Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    06. Lipanj 2022. 14:12

MalaMagla

Lida i Lonmi hvala na objašnjenju. TORCH je pretraga iz krvi? Malo glupo pitanje, ali vidim da ti na nalazu piše da je serum bistar pa sam se malo zbunila.
    Mar'ca, ispod pupka svakako, sredina, sa strane, skroz dolje. Ja sad već osjetim blizu pupka, a danas smo vidjeli da je tu glavica, tako da je ta veličina. A i ti si tu negdje po tjednima, tako da eto 😃 najvislje oko pupka, odnosno malko ispod. Kakav ti je osjećaj? Znam da je teško opisati, ali baš me zanima kako ti to doživljavaš ☺️

Da, iz krvi...sad se ne mogu sjetit, ali mislim da su bile 2 ili 3 epruvetice. Iscjedila me 😁 eh sad to tek vidim, bistra.. valjda i krv moze biti takva 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

puna_pitanja
    06. Lipanj 2022. 14:21

Lida 🍀

MalaMagla

Lida i Lonmi hvala na objašnjenju. TORCH je pretraga iz krvi? Malo glupo pitanje, ali vidim da ti na nalazu piše da je serum bistar pa sam se malo zbunila.
    Mar'ca, ispod pupka svakako, sredina, sa strane, skroz dolje. Ja sad već osjetim blizu pupka, a danas smo vidjeli da je tu glavica, tako da je ta veličina. A i ti si tu negdje po tjednima, tako da eto 😃 najvislje oko pupka, odnosno malko ispod. Kakav ti je osjećaj? Znam da je teško opisati, ali baš me zanima kako ti to doživljavaš ☺️

Da, iz krvi…sad se ne mogu sjetit, ali mislim da su bile 2 ili 3 epruvetice. Iscjedila me 😁 eh sad to tek vidim, bistra.. valjda i krv moze biti takva 😂

Je, je, iz krvi, ja sam vadila na Fran Mihaljevicu, odmah na ulazu valjda druga vrata lijevo, meni je ginekolog rekao da im se javim prije, pa sam popunila online obrazac za narucivanje i rekli mi da dodjem radnim danom od 7 i 15 do 9 i 15. 
    AKO ti nesto bude pozitivno ili reaktivno, nemoj odmah paniku kao ja 😂 jer mi je teta infektologinja rekla da nekad stvari budu pozitivne naprosto jer ti tijelo malo pošašavi u trudnoći i onda ti naprave dodatni test gdje se baš traži virus, a ne antitijelo, pa tek onda počni paničariti ako je pozitivno, al vjerujem da neće biti 😊 onaj CVM je meni bio reaktivan, ja sizila dok nisu dosli rezultati jer uzrokuje gluhocu... a za bezveze. 

30g, OTP 10.11.

Mar'ca🌺
    06. Lipanj 2022. 14:45

MalaMagla.

A osjetim nekad kao da nešto treperi, nekad da lupka, nekad neki mjehurići, nemam pojma. 🙈

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Svemirka
    06. Lipanj 2022. 14:52

Ja sam isto za TORCH vadila krv gore na Fran Mihaljević. Lijevo negdje iza zgrade su vrata na kojima piše da je lab, dođeš ujutro kad god, bez naručivanja i brzo je gotovo.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

puna_pitanja
    06. Lipanj 2022. 15:16

MalaMagla

Cure hvala vam puno. Nadam se napokon prestati raditi tijekom ovog tjedna, pa to odem što prije riješiti. A kakav vam je bio anomaly scan? Jel objašnjavaju štogod, ili samo odrade svoje i nešto šturo kažu?
    Mar'ca,mogla bi to biti beba 🥰 jesi skužila da ti ima neko vrijeme kad se javlja osjećaj, tipa nakon jela, navečer ili tako nešto?

Na Anomalyju jos nisam bila, za 10 dana sam narucena, cini mi se to malo rano, bit cu ravno 19 tjedana, pa se nadam da ce se vidjeti sve sto treba. A sigurno to ovisi od lijecnika do lijecnika, kao i sve drugo. Ja cu ispitivati sto me bude zanimalo, a on hoce nece reci, briga me 😊

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    06. Lipanj 2022. 15:21

I da, malaMagla, pale su mi jos dvije stvari na pamet, super za dijetu! To mi je bas drago cuti jer znam da te jako mučila prehrana! A drugo sto mi je palo na pamet, al ne znam kakav ti je timeline, pa moguce da nije smisleno, ako si za ureaplazmu mozda pila Sumamed, od njega znaju biti poviseni jetreni enzimi, ja sam danas popila zadnji i to sam bas vidjela u navedenim nuspojavama.

30g, OTP 10.11.

Svemirka
    06. Lipanj 2022. 16:12

Ja sam bila na anomalyu, ali privatno. Ne znam jel te općenito zanima ili kako ga u bolnicama rade? Moj privatnik radi inače i u bolnici i mislim da ima isti pristup. Objašnjava detaljno što gleda i što vidi...

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

buhtlica23
    06. Lipanj 2022. 16:35

Cure koje su na komplikacijama,a koje su predavale sve putem maila, koliko ima
     je trebalo da odgovore. Ja sam poslala prije 5 dana i dobila automatski odgovor da ce mi odgovoriti u najkraćem roku..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Marija2404
    06. Lipanj 2022. 16:38

Evo curke gotova kontrola i kod socijalnog gin. Sve super hvala Bogu 🙏🏽 jos cekamo rezultate prenatalog koji bi trebali biti sutra, preksutra. Rekao mi je da nastavim pit euthyrox 50 iako mi se stitnjaca na zadnjem vadenju krvi spustila na 0,73. Ja sam mislila da ce ukinuti terapiju onda 🤯

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

levanati95
    06. Lipanj 2022. 16:58

buhtlica23

Cure koje su na komplikacijama,a koje su predavale sve putem maila, koliko ima
    je trebalo da odgovore. Ja sam poslala prije 5 dana i dobila automatski odgovor da ce mi odgovoriti u najkraćem roku..

Meni uopce ne odgovaraju na mail. Provjerim si oko 17.u mjesecu na e-građani dal su mi poslali u pretinac, i koji dan poslje sjeda na račun. 
    S tim da, mene je zvala žena u petak da sam poslala krive doznake, a ja sam ih tek danas slala 🤣 nekako je izvukla mail od proslog mjeseca hahah ali eto, bar znam da ce mi javiti ako nešto fali ili ne štima u mailu 😁

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.