Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonka6
    01. Travanj 2022. 20:06

SamoRita

i hvala svima na čestitkama, također čestitke svima koji čekaju svoja mala čuda

Čestitam na dvostrukoj sreći 🤗🤗🤗 također čestitam svim novim članicama na ➕ 

SamoRita
    01. Travanj 2022. 21:03

Ma samo nek su oni meni živi i zdravi, drugo ćemo nekako već izgurati. Pomoć imam, obitelj je cijela blizu i moja i od dragog, tako da će nam ipak biti malo lakše, ne mogu si zamisliti da moramo skroz sami kroz to prolaziti. Kažu da je takva trudnoća dosta rizična, tako da jedva čekam idući pregled da se uvjerim da je sve u redu ❤️

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 13:40

Boj curke kako ste danas....ja od 4 budna ....počele mi micnine....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 14:15

Znači kad sam zvala ginekologicu  rekla mi je da izvadim betu I da joj se javim ....3 puta me bilo strah dal se dupla ili ne i rekla sam joj tu betu ali ona je mene izričito tražila da jučer ponovo  napravim i da joj se javim... da li postoji neki razlog ili ? Neznam.... no tek sam narucena 12.4 ...🤯🤯🤯🤯izludit ću do tad.......

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    02. Travanj 2022. 14:39

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

lil_me

Mare3112

Ma bilo me strah dal se dupla ili ne pa išla još jedanput izvadit…🙄
    Čestitam na blizancekima ♥️

A ja ne znam što bih, betu mozda nekad ponovimo ali u skorije vrijeme ne mogu, tek sam od ponedjeljka u 4. tjednu, a kod ginekologa se kod nas ne mora naručivati…
    Ne znam kad bih na pregled…

Prije 5 tjedna nema smisla ici bio kud osim nekih komplikacija radi. Ali je ako je sve ok najbolje otici tek oko 6 tjedna.

Kejsy, da pričekam 6 ili 8 tjedana?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 14:40

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Kod mene svasta nesto juce uzasn bolovi u ledjima u vecernjim satima krenuli grcevi uzasni bass uzasni, da sam kontala to je to i cekala da prokrvarim, srecom oko ponoci stalo, jutros sve ok. Ja ok, skoro ja da provjerim cerviks, znam ja to kad-kad provjeriti za svaki slucaj, kad na prstu bljedo smedji iscjedak ..

‼️ Ko ima mucnine neka zaobidje sliku https://ibb.co/Z1rFBzK ‼️
    Nemam pojma eto cekam ponedeljak prizeljkujem da ne krene krvarenje (nadati se ne smijem puno) ali to nekako ipak mislim da ce mozda krenuti na bolje.. Radim testic danas ponovo da upored crtice, pre dva dana sam radila betu danas bi trebala crtica bar malo biti tamnija.. paaa se nadam da hoce. I stvarno se nadam da sam od sledece sedmice sa vama na listi…🤞🏼

Možda se još mali miš samo gnijezdi pa dao Bog da je dobar znak...sve u svemu i dalje mislim da će biti sve u redu....nekako imam taj osjećaj...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Svemirka
    02. Travanj 2022. 16:21

Mene su vam u prvoj trudnoći jako namaltretirali s tom betom jer sam došla prerano. Trudnoća je bila manja nego po ZM i onda je bilo, beta raste, ali ne dovoljno, pa čudno da se ne vidi plod već pa ovo pa ono, pa me poslali na kiretažu u Petrovu.
    Ja došla na uzv prije kiretaže i srce kucalo, taj dan je trudnoća po uzv bila 6+1, a po TM 7+1. Zato sam u ovoj trudnoći lijepo čekala punih 7 tjedana, telefonski samo odradila konzultaciju s doc da počnem uzimati odmah utrogestan i to je to. Betu nisam ni išla vaditi ovaj put.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 16:44

Svemirka

Mene su vam u prvoj trudnoći jako namaltretirali s tom betom jer sam došla prerano. Trudnoća je bila manja nego po ZM i onda je bilo, beta raste, ali ne dovoljno, pa čudno da se ne vidi plod već pa ovo pa ono, pa me poslali na kiretažu u Petrovu.
    Ja došla na uzv prije kiretaže i srce kucalo, taj dan je trudnoća po uzv bila 6+1, a po TM 7+1. Zato sam u ovoj trudnoći lijepo čekala punih 7 tjedana, telefonski samo odradila konzultaciju s doc da počnem uzimati odmah utrogestan i to je to. Betu nisam ni išla vaditi ovaj put.

Možda je zato i mene tak sad maltretirala....no dobro više je neću ic vadit... i čekam 12.4🤯

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    02. Travanj 2022. 18:39

Ma imaš pravo ...malo je čudna 🤣🤣ali vjerujem da zato jer me prije ne moze primiti pa me tražila...no dobro ja si sad odspavala i sad sam ko nova🤭🤭🤭

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Kokili
    02. Travanj 2022. 22:38

gatalinka

Svemirka

Meni moja nije ni spomenula betu, samo me narucila na prvi pregled kad cu biti 7+2.
    Iskreno, da nema foruma, ne bih ni znala toliko o toj beti. 😅😅😅

Ista stvar 😂 pitala sam gin da li treba vaditi betu, rekla je da ne treba ako je test ispao pozitivan. 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.