Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    06. Lipanj 2022. 17:04

levanati95

buhtlica23

Cure koje su na komplikacijama,a koje su predavale sve putem maila, koliko ima
    je trebalo da odgovore. Ja sam poslala prije 5 dana i dobila automatski odgovor da ce mi odgovoriti u najkraćem roku..

Meni uopce ne odgovaraju na mail. Provjerim si oko 17.u mjesecu na e-građani dal su mi poslali u pretinac, i koji dan poslje sjeda na račun.
    S tim da, mene je zvala žena u petak da sam poslala krive doznake, a ja sam ih tek danas slala 🤣 nekako je izvukla mail od proslog mjeseca hahah ali eto, bar znam da ce mi javiti ako nešto fali ili ne štima u mailu 😁

Pa malo je glupo da ne posalju da je sve uredu. Znaci svaki mjesec sve isto saljemo ili samo doznake?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Kokili
    06. Lipanj 2022. 17:08

buhtlica23

je trebalo da odgovore. Ja sam poslala prije 5 dana i dobila automatski odgovor da ce mi odgovoriti u najkraćem roku..

Meni odgovore isti dan sve. I kad sam prvi put slala, i kad svaki misec saljem samo doznake za protekli misec. Doduse, ja saljem u Rovinj i to sa privatnog maila, ne znan kako je drugdi 😀

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Kokili
    06. Lipanj 2022. 17:09

buhtlica23

levanati95

buhtlica23

Meni uopce ne odgovaraju na mail. Provjerim si oko 17.u mjesecu na e-građani dal su mi poslali u pretinac, i koji dan poslje sjeda na račun.
    S tim da, mene je zvala žena u petak da sam poslala krive doznake, a ja sam ih tek danas slala 🤣 nekako je izvukla mail od proslog mjeseca hahah ali eto, bar znam da ce mi javiti ako nešto fali ili ne štima u mailu 😁

Pa malo je glupo da ne posalju da je sve uredu. Znaci svaki mjesec sve isto saljemo ili samo doznake?

Samo doznaku

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

buhtlica23
    06. Lipanj 2022. 17:10

Kokili

buhtlica23

Meni odgovore isti dan sve. I kad sam prvi put slala, i kad svaki misec saljem samo doznake za protekli misec. Doduse, ja saljem u Rovinj i to sa privatnog maila, ne znan kako je drugdi 😀

Svasta, smatram da bi svima trebali odgovorit. Ali eto izgleda da je to od grada do grada 😅 
    Najgore mi to jer ne znam jel sve okej ... Valjda bi javili da nesto ne stima...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

levanati95
    06. Lipanj 2022. 17:27

Da znam, i meni je to malo blesavo, prosli mjesec sam se i ja pitala svaki dan, dok nije dosla uplata. Ali ocito im se neda odg, ja sam u Zg, mozda to ima veze neke hahah
    Ja sam prvi put poslala sve, a sad mi je ta zena koja me zvala rekla da samo doznaku pošaljem

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

• lusika
    06. Lipanj 2022. 18:25

Drage moje zenskice, kako podnosite ovu vrucinu, ja kad dodem s posla, iako radim uredski posao, budem umorna uzasno i jako me bole noge... sad sam 18 tjedana.

Angeleyes
    06. Lipanj 2022. 18:53

lusika

Drage moje zenskice, kako podnosite ovu vrucinu, ja kad dodem s posla, iako radim uredski posao, budem umorna uzasno i jako me bole noge…sad sam 18 tjedana.

Ja ne radim vise, ali inace ne podnosim vrucinu. Lezim skoro svako poslijepodne, izbjegavam ovo sunce maksimalno. Kad odradim pregled onda cu poceti i na more, ali opet ili ranije ujutro ili kasnije poslijepodne.
    -----
    Cure, kako podnosite pojas u voznji? Postoji li neko rjesenje za nas trudnice, ja ga bas ne podnosim i stalno ga pomicem dalje od trbuha, a on se opet spusti nazad naravno... ne znam kako olaksat te "muke" 😂

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Kokili
    06. Lipanj 2022. 19:01

Angeleyes

lusika

Drage moje zenskice, kako podnosite ovu vrucinu, ja kad dodem s posla, iako radim uredski posao, budem umorna uzasno i jako me bole noge…sad sam 18 tjedana.

Ja ne radim vise, ali inace ne podnosim vrucinu. Lezim skoro svako poslijepodne, izbjegavam ovo sunce maksimalno. Kad odradim pregled onda cu poceti i na more, ali opet ili ranije ujutro ili kasnije poslijepodne.
    —–
    Cure, kako podnosite pojas u voznji? Postoji li neko rjesenje za nas trudnice, ja ga bas ne podnosim i stalno ga pomicem dalje od trbuha, a on se opet spusti nazad naravno… ne znam kako olaksat te "muke" 😂

Ja stavljam donji dio skroz ispod trbuha-nekad negdi san procitala da tako ide i ne smeta nista u voznji. Mozda je krivo 🤔

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

FourLeafClover
    06. Lipanj 2022. 19:16

Da prijavim današnji pregled, 7+1, sve kako treba biti i srce baš snažno kuca. 🥰 Totalno sam zaboravila taj osjećaj, rasplakala sam se kad sam ga čula. 🙈 
    Sljedeći pregled 11.7. kad mi je ujedno i mini anomaly. 

• Lotta
    06. Lipanj 2022. 19:48

Jeste sve isle na taj TORCH test? 
    Mene doktorica nije slala, a citam da se to radi u pocetnim tjednima trudnoce. 

OTP 15.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.