Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    14. Lipanj 2022. 15:25

lady_dii

Pozdrav drage, upravo dosla s prvog ultrazvuka :) cuje se srceko. Malo me samo brine jer imam hematom ispod ploda a iznad imam jos jednu praznu gestacijsku vrecicu, tj vrecicu bez ploda. Da li je imala koja slicnu situaciju. Nadam se da hematom i ta druga prazna vrecica nece stvarati problem. Pretpostavljam da to moze nestati?

Jos jedno srce kuca ovdje..
    Ja sam imala hematom u 9tt trudnoce samo je bilo iznad bebe..
    I pila sam terapiju,mirovanje i u 13tt nestao al on nestaje lagano znaci ako uocis smedi iscjedak nebrini to je sve od hematoma jer on izlazi 😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

lady_dii
    14. Lipanj 2022. 15:36

Keti91 i MalaMagla  do ila sam za terapiju Duphastone i Utrogestan i rekao mi je mirovanje, ali nije rekao strogo. Nadam se da onda nije bas neka frka. Rekao mi je da nemam odnose, da ne vjezbam i sl. Radim uredski posao, odmarat cu koliko mogu i dobro :) sto se tice prazne vrecice, i ja sam shvatila da je vjerojatno tu bio jos jedan plod koji se nije razvio. Nadam se da Ce s bebicom sve biti dobro i da se povuce i hematom i ta prazna vrecica 

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

Lonmi
    14. Lipanj 2022. 15:48

Cure jel pijete one shakeove, frape i takve mlijecne stvari? Meni se samo takve gluposti piju 😂

keti91
    14. Lipanj 2022. 16:01

Pozz cure evo prije nekih sat vremena me toliko vijest jedna pogodila da se jos smiri nemogu kad mi je kolegica javila,da je njenoj bebici prestalo kucati srce,planiram naravno otici kod nje kad izadje iz bolnice..
    Al kad mi je to javila ajmee zene pa sad sam ja sva u strahu do svog pregleda..a.stvarno sam smirena bila do danas..uff

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• leptirić007
    14. Lipanj 2022. 16:31

tak je i meni bilo s prvom trudnoćom slično... plod se prestao razvijati u 9tt, u 11t sam prokrvarila i kad sam došla u bolnicu samo je bilo da nema srčane aktivnosti....još mi doktorica to nije imala muda ni reći nego je nešto zabrinuto petljala, gledala pregledavala, pa zvala drugog doktora....uglavnom u novoj trudnoći cijelo vrijeme su mi misli u tko zna jel srčeko još uvijek kuca....pokušavam se koliko toliko kontrolirati ali je jako izazovno...najrađe bi išla na ultrazvuk svaki dan da se smirim.... 

puna_pitanja
    14. Lipanj 2022. 16:54

To je noćna mora, ne znam što bi drugo rekla. Moramo biti pozitivne i vjerovati u svoje bebe da će biti sve ok, ali kad ovako čuješ ili čitaš nečija iskustva, možeš se samo nadati da nećeš imati tu nesreću i da se neće ponoviti, iako je nemoguće zaustaviti paranoju. 

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    14. Lipanj 2022. 16:56

leptirić007

tak je i meni bilo s prvom trudnoćom slično… plod se prestao razvijati u 9tt, u 11t sam prokrvarila i kad sam došla u bolnicu samo je bilo da nema srčane aktivnosti….još mi doktorica to nije imala muda ni reći nego je nešto zabrinuto petljala, gledala pregledavala, pa zvala drugog doktora….uglavnom u novoj trudnoći cijelo vrijeme su mi misli u tko zna jel srčeko još uvijek kuca….pokušavam se koliko toliko kontrolirati ali je jako izazovno…najrađe bi išla na ultrazvuk svaki dan da se smirim….

Ukoliko si nemirna kupi baby watcher, mozes svaki dan malo slusati srceko i bit ces na miru. Ne znam koji si tjedan, ali nemoj prije 14tt jer je malo teze pronaći otkucaje. 
    I vec sam rekla cure, pozitiva! Druzimo se tu do kraja.
    Tko zna u kojem se to tjednu desilo, da li je bilo zdravstvenih problema, kakav stil zivota vodi trudnica itd.
    Bit ce sve dobro 🥰

Lonmi
    14. Lipanj 2022. 16:58

Keti zao mi je zbog frendice, ali s tvojom bebom je sve u redu! Nedaj se uznemiravati, to ti sad ne treba. Uzivaj u ovom lijepom periodu trudnoce 😊

Inna_92
    14. Lipanj 2022. 17:17

Ja imam posuđeni baby doppler/watcher, i uspjela sam prije par dana naći otkucaje. Sad si svaki dan navečer prije spavanja na par sekundi pustim, čisto da čujem da su otkucaji tu. 😁

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Nas_bebac
    14. Lipanj 2022. 17:59

Ja sad na pregled moram cekat 4 tjedna, a na uz 6 tjedana poludit cu od brige do tada s prvim djetetom nisam bila bas tako uplasena i nemirna, ali sada bome jesam a ni sama neznam zasto... Jer ako je suđeno da ode ja tu nista nemogu 🤷‍♀️
    A kila pa hmm to necu komentirat 🙈🙈🙈  u prvoj trudnoci dobila 13kg i sve otislo s porodom ali sam imala visak kila kad sam ostala trudna, a i sada imam mali visak 🤣 pa vidjet cemo ukoliko bude sve ok koliko bude na kraju

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.