Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    13. Lipanj 2022. 11:07

Hvala vam na ovim informacijama za komplikacije, isto nemam pojma kako to ide, ali sam pohvatala od vas dosta toga. Otvaram ih od 01.07. kad mi završi godišnji...
    --
    Nego, htjela vidjeti kako se vi nosite s vrućinama. Nije još ni počelo pravo ljeto, meni je već jučer bilo loše ali sam reagirala na vrijeme. Eto, prvi put u trudnoći da sam osjetila takvu slabost, mislim da mi je puls dosegao 130. U crkvi jedva izdržala, slabo zraka bilo i vruće, samo srećom imala sam gdje sjest. Ali primijetila sam inače i bez trudnoće kad je sparno da mi je dosta brži puls, sada pogotovo. Čim osjetim svježi zrak ili boravim u klimi, budem kao nova. Ima li još tko od vas takve probleme? Jer plaši me pošto ne znam koliko ovakve stvari utječu na bebu, mada se stvarno čuvam, ali ne mogu cijeli dan biti u 4 zida. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Corina
    13. Lipanj 2022. 11:39

Hei Hei….betu vadila jutros i došao je nalaz!
    Betica je danas na prvom vadjenju 72,4 😇
    Petak idem ponovno i nadamo se puno većoj 🥰
    Otprilike to bi bilo po tome neki ulaz u 3.tjedan ako se ne varam! 

Corina

Corina
    13. Lipanj 2022. 11:40

I sada još jedna stvar da vas pitam !!!!
    Za porodiljni,komplikacije…dali vam se gleda plaća sa prijevozom prehranom Itd. Ili ???? 

Corina

• BugaDuga
    13. Lipanj 2022. 11:42

Coco_39

Za porodiljni,komplikacije…dali vam se gleda plaća sa prijevozom prehranom Itd. Ili ????

Koliko ja znam ne gledaju se nikakvi dodatci, tako ni prijevoz ni prehrana. 

26.4. 7+1 ❤️

Lo.ti ha
    13. Lipanj 2022. 11:44

Bok curke! 
    Sutra smo punih 15tj i stvarno veliki pomak unazad npr 3 tjedna.. osjecam da imam vise energije preko dana 😀 
    Kako je vama u otprilike ovim tjednima.. ? Ja nemam neke strasne simptome odnosno mogu skoro reci pa nikakve osim sto se sada vec lagano vidi trbuh.. poprilicno sam visoka (180cm) i vitka pa se nekako trbuscic mozda više vidi 😀 
    Uglavnom,povremeno se "uplasim" da li je bas okej da nemam nekih tegoba,znam da je ludo ali nadam se da me razumijete 😀😀

👱‍♀️:28
    🧔:31
    OTP 8.12.2022 💕
    Slijedeci pregled:21.08.2022 💕
    Stize nam 💕 curka

Mar'ca🌺
    13. Lipanj 2022. 12:00

Coco_39

Ne, samo čista plaća. Bez stimulacija, hrane, prijevoza. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

snowwhite1410
    13. Lipanj 2022. 12:08

Lo.ti ha

Bok curke!
    Sutra smo punih 15tj i stvarno veliki pomak unazad npr 3 tjedna.. osjecam da imam vise energije preko dana 😀
    Kako je vama u otprilike ovim tjednima.. ? Ja nemam neke strasne simptome odnosno mogu skoro reci pa nikakve osim sto se sada vec lagano vidi trbuh.. poprilicno sam visoka (180cm) i vitka pa se nekako trbuscic mozda više vidi 😀
    Uglavnom,povremeno se "uplasim" da li je bas okej da nemam nekih tegoba,znam da je ludo ali nadam se da me razumijete 😀😀

Ja sam ti isto skoro 16 tjedan i ja jučer nikakvih tegoba nisam imala ali ima dana  nos mi je začepljen pa mi je dosta krvarilo iz nosa ,grudi su mi teške i zadišem se kada hodam do neki dan sam povremeno povraćala ali jučer kao da nisam trudna sam imala osjećaj ☺️ mislim da se može postaviti slikica tu na forum ja sam je bila stavila i sada ne znam opet kako 🤰😂😂😅

Lo.ti ha
    13. Lipanj 2022. 12:12

snowwhite1410

Lo.ti ha

Bok curke!

Ja sam ti isto skoro 16 tjedan i ja jučer nikakvih tegoba nisam imala ali ima dana nos mi je začepljen pa mi je dosta krvarilo iz nosa ,grudi su mi teške i zadišem se kada hodam do neki dan sam povremeno povraćala ali jučer kao da nisam trudna sam imala osjećaj ☺️ mislim da se može postaviti slikica tu na forum ja sam je bila stavila i sada ne znam opet kako 🤰😂😂😅

Daa tako je meni zadnjih dana kao da i nisam.. osim sto navacer pred spavanje imam osjecaj da sam balon,ujutro sam skoro pa ravna a onda tokom dana mi skoci trbuscic i tako u krug 😀 ove vrucine vjerojatno utjecu na cijelokupni dojam iako sam ja vise fan toplog vremena od zime 🤣  samo eto,briga je uvijek tu ,slijedeci tjedan je pregled pa uvijek mislim dal je sa mnom sve okej.. prva je trudnoca, željena i dobro se osjecam oko toga.. iako sam teski panicar i ne zelim misliti na period zime kad ce vec biti pred kraj 🤣

👱‍♀️:28
    🧔:31
    OTP 8.12.2022 💕
    Slijedeci pregled:21.08.2022 💕
    Stize nam 💕 curka

Angeleyes
    13. Lipanj 2022. 12:29

Lo.ti ha

snowwhite1410

Lo.ti ha

Bok curke!

Ja sam ti isto skoro 16 tjedan i ja jučer nikakvih tegoba nisam imala ali ima dana nos mi je začepljen pa mi je dosta krvarilo iz nosa ,grudi su mi teške i zadišem se kada hodam do neki dan sam povremeno povraćala ali jučer kao da nisam trudna sam imala osjećaj ☺️ mislim da se može postaviti slikica tu na forum ja sam je bila stavila i sada ne znam opet kako 🤰😂😂😅

Daa tako je meni zadnjih dana kao da i nisam.. osim sto navacer pred spavanje imam osjecaj da sam balon,ujutro sam skoro pa ravna a onda tokom dana mi skoci trbuscic i tako u krug 😀 ove vrucine vjerojatno utjecu na cijelokupni dojam iako sam ja vise fan toplog vremena od zime 🤣 samo eto,briga je uvijek tu ,slijedeci tjedan je pregled pa uvijek mislim dal je sa mnom sve okej.. prva je trudnoca, željena i dobro se osjecam oko toga.. iako sam teski panicar i ne zelim misliti na period zime kad ce vec biti pred kraj 🤣

Ja nemam osjećaj da sam trudna otkako sam izašla iz prvog tromjesečja... Sve nestalo, malo je želudac bio zezao ali sad i to popustilo. Jedino me muče vrućine (ovo šta sam pisala u zadnjem postu), zadihana, nos začepljen i krvare mi desni skoro svaki put kada perem zube. I naravno, predvečer sam balon  I previše se zamaram s tim jel mi sve okej pa se pokušavam zaokupirat sa svim i svačim da zaboravim na to i mislim lijepo.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Lusi
    13. Lipanj 2022. 13:01

Hej buduće mame, termin je danas super prosao. Po ultrazvuku sam 9+0tt. Cula sam i vidjela danas i otkucaje srca. Termin mi se sad pomakao za 16.1
    Nadam se da je i s vama i vasim bebama sve uredu i zelim vam jedan lijep dan 🥰❤️

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.