Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca ♥
    14. Lipanj 2022. 18:05

avama

Sreca ♥️

Curee,
    Mene isto interesira kupanje u moru?
    I da li ima koja heparinka medju nama? Pozz

Ima evo ja se pikam fragminom5000

Pozdrav avama,
    Da li znas koji oblik trombofilije imas? I u kojem si tjednu?
    Sretno ♥️♥️

🤍

keti91
    14. Lipanj 2022. 18:13

Pozz cure neznam jel smijem tu napisati to al pokusati cu evo kolegica prodaje kolica 3u1 kasnije ce mi slike poslati pa mogu i slike postaviti..
    Prodaje je ih za 500kn ona je platila 2000kn polovna al jako jako ocuvana jer od koga je kupila beba je skroz slabo bila u njima..
    Izgubila je bebu pa sad prodaje...

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Nas_bebac
    14. Lipanj 2022. 18:21

Ima li koja buduca mama da pusi? Ja sam znala tu i tamo cca 3-6 cigareta na dan naravno da sada pokusavam ne ni jednu al trenutno bi ubila za jednu 🙈🤦‍♀️🤦‍♀️
    I jos jedno pitanje znal li itko od kojeg se tjedna preporucuje leza na lijevom boku? Ja pokusavam al se uvjek probudim na desnom  ili na polutrbuhu znam da sam u prvoj trudnoci bas pazila i ograđivala se jastucima da nemi slucajno se okrenula(tako i zaradila išjas) a sada se uopce ne sjecam od kojeg je to tjedna bilo

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

ribi1234
    14. Lipanj 2022. 18:45

Anavi1206

Imam jedno pitanje, već sam pitala u grupi na FB-u, ali budem i ovdje. 😁 Naručila sam baby watcher i čekam da mi dođe.
    Koliko se često on smije koristiti? Sve što sam dosad pročitala piše 10 minuta tjedno što bi značilo svaki dan minutu ili dvije dok se nađu otkucaji?
    Također, vidjela sam i opciju gdje ti pokaže na ekranu otkucaje, a još ih ne čuješ, npr. 9. ili 10. tjedan trudnoće. Najčešće spominju naše otkucaje oko 80, bebine između 130 i 180 ovisi o tt i pupkovine koja može biti i preko 200 otkucaja pa tako lakše nađeš i odrediš razlike.

A zasto bi svaki dan slusala? Mislim, probaj se kontrolirati zbog svoje psihe. Panika da stalno nesto nije ok ti ne treba. Watcher neka bude nuzno zlo kad strah prevlada i koristi ga kratko, pa onda ne moze naskoditi

puna_pitanja
    14. Lipanj 2022. 19:15

Baby watcher, koliko sam ja procitala, imas neka vremenska ogranicenja, ali kao i mnoga pravila, sigurna sam da je uvedeno jer su neke zene provodile sate na tome 😊 jer sigurno je super i imas zelju provesti sate na tome, i onda je stetno. 10 minuta tjedno je jednom tjedno 10ak minuta se podruziti s bebicom, ili ako te panika ulovi da se smiris, ja bih to tako tumačila... al to sam samo ja. Nisam ga imala niti željela jer znam sebe i da sam paničarka koja bi imala srčani udar jer ne uspijeva naći otkucaje... tak da to nije za mene 😂
    Nas bebac, ti nisi tako veliki pušač, tako da sam sigurna da ce te brzo pustiti zelja. Znam da sam bila iznenadjena preporukom da ozbiljne pusacice ne prestaju naglo, al ako ti bas treba da se skuliras, sta ces sad.
    Sto se tiče ležanja na boku, opet, koliko sam ja upoznata, preporuke su u drugom tromjesecju kad je beba malo veca, s tim da mislim da niti lezanje na trbuhu niti desni bok nisu losi, lijevi je idealan jer je protok krvi najbolji, al lezanje na ledjima je jedino zajebano jer si moze zablokirati venu cavu koja ide iz boka i napraviti sranje... ali i to tek kad je beba veca, mislim da nijedna od nas nema dovoljno veliku bebu jos za ta sranja, al se bolje pokusati naviknuti u 2.tromjesecju na ne-spavanje na ledjima.
    Sori sto sam razduzila 😊

30g, OTP 10.11.

Lavendera
    14. Lipanj 2022. 19:39

Anavi1206

Imam jedno pitanje, već sam pitala u grupi na FB-u, ali budem i ovdje. 😁 Naručila sam baby watcher i čekam da mi dođe.
    Koliko se često on smije koristiti? Sve što sam dosad pročitala piše 10 minuta tjedno što bi značilo svaki dan minutu ili dvije dok se nađu otkucaji?
    Također, vidjela sam i opciju gdje ti pokaže na ekranu otkucaje, a još ih ne čuješ, npr. 9. ili 10. tjedan trudnoće. Najčešće spominju naše otkucaje oko 80, bebine između 130 i 180 ovisi o tt i pupkovine koja može biti i preko 200 otkucaja pa tako lakše nađeš i odrediš razlike.

Koristila sam ga 1-2x tjedno  ne dulje od pola minute kad nadem otkucaje☺️ A sada kako vec osjetim migoljenje i lagane pokrete ne koristim ga vise od 1x tjedno. ja sam vec za 8+5 nasla otkucaje bebinog srca, pokazivalo je 160 i nesto i culo se ali jako tiho, pa bi ja baby watcher glasnocu skroz pojacala. Ne znam koji si narucila, ja imam Mass zeleni baby watcher, isto kao ne do 14.tt ali neda vrag mira pa sam sa 8+5 trazila i za zivo cudo i nasla vec tada. Meni u uputama za babywatcher pise da su bebini izmedu 140-160, ali naravno ako je bebica mirnija opet mozd biti 130 bubam, ako je aktivna tada moze i 170. U prvoj trudnoci sam jedno vrijeme morala vijati po trbuhu sondom jer se potrefilo da je kcerkica bila bas u akrobacijama🤣

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

ribi1234
    14. Lipanj 2022. 19:59

Anavi1206

ribi1234

Anavi1206

A zasto bi svaki dan slusala? Mislim, probaj se kontrolirati zbog svoje psihe. Panika da stalno nesto nije ok ti ne treba. Watcher neka bude nuzno zlo kad strah prevlada i koristi ga kratko, pa onda ne moze naskoditi

Nisam ni napisala da bih svaki dan slušala, samo ono na što sam naletjela, a nema mi smisla koristiti ga uopće ako škodi pa makar i tako kratko. Zato i je pitanje za one koje imaju i koriste.

Pa ja imam i koristim. Zato i kazem, kratko i nemas sto misliti o trajanju. 10 minuta je stvarno puno. Ako je nuzno, ja ukljucim, i cim nadem, odmah gasim. Slozit cemo se sve da je to najljepsi zvuk, ali poanta je da vidis da kuca i to je potvrda da je beba ok, a ne da preslusavas svaki otkucaj.

Lonmi
    14. Lipanj 2022. 20:05

Watcher se moze koristiti i svaki dan, ali zbilja kratko. 
    Ja ne preporucujem prije 14tt jer ih je zbilja tesko naci i onda to traje i napravi upravo suprotno. Nervozu i uzrujanost. Vec sam bila pisala tu kako sam trazila u 11 tt i skuzila da to traje vec 15min, a nisam nasla jer je bilo naravno prerano i jako me uzrujalo. 
    Pricekajte cure vrijeme za to, nemojte si stvarati nepotrebni stres. 

Nas_bebac
    14. Lipanj 2022. 22:31

puna_pitanja

Baby watcher, koliko sam ja procitala, imas neka vremenska ogranicenja, ali kao i mnoga pravila, sigurna sam da je uvedeno jer su neke zene provodile sate na tome 😊 jer sigurno je super i imas zelju provesti sate na tome, i onda je stetno. 10 minuta tjedno je jednom tjedno 10ak minuta se podruziti s bebicom, ili ako te panika ulovi da se smiris, ja bih to tako tumačila… al to sam samo ja. Nisam ga imala niti željela jer znam sebe i da sam paničarka koja bi imala srčani udar jer ne uspijeva naći otkucaje… tak da to nije za mene 😂
    Nas bebac, ti nisi tako veliki pušač, tako da sam sigurna da ce te brzo pustiti zelja. Znam da sam bila iznenadjena preporukom da ozbiljne pusacice ne prestaju naglo, al ako ti bas treba da se skuliras, sta ces sad.
    Sto se tiče ležanja na boku, opet, koliko sam ja upoznata, preporuke su u drugom tromjesecju kad je beba malo veca, s tim da mislim da niti lezanje na trbuhu niti desni bok nisu losi, lijevi je idealan jer je protok krvi najbolji, al lezanje na ledjima je jedino zajebano jer si moze zablokirati venu cavu koja ide iz boka i napraviti sranje… ali i to tek kad je beba veca, mislim da nijedna od nas nema dovoljno veliku bebu jos za ta sranja, al se bolje pokusati naviknuti u 2.tromjesecju na ne-spavanje na ledjima.
    Sori sto sam razduzila 😊

Ma navikla sam uopce ne spavat 🤣 tako da to je najmanji problem samo eto sve isparilo ko da trudnica nisam ni bila 🤭

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    14. Lipanj 2022. 22:40

MalaMagla

Nas_bebac

Ima li koja buduca mama da pusi? Ja sam znala tu i tamo cca  Prije par godina u tu mi je nogu išao išijas i sad kad sam dugo na toj strani, pošto sam 20tt, vjerojatno malo i težina pritisne, a i položaj koji mi ne odgovara rezultiraju boli u leđima i lijevoj nozi. Koliko znam preporuka je od sredine drugog tromjesečja, ali ja sam se počela ranije pripremati, odnosno navikavati jer sam znala da će mi to biti teško. Mislim da su problem jedino leđa zbog pritiska na venu cavu, a desni je relativno ok

E tocno ta bol mene je pratila od 7mj trudnoce (sa malim) do tamo  preko godine dana di sam isla na terapije pa se malo popravilo sad vidim da me opet nesto bocka pa me strah da bi ovog puta moglo puno ranije krenut 🥴
    Btw da se pohvalim nisma zapalila (al sam isla jest 🤣🤣🤣) tako da ako se zalim da sam debela gađajte me sa bilo cime sto  vam se nađe pod rukom 🤣🤣🤣🤣

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.