Hvala vam cure na lijepim riječima..sabrala sam se malo, posložila si u glavi i idemo dalje ..sve u Božje ruke ❤️
Hvala Bogu pa imam najboljeg supruga na svijetu pa je uz njega sve lako..❤️
I naravno Hvala vama!
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
[quote=Mar'ca🌺][quote=Lavendera]Evo nas sa pregleda☺️ Sve od nalaza krvi, urina i briseva je uredno, a najvaznije od svega s bebicom je sve u redu, i ajme je narasla od zadnjeg puta, Nuhalni nabor uredan i 20.6 iduci pregled pa cemo saznati i spol ako se bebica ne bude sramezljiva❤️❤️[/quote]
I mi ćemo 20.6 saznati spol. 🥰🥰❤️❤️[/quote]
Onda smo zajedno u iscekivanju sljedeceg pregleda😍🥰❤️❤️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ella jako mi je žao zbog tvog gubitka💔 Nema prave riječi utjehe, razumiju te cure koje su prošle tako što, pa jedino što mogu reći je da budeš jaka i prebrodiš to s najbližima, drži se❤️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure evo da se i ja malo javim, rješila sam prošli tjedan onaj smedi iscjedak, nije bilo nista strasno i dalje pijem duphastone i sljedeci pregled mi je 27.5. tada cu konacno imati doktoricu koja ce mi pratiti trudnocu jer sam u timu bez nositelja.
Cestitam vam svima na dobrim pregledim :)Drage moje, od današnjih lijepih vijesti ja imam samo loše.. 2h prije pregleda sam prokrvarila i otišla sam ginekologu prije zakazanog termina, nažalost moja se bebica nije uspjela zadržati 😔😔😔😔
Žao mi je što vam kvarim atmosferu u grupi, ali očito Bog ima plan i sve se događa s razlogom.. želim vam svima sreću i uredne trudnoće ❤️
Zao mi je zbog tvog gubitka, drzi se
Mene samo zanima ako u grupi ima koja cura da se bori s mucninama. Ovo je vise nepodnosljivo. sad am usla u 9 tjedan i ujutro kad se probudim pa do podneva mi je ok,ali poslijepodne. Iscrpljena samOdvratne mucnine, vrtoglavice i kad krene ne prestaje. Jedino sto mogu, mogu lezat ;( znam da sigurno ne pomaze nista ali ako imate kakav savjet dobro bi dosao.. hvala
Evo mene ulazim u 11 tj i jos uvijek mucnine koje su kremule od 5tj i do 8 je bilo haos onda sam dobila vitamine pa mi je malo bolje ne povracam vise ali mucnine nekada ujutro do podne prestanu a nekada cak cijeli dan traju iaoo su sada blaze nego na pocetku, tjesim se s tim da uskoro ulazim u 12 tj i nadam se da ce tada biti bolje onda cu razmislkati sto sada nemam simptome jel sve ok kao i sve zeene🤣🙊
[quote=Mar'ca🌺][quote=Lavendera]Evo nas sa pregleda☺️ Sve od nalaza krvi, urina i briseva je uredno, a najvaznije od svega s bebicom je sve u redu, i ajme je narasla od zadnjeg puta, Nuhalni nabor uredan i 20.6 iduci pregled pa cemo saznati i spol ako se bebica ne bude sramezljiva❤️❤️[/quote]
I mi ćemo 20.6 saznati spol. 🥰🥰❤️❤️[/quote]
Onda smo zajedno u iscekivanju sljedeceg pregleda😍🥰❤️❤️[/quote]
U koliko si sati naručena? 🥰
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Drage ženice,
Sad sam s pregleda.
Tadnja M 15.4, ciklusi oko 30-31 dan. Trebala sam ic 7.6. ali sam isla danas jer mi je tlak nekoliko dana malo nizak pa malo visok.
Doktorica mi je radila UVZ i vidjela gestacijsku vrecicu od 3mm ali osim toga ništa. Kaže da je rano, ali to me nije spriječilo da se rasplacem.
Poslala me da 3 puta vadim betu i da se cujemo i vidimo 7.6...
Uzasno se bojim...
Ella je li krvarenje bilo popraćeno kakvim bolovima?
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Evo nas sa pregleda☺️ Sve od nalaza krvi, urina i briseva je uredno, a najvaznije od svega s bebicom je sve u redu, i ajme je narasla od zadnjeg puta, Nuhalni nabor uredan i 20.6 iduci pregled pa cemo saznati i spol ako se bebica ne bude sramezljiva❤️❤️
I mi ćemo 20.6 saznati spol. 🥰🥰❤️❤️
Onda smo zajedno u iscekivanju sljedeceg pregleda😍🥰❤️❤️
U koliko si sati naručena? 🥰
U 9:20, hvala Bogu ujutro, tko će inače dočekati poslijepodnevni pregled hahah
A ti?🥰
Jel imaš neki predosjećaj u vezi spola bebice ili?🙈🥰
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Drage ženice,
Sad sam s pregleda.
Tadnja M 15.4, ciklusi oko 30-31 dan. Trebala sam ic 7.6. ali sam isla danas jer mi je tlak nekoliko dana malo nizak pa malo visok.
Doktorica mi je radila UVZ i vidjela gestacijsku vrecicu od 3mm ali osim toga ništa. Kaže da je rano, ali to me nije spriječilo da se rasplacem.
Poslala me da 3 puta vadim betu i da se cujemo i vidimo 7.6…
Uzasno se bojim…
Rano je da, niti meni se na prvom pregledu nije ništa vidjelo osim gestacijske, a sad smo već 16+3 🥰 .. ja sam nakon prvog pregleda išla za 10 dana ponovno i sve se savršeno vidjelo, probaj se smiriti, normalno je da se na prvom pregledu ne vidi plod. 🥰 vjerujem da će 7.6. biti sve savršeno. 🥰❤️
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji