Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    23. Svibanj 2022. 19:05

puna_pitanja

Ella, žao mi je zbog tvog gubitkaDrži se i želim ti puno sreće i da brzo držiš svoju bebicu.

Baby watchermoram iskomentirati, mislila sam da je fora, al kad vidim kako se patite nema šanse da ja to sebi kupim, ja bih svaki dan išla ginekologu u panici provjeravati zašto ja ne čujem, to nije za nas nestabilne 😁

Natalie, za jednom kad bude lista, meni je iduci pregled 15.6. 😊

On je super ako ga kupis iza 14 tt negdje, ovako te samo dovodi u napast da ga koristis prije a tesko je nac 😂😂😂

Lavendera
    23. Svibanj 2022. 19:23

Marca🌺][quote=Lavendera][quote=Mar

Lavendera

[quote=Mar'ca🌺][quote=Lavendera]Evo nas sa pregleda☺️ Sve od nalaza krvi, urina i briseva je uredno, a najvaznije od svega s bebicom je sve u redu, i ajme je narasla od zadnjeg puta, Nuhalni nabor uredan i 20.6 iduci pregled pa cemo saznati i spol ako se bebica ne bude sramezljiva❤️❤️[/quote]

I mi ćemo 20.6 saznati spol. 🥰🥰❤️❤️[/quote]

Onda smo zajedno u iscekivanju sljedeceg pregleda😍🥰❤️❤️[/quote]

U koliko si sati naručena? 🥰[/quote]

U 9:20, hvala Bogu ujutro, tko će inače dočekati poslijepodnevni pregled hahah
    A ti?🥰
    Jel imaš neki predosjećaj u vezi spola bebice ili?🙈🥰[/quote]

Uu, blago tebi, ja sam u 16h. 😅🤭🙈😱
    Pa iskreno ne, prvo sam bila uvjerena da je dečko, pa sam bila uvjerena da je cura, sad ćemo vidjeti što će na kraju biti. Trenutno nemam osjećaj što bi moglo biti.
    A ti? 🥰[/quote]

Uhh, bome ces imati strpljenje na ispitu taj dan dok cekas pregled😅 Ali prode i to, iako uvijek mi je draze prijepodne obaviti pregled pa sam cijeli dan presretna i pod dojmom slikica s uzva i lijepim vijestima🥰
    Iskreno, nekako mislim da je ovaj put djecak.. Prije nego sam uopce i radila test na trudnocu sanjala sam da cu roditi sina, onda mi se par dana javi kolegica iz osnovne skole kaze sanjala sam te da si rodila sina, pa sad, vidjet cemo 🤣🤣

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Svemirka
    23. Svibanj 2022. 19:33

Pilvi

Drage ženice,
    Sad sam s pregleda.
    Tadnja M 15.4, ciklusi oko 30-31 dan. Trebala sam ic 7.6. ali sam isla danas jer mi je tlak nekoliko dana malo nizak pa malo visok.
    Doktorica mi je radila UVZ i vidjela gestacijsku vrecicu od 3mm ali osim toga ništa. Kaže da je rano, ali to me nije spriječilo da se rasplacem.
    Poslala me da 3 puta vadim betu i da se cujemo i vidimo 7.6…
    Uzasno se bojim…

Pilvi, rano je još, ali stvarno rano. Trudna si cca 5 tjedana tek i mislim da nikom ovdje nisu ništa vidjeli u tom periodu. Još su ti i ciklusi dulji. Strpljivo čekati i bez straha jer za njega trenutno nema razloga. 

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Pilvi
    23. Svibanj 2022. 19:37

Hvala puno💙 

FourLeafClover
    23. Svibanj 2022. 19:49

Ella draga, užasno mi je žao. Drži se, dobit ćete vi već novu priliku i vjerujem da će biti sve u redu. ♥️ 
    Pilvi, sigurno da je još uvijek rano, ti i ja smo tu negdje, ja idem tek 6.6., koliko god mi je koma čekati, mislim da je gore ovo kad je rano da se išta vidi i samo nam bespotrebno stvori stres, a zbilja je nerealno očekivati da bude drugačije, pogotovo jer su ti duži ciklusi. Samo pozitivno. 💪🏽

Pilvi
    23. Svibanj 2022. 19:50

FourLeafClover

Elladraga, užasno mi je žao. Drži se, dobit ćete vi već novu priliku i vjerujem da će biti sve u redu. ♥️
    Pilvi, sigurno da je još uvijek rano, ti i ja smo tu negdje, ja idem tek 6.6., koliko god mi je koma čekati, mislim da je gore ovo kad je rano da se išta vidi i samo nam bespotrebno stvori stres, a zbilja je nerealno očekivati da bude drugačije, pogotovo jer su ti duži ciklusi. Samo pozitivno. 💪🏽

Da, i ja sam pozalila sto sam isla... sutra i u cetvrtak beta, pa u ponedjeljak opet... daj bože da to bude kako treba pa cu se smirit

Lavendera
    23. Svibanj 2022. 20:01

Mar'ca sad ti u potpisu vidim da ti je termin 4.11. tako je meni bilo s kcerkicom🥰 I ne samo to, mojoj mami je za mene termin bio 4.11., kao meni za malu, rodila sam ju na svoj rodendan i porodila me ista babica koja je moju mamu samnom porodila. Pa sad kada sam vidjela kod tebe 4.11 odmah se sjetila svega🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Ella..
    23. Svibanj 2022. 20:19

Rita89

Ella je li krvarenje bilo popraćeno kakvim bolovima?

U početku nije onda je poslije krenulo kao normalna menga, samo sa malo jačim bolovima i grčevima..😔
    U početku sam se nadala da nije ništa strašno, da će proći međutim nije prošlo. U srijedu idem opet na pregled i razgovor

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Rita89
    23. Svibanj 2022. 20:26

Ella..

Rita89

Ella je li krvarenje bilo popraćeno kakvim bolovima?

U početku nije onda je poslije krenulo kao normalna menga, samo sa malo jačim bolovima i grčevima..😔
    U početku sam se nadala da nije ništa strašno, da će proći međutim nije prošlo. U srijedu idem opet na pregled i razgovor

A jesi ti zatrudnila spontano ili potpomognutom? 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Pipin
    23. Svibanj 2022. 20:38

Ella - jako mi je žao :( poznat mi je stres i tuga spontanog, nikome poželjeti. Drži se, isplači i u nove pobjede. Hvala Bogu na divnom partneru koji je tu uz tebe i uz koga je sve lakše❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.