Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    15. Lipanj 2022. 12:50

leptirić007

nadam se…. dosta putuje u opisu posla i hodam po odlagalištima otpada i nekak mi to sad baš nije ugodno… tim više zbog ishoda prošle trudnoće…pa se nekako nadam da će mi zbog toga htjeti napisati….

Ma meni je odma otvorila, doduse meni je tlak visok... Ali otvoriti ce ti sigurno. Pa njima smo mi najvaznije i tu su da ni pomogli nama. Barem bi tako trebalo biti. Vjerujem da ima izuzetaka,ali trazi svakako s obzirom na to di radis.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    15. Lipanj 2022. 13:50

Ne brinite za komplikacije cure, to skoro svaki ginic sad daje, ako neda, mijenjate ga. 

Lota 🌼
    15. Lipanj 2022. 13:59

Evo da se javim sa drugog pregleda 6+4 i srceko nam kuca, neopisivo. Posebno sam sretna jer nikad nisam dogurala do 6+5, stane srce vec na pocetku, tako da se nadam da je ovo dobar znak. 
    Dobila sam svasta nesta od aspirina, eutyrox, duphaston, aktivna folna + idem na misljenje za heparin. 
    Da se nadovezem za komplikacije, ista stvar, pripremam govor kao da branim diplomski rad, dobro da prezentaciju nisam napravila, da bi dosla tamo i pitam ga, a on ni 5 ni 6, naravno, kad god ti zelis otvoriti cemo, cak i ne zbog posla, a radim terenski, vec zbog proslih ishoda. Tako da cure, samo hrabro i bez ustrucavanja oko komplikacija. 
    Sretnooo i nemojte se mrstiti, ovo su teme da se opustimo i ubijemo tremu pred pregled i sl, nitko ne odlazi sa foruma. 😊❤

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

keti91
    15. Lipanj 2022. 14:29

Pozz cure...prvo ja se ispricavam ako je ostale cure to uzdrmalo,danas je lakse naravno 
    Nego jucer sam bila za nista bila uzasna dok nikad tako nisam razmisljala a kamoli pomislila nego mi javlja to i to..
    I ajmee 
    Kud ja trudna kud me zna sve uzdrmati i uspjelo je 
    Al danas ne razmisljam o tome jer bitna sam samoj sebi i bebi 
    Cure vama hvala puno na savjetima...

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• leptirić007
    15. Lipanj 2022. 15:37

keti91

Pozz cure…prvo ja se ispricavam ako je ostale cure to uzdrmalo,danas je lakse naravno
    Nego jucer sam bila za nista bila uzasna dok nikad tako nisam razmisljala a kamoli pomislila nego mi javlja to i to..
    I ajmee
    Kud ja trudna kud me zna sve uzdrmati i uspjelo je
    Al danas ne razmisljam o tome jer bitna sam samoj sebi i bebi
    Cure vama hvala puno na savjetima…

ja se nekako trudim voditi dan po dan...idemo po malo...i uvjeravam samu sebe da je sve ok i pokušavam vjerovati u pozitivnu energiju koja isto radi svoje...crnim mislim ništ ne bumo postigli osim stresa za sebe, a onda i moguću štetu ovim malim čudima u nama...

klupko_srece
    15. Lipanj 2022. 15:41

Pozdrav
    Vidim burno je tu.... 
    Samo da se javimo obavili smo pregled sve je ok..... Sljedeći 12.7. Uživajte u trudnoći 🍀💞🥰😍 pozdrav svima 

santina
    15. Lipanj 2022. 17:45

Lota i Klupko_srece cestitke na odlicnim pregledima. Idemo hrabro dalje.
    Keti, drago mi je da si danas bolje. Ne znam koliko si bliska sa tom frendicom, ali mozda te trebala malo postedjeti s obzirom na situaciju. 
    Ali bitno da si si ti to poslozila u glavi i da ides dalje. Bravo! 

Nas_bebac
    15. Lipanj 2022. 19:52

E cure koje pijete duphaston kako se osjecate? Znaci s prvim sinom sam odbila i sam mirovala kako me tjelo pitalo, a sada kao rekla ajde probat cu al bas me smeta uspavljuje me vrti mi se bas mi lose radi neznam i prije kad mi ga je prepisala mi je radio slabo npr ogromna krvarenja itd... Digla mi terapiju eutiroxs na 50mg jer mi i stitnjaca divlja 🙆‍♀️ oh covjece ko ce docekat 7 mj za kontrolu

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Lota 🌼
    15. Lipanj 2022. 20:33

Nas_bebac

E cure koje pijete duphaston kako se osjecate? Znaci s prvim sinom sam odbila i sam mirovala kako me tjelo pitalo, a sada kao rekla ajde probat cu al bas me smeta uspavljuje me vrti mi se bas mi lose radi neznam i prije kad mi ga je prepisala mi je radio slabo npr ogromna krvarenja itd… Digla mi terapiju eutiroxs na 50mg jer mi i stitnjaca divlja 🙆‍♀️ oh covjece ko ce docekat 7 mj za kontrolu

Ja sam danas dobila duphaaton, al evo, malo me strah iskreno piti to, jer sam citala da moze uzrokovati trombozu, a i ovako pijem asporin radi krvi i sad evo nisam pametna. 
    Nisam ga jos podigla u ljekarnoj. 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

Lota 🌼
    15. Lipanj 2022. 20:34

santina

Lota i Klupko_srececestitke na odlicnim pregledima. Idemo hrabro dalje.
    Keti, drago mi je da si danas bolje. Ne znam koliko si bliska sa tom frendicom, ali mozda te trebala malo postedjeti s obzirom na situaciju.
    Ali bitno da si si ti to poslozila u glavi i da ides dalje. Bravo!

Hvala ti Santina ❤

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    🌸 2/2023 - baby S 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani