Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    23. Svibanj 2022. 15:58

Evo nas sa pregleda☺️ Sve od nalaza krvi, urina i briseva je uredno, a najvaznije od svega s bebicom je sve u redu, i ajme je narasla od zadnjeg puta, Nuhalni nabor uredan i 20.6 iduci pregled pa cemo saznati i spol ako se bebica ne bude sramezljiva❤️❤️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    23. Svibanj 2022. 16:05

ribi1234

Lonmi

Lavendera

Lonmi

Svemirka

Lonmi

Svemirka

Lonmi

Lida 🍀

Lonmi

Cure gdje cca nađete otkucaje s baby watcherom?
    Mi se ovaj put bas mucimo, nasli smo u petak, bili su 176, a sad ih vise nikako ne mozemo uhvatiti. Nasla sam ih par cm ispod pupka udesno.
    Prvi put smo ga kupili kasnije oko 15 tt, sad se trudim nac ranije i onda se razočaram. Jednom nađemo, pa opet ne. Mozda su neke cure u pravu, bolje to ne imati 😂😂

Kreni trazit ravno ispod pupka kod ruba gacica, tamo gdje nam dlacice rastu, jbg tako mi je najlakše objasnit 😅 okreci glavu dopplera tj napravi krug, ako nema nista pomakni ga prema gore i ponovi postupak 😅 nemoj se puno oslanjat na ekran i brojeve, vise na zvuk ☺️

Jucer smo 20 min trazili i nista, mozda na sek, dvije onak jaci otkucaji oko 150, al brzo su pobjegli. 2 put sam nasla u tom smjeru i malo udesno. Ja mislim da je rano, prvi put sam dugo trazila u 15 tt.
    Jel se to smije uopce svaki dan koristiti i koliko dugo? Dok

Mene je jucer jako uzrujalo zato jer sam u petak pronašla i bila sam uvjerena kako cu i jucer od prve kad kao znam di je sad. 20 minuta i nista, nesto na par sekundi, bas me uzrujalo. Naravno da sam i sad u napasti da provjerim ali necu i gotovo. Nas je drugu srijedu, 01.06. Jedva cekam 😊

Ako imas Mas zeleni baby watcher, ja sam primjetila da meni jedna polovica te sonde ne ucitava nego moram nagnut/nakositi, kao usmjeriti jednu polovicu te bijele glave koja hvata i tako traziti, mozda je samo do mog da je tako cudan, ali to sam evo primjetila. Nemoj se stresirati bezveze, budi samo pozitivnih misli i vrlo brzo ces poceti osjecati pokrete, onda nece trebati nikakav baby watcher ni nista☺️

Upravo taj imam. Hmmm pa mozda i je do tog, nisam nikad to nesto previse naginjala, mozda kad slucajno jesam je i uhvatilo 😂. Hvala ti na pomoci, isprobati cu kroz par dana, dat cu bebacu mira koliko sam ga na gnjavila jucer i prekjucer s tim 😂😂😂😂.

Ranooo ti je jos! Stvarno mislim da se ne bi trebala opterecivati, probaj za desetak dana.

Ma garant je to. 
    Ali znas kako je dok jednom nađes, a drugi put ne 😂😂
    Necu ga dirati vise, jer me ljuti, a dosta mi je ljutnje i stresa i ovako kroz dan😂

Lida 🍀
    23. Svibanj 2022. 16:20

Ella..

Drage moje, od današnjih lijepih vijesti ja imam samo loše.. 2h prije pregleda sam prokrvarila i otišla sam ginekologu prije zakazanog termina, nažalost moja se bebica nije uspjela zadržati 😔😔😔😔
    Žao mi je što vam kvarim atmosferu u grupi, ali očito Bog ima plan i sve se događa s razlogom.. želim vam svima sreću i uredne trudnoće ❤️

Zao mi je. Istina je da se sve događa s razlogom. Drzi se i s vremenom ponovno u nove pobjede ♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

puna_pitanja
    23. Svibanj 2022. 16:21

Ella, žao mi je zbog tvog gubitka  Drži se i želim ti puno sreće i da brzo držiš svoju bebicu.

Baby watcher moram iskomentirati, mislila sam da je fora, al kad vidim kako se patite nema šanse da ja to sebi kupim, ja bih svaki dan išla ginekologu u panici provjeravati zašto ja ne čujem, to nije za nas nestabilne 😁

Natalie, za jednom kad bude lista, meni je iduci pregled 15.6. 😊

30g, OTP 10.11.

Mar'ca🌺
    23. Svibanj 2022. 16:27

Ella..

Drage moje, od današnjih lijepih vijesti ja imam samo loše.. 2h prije pregleda sam prokrvarila i otišla sam ginekologu prije zakazanog termina, nažalost moja se bebica nije uspjela zadržati 😔😔😔😔
    Žao mi je što vam kvarim atmosferu u grupi, ali očito Bog ima plan i sve se događa s razlogom.. želim vam svima sreću i uredne trudnoće ❤️

Draga, jako mi je žao što je tako ispalo, ali upravo to što kažeš, sve se dešava s razlogom. Drži se i hrabro naprijed. ❤️

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mar'ca🌺
    23. Svibanj 2022. 16:28

Lavendera

Evo nas sa pregleda☺️ Sve od nalaza krvi, urina i briseva je uredno, a najvaznije od svega s bebicom je sve u redu, i ajme je narasla od zadnjeg puta, Nuhalni nabor uredan i 20.6 iduci pregled pa cemo saznati i spol ako se bebica ne bude sramezljiva❤️❤️

I mi ćemo 20.6 saznati spol. 🥰🥰❤️❤️

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Anita1108
    23. Svibanj 2022. 17:01

Cure evo da se i ja malo javim, rješila sam prošli tjedan onaj smedi iscjedak, nije bilo nista strasno i dalje pijem duphastone i sljedeci pregled mi je 27.5. tada cu konacno imati doktoricu koja ce mi pratiti trudnocu jer sam u timu bez nositelja.
    Cestitam vam svima na dobrim pregledim :)

Ella..

Zao mi je zbog tvog gubitka, drzi se 

Mene samo zanima ako u grupi ima koja cura da se bori s mucninama. Ovo je vise nepodnosljivo. sad am usla u 9 tjedan i ujutro kad se probudim pa do podneva mi je ok,ali poslijepodne. Iscrpljena sam  Odvratne mucnine, vrtoglavice i kad krene ne prestaje. Jedino sto mogu, mogu lezat ;( znam da sigurno ne pomaze nista ali ako imate kakav savjet dobro bi dosao.. hvala 

ancy2010
    23. Svibanj 2022. 17:11

Pozdrav cure, evo da se i ja pridružim😊
    Prva trudnoca, porod 8/2019 curica ziva i zdrava😊
    Druga trudnoca, blighted ovum 1/2021
    Treca trudnoca termin 6.12.2022 😊
    Danas obavila pregled, sve super, beba zivahna, skakuce tako da je jedva uspila izmiriti.
    Citam da ste zabrinute oko simptoma, evo ja sam do nekidan imala mucnice, strasno bolne i tvrde grudi, kad odjedanput od sride sve stalo, osjećaj ko da nisam trudna, jedva sam dočekala danasnji pregled i Bogu hvala da je sve u redu, vise nemam nikakve simptome, sad cekam da se bar stomak pocne vidit😁tako da ne brinite ako se izgube, ne mora znacit ono najgore😉

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Rita89
    23. Svibanj 2022. 17:21

Ella..

Joj Ella, ovo stvarno nije lijepa vijest, očito si dobro predosjetila...jako mi je žao... A znsš čega mi je još više žao? Šro idući put kad zatrudniš vjerojstno ćeš biti jako pod stresom svaki put kad nešto ne osjetiš, rekla bih tako poznavajući nas žene i baš me zbog toga boli srce nekako... Nijedna žena ne zaslužuje osjetiti tu bol... Iako imaš pravo- i ja tako vjerujem da dragi Bog ima plan za sve nas... Samo što je ponekad jako teško instresno dočekati taj plan... 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Ella..
    23. Svibanj 2022. 17:23

Hvala vam cure na lijepim riječima..sabrala sam se malo, posložila si u glavi i idemo dalje ..sve u Božje ruke ❤️
    Hvala Bogu pa imam najboljeg supruga na svijetu pa je uz njega sve lako..❤️
    I naravno Hvala vama! 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.