Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    14. Lipanj 2022. 07:15

Anavi1206

Mogu, naravno, jesi u grupi na FB da ti pošaljem u Messenger jer ima toga? 🤣 Razumijem te skroz, ali evo prema meni su svi zaista divni što me čudi jer su mi inače sve pripisivali debljini dosad, tipa dođem jer sam imala strašne migrene i onda čuješ to vam je od kila. 🤣 Naravno da nisu dobre niti idealne, ali svi se trude izvući najbolje od svega, jako su dragi i baš mi pomaže njihova podrška (svi doktori su s Rebra o kojima pričam). Paziš ti na bebicu i pazit ćeš cijeli život, imala 70, 100 ili 170 kg. 😊

Postavi sliku ovde da vidimo i ostale. 
    Ja sam za 1.mjesec dobila 2.5kg. Sokirala sam se, jer sam imala tu nenormalnu glad. Ali su mi tegobe svaki dan postajale sve vece, pa sam onda za 2 tjedna izgubila 0.5kg. A sad se nisam vagala neka 2 tjedna.
    Mislim da nema koristi od vaganja svaki dan, jer su to promjene na dnevnom nivou (koliko vode, je li bila stolica i sl) i ne daju pravu sliku.
    U prvoj trudnoci sam se udeblhala svega 9kg, isto imala na pocetku te nalete gladi, povracala nisam, jos zadnja 2 mjeseca lezala u bolnici, dakle bez ikakve fizicke aktivnosti. Tako da me ova pocetna 2.5kg prenerazila.

• leptirić007
    14. Lipanj 2022. 08:49

Ja sam sada 7+4 i nisam dobila ništa na kilaži....i prije sam se vagala svaki dan (čisto kontrole radi i poznavanja vlastitog tijela) tako da sam s navikom nastavila i dalje. Imam varijacije +/- 0,5 kg što je i inače bilo normalno...no međutim ja sam prije bila dosta fizički aktivna s obzirom da radim uredski posao morala sam osigurati nekakvu fizičku formu.... vježbala sam 4 puta tjedna - jednom 2 sata, a ostala 3 puta po sat vremena...kad sam saznala da sam trudna sam prekinula do prvog pregleda i osjećala sam se dost loše zbog toga, a sad sam nastavila ali u smanjenom i prilagođenom obujmu (s odobrenjem doktora naravno)....ipak me čeka svašta kroz idućih 9 mjeseci i volila bi da mi tijelo bude spremno to izdržati....naravno ako uspijemo preživjeti prvih 15 tjedana bez spontanog.... :/

buhtlica23
    14. Lipanj 2022. 09:20

Anavi1206

buhtlica23

Anavi1206

buhtlica23

Cure kako stojite sa kilazom? Znaci sutra sam punih 15 tjedana. Od početka trudnoce sam izgubila 3 kg i sad se vazem ono 1.3 vise. U tjedan dana kila i 300 🫣 bas me strah kako ce to ici. Vec vidim da ce me ginekologinja ispotat kad dodem na pregled krajem mjeseca hahha vidi se da su mucnine prestale 🫣🫣 iako stvarno ne jedem puno i bas pazim jer i ovako imam viska kg 😔

Evo ja te mogu možda malo utješiti - ja sam trudna sada s punih 40 kg viška koje sam dobila pred 10 godina nakon štitnjače i IR i nikako skinuti. Dobila sam u 2 mjeseca sad 2 kg jer me hvatala vučja glad i jela sam apsolutno sve i stalno, ali nakon što bih pojela bi me lovila mučnina bez povraćanja, užas. Nekad sam si mantrala da se bar ispovraćam da mi bude lakše. Onda sam otišla kod dijabetologa i nutricionista, dobila sam plan prehrane i eto zasad sam izgubila 1 kg. Rekli su mi da ću vjerojatno novom prehranom i skinuti nešto jer su mi mjerili udio masti, mišića i sl. Većina kg je u mišićima jer sam bivša sportašica, ali ima i špeka. 🤣 Uglavnom, meni su specijalisti stvarno pomogli jer se nisam snalazila s pomahnitalim hormonima.

Mozes li mozda podijeliti taj plan prehrane da skicem? Imam i ja puno previse viska tako da znam sve vezano uz to. Naravno da nas koje imamo viska spotaju na pregledima,mislim i trebaju jer je tu mala bebica na koju moramo paziti. Stvarno gledam da malo jedem ali ovo me bas sokiralo. Doduse nisam isla 2 dana na WC pa se nadam da ima nesto i u tome 🤣

Mogu, naravno, jesi u grupi na FB da ti pošaljem u Messenger jer ima toga? 🤣 Razumijem te skroz, ali evo prema meni su svi zaista divni što me čudi jer su mi inače sve pripisivali debljini dosad, tipa dođem jer sam imala strašne migrene i onda čuješ to vam je od kila. 🤣 Naravno da nisu dobre niti idealne, ali svi se trude izvući najbolje od svega, jako su dragi i baš mi pomaže njihova podrška (svi doktori su s Rebra o kojima pričam). Paziš ti na bebicu i pazit ćeš cijeli život, imala 70, 100 ili 170 kg. 😊

Nisam na FB 😔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lida 🍀
    14. Lipanj 2022. 09:29

Jutro i dobrodošle nove cure 🤗 evo jedan kalkulator po kojem možete pratiti dobivanje tezine, individualno pratite po svojoj visini i tezini prije trudnoce 🙂 https://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

snowwhite1410
    14. Lipanj 2022. 10:08

Jutro cure kako ste?ja sam prvi put od kako sam trudna spavala do 9:30🥰🥰 htjela sam vas pitati dali netko od vas uzima magnezij i ako da koji?u ponedjeljak mi je pregled 🥰 jedva čekam da vidim bebu 🥰🐠 možda će vidjeti i spol tada ću biti u 17 tjednu 😁joj kako vrijeme brzo prolazi ❤️❤️❤️❤️

keti91
    14. Lipanj 2022. 10:34

Jutro..
    Nisam htjela odmah pisati ni pitati,al evo vec 3dan za redom samo navecer po danu nista..
    Imam onako peckanje ispod pupka,nije strasno al opet neznam
    Dali se kome to desavalo!? 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mareeeee3112
    14. Lipanj 2022. 10:34

snowwhite1410

Jutro cure kako ste?ja sam prvi put od kako sam trudna spavala do 9:30🥰🥰 htjela sam vas pitati dali netko od vas uzima magnezij i ako da koji?u ponedjeljak mi je pregled 🥰 jedva čekam da vidim bebu 🥰🐠 možda će vidjeti i spol tada ću biti u 17 tjednu 😁joj kako vrijeme brzo prolazi ❤️❤️❤️❤️

Mmmmmm jutroooo meni je u utorak pregled ti i ja se pratimo ...nemam nikakvih simptoma kao da nisam trudna ...kilazu uopće neću gledat jer se samo bediram 🤣dok sam ja zdrava i sve je u redu jedem sve.... osim ono kaj nesmijem🤣🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lonmi
    14. Lipanj 2022. 11:19

Ja sam od pocetka trudnoce do sad dobila 4 kg 🙉
    Sad sam na 59kg, a 15 tt 😂😂😂. Za sad me jos ne bedira. 
    Ajme cure ja uopce ne smijem ic na sunce, pa sva sam u flekicima, a bila sam 10 min u moru koliko se malena kupala. Uglavnom sve me svrbi i pece. Ovdje u Dalmaciji uzas vjetar i ne prestaje.
    Trenutno se osjecam ok, ali ja moram na wc svakih 10 min, doslovno.
    Drugi tj se vracam par dana raditi, pa ja cu vrijeme provesti na wcu 🤦‍♂️

• kokolo28
    14. Lipanj 2022. 11:20

Bok cure, evo ja obavila rani kombinirani.. nuhalni nabor je 1.6  u bolnici su rekli da je to ok.
    Iduci pregled 12.7. 😊

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

snowwhite1410
    14. Lipanj 2022. 11:21

Mare3112

snowwhite1410

Mmmmmm jutroooo meni je u utorak pregled ti i ja se pratimo …nemam nikakvih simptoma kao da nisam trudna …kilazu uopće neću gledat jer se samo bediram 🤣dok sam ja zdrava i sve je u redu jedem sve…. osim ono kaj nesmijem🤣🤣🤣🤣

Mare 3112 ja i ti baš smo na istom razlika u par dana ali možda ćemo rodit i isti 😂😂😂 nikad se ne zna 😅iste simptome smo imele u onim teškim tjednima kada su bile mučnine ,🙈sada smo obje super a tako su sigurno u bebice ,ja isto jedem sve uopće ne gledam na kilazu sladoled jedem voće ručak sve i baš me briga samo nebi voljela pre debela doći na porod 😂😂😂sada zadnji put kada sam se vagala kod doktorice sam imala 67 kg ja sam 168 visoka ali sam čitala  da je u grudima dosta i plodna voda inače sam imala 64 ili 65 zavisi ☺️ samo treba biti aktivana cijelu trudnoću ako je moguće 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.