Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica12345
    03. Travanj 2022. 22:11

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Ja zapravo nisam uopće razumjela zašto bi neko nekome govorio zašto da il zašto ne radit betu pa valjda ginekolog zna bolje od svih nas ovdje … ako ona zahtjeva pa radit ću je i 1000 puta a ako ne zahtjeva neću… Tako da….slušajte svoje doktore i to je to😊
    Keysi držim fige za sutra♥️♥️♥️

Stvarno znam cemu ovakva reakcija?! Svatko ce na kraju napraviti kako misli da treba, a da treba slusati lijecnika- to uopce nije bilo upitno. Ja sam podijelila svoje iskustvo jer sam si sa samoincijativnim vadenjem napravila nevideni stres u zivotu.
    A koliko znam, forum upravo tome sluzi- da procitas iskustva drugih. Nitko od nas nije ovdje da drugome glumi lijecnika.
    Od srca ti zelim da nikad ne dozivis ono sto sam ja. Ni s betom, ni bez nje.

I neznam zasto me ginekologica šalje da je vadim ako nije stvarni pokazatelj ničega…baš frustrirajuce pikali su me 7 puta ovaj tj ne samo beta već i druge stvari…zato sam napisala da čemu onda ta beta

Imas lijepe nalaze, neka ti to barem malo umanji nervozu. Kad je sve i na papiru kako treba, onda barem znas da idete u pravom smjeru :) 

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 22:13

Ribica12345

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Ja zapravo nisam uopće razumjela zašto bi neko nekome govorio zašto da il zašto ne radit betu pa valjda ginekolog zna bolje od svih nas ovdje … ako ona zahtjeva pa radit ću je i 1000 puta a ako ne zahtjeva neću… Tako da….slušajte svoje doktore i to je to😊

Stvarno znam cemu ovakva reakcija?! Svatko ce na kraju napraviti kako misli da treba, a da treba slusati lijecnika- to uopce nije bilo upitno. Ja sam podijelila svoje iskustvo jer sam si sa samoincijativnim vadenjem napravila nevideni stres u zivotu.
    A koliko znam, forum upravo tome sluzi- da procitas iskustva drugih. Nitko od nas nije ovdje da drugome glumi lijecnika.

I neznam zasto me ginekologica šalje da je vadim ako nije stvarni pokazatelj ničega…baš frustrirajuce pikali su me 7 puta ovaj tj ne samo beta već i druge stvari…zato sam napisala da čemu onda ta beta

Imas lijepe nalaze, neka ti to barem malo umanji nervozu. Kad je sve i na papiru kako treba, onda barem znas da idete u pravom smjeru :)

Ma sve me to ona muči telefonski s obzirom da je u gužvi i tek sam narucena 12.4... ali ja sam ti 6 tj i isto nemam neke simptome ...malo cicke i napuhnuta ništa znakovito osim mucnine...tako da mislim da nebi trebala biti u strahu....svakako ti vjerujem da je sve u redu♥️😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 22:38

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Mare3112

Slazem se, meni je samo bilo cudno jer je kod tebe beta od prvog dana super, e sad postoji ta opcija da te doktorica ne moze ranije primiti, a brine je tvoj TSH dok se ne vidis sa endokrinologom, mozda je htjela da poprati stanje zbog tog,ko zna, samo eto cudno jest da ih je bas trazila 4 a bile su prve dvije super.. No nek su one ok i da te ne bocaju vise

Lijepo se odmori .i opusti .. pratim ujutro stanje... ♥️ 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mm11
    04. Travanj 2022. 08:04

cure evo meni krenule mučnine, doslovno sam jutros vagala mogu li na posao i ipak sam otišla ali baš je nezgodno..

sve se nadam možda me neće dugo držati, ali od kada mi je krenulo u petak nije mi stalo samo mi bude nekad jače a nekad manje

i ja ne želim još ići na komplikacije iako me doktor već slao ali evo sad kako su mučnine krenule nije bas lako..

uglavnom ako se može ažurirati za mene? iduci pregled 14.04., termin poroda 14.11.22.

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

• Kokili
    04. Travanj 2022. 09:17

lil_me

Ej, trudnice, planirate li farbati kosu u trudnoći ili?

Ja sam htjela jer mi je izrast koma, onda sam.vitala da se do kraja 2.tromjesecja ne farba radi raznoraznih kemikalija, vec samo kana. Reko, radije cu istrpiti jos 2 mjeseca nego riskirati-farbanje kose mi trenutno nije najvaznija stvar na svijetu 😀

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Samannta
    04. Travanj 2022. 09:57

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Ma sve me to ona muči telefonski s obzirom da je u gužvi i tek sam narucena 12.4… ali ja sam ti 6 tj i isto nemam neke simptome …malo cicke i napuhnuta ništa znakovito osim mucnine…tako da mislim da nebi trebala biti u strahu….svakako ti vjerujem da je sve u redu♥️😊

Bas smo si iste ni ja nemam simptoma osim sisa, imam kao neku mocninu al nista narocito i nasutost i isto tako nezz sta da mislim, 12.4 idem u Petrovu na PT1 na lezanje pa cemo vidjet kako napreduje, nadam se najboljem 🙂🙂

Mareeeee3112
    04. Travanj 2022. 14:41

Samannta

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Ma sve me to ona muči telefonski s obzirom da je u gužvi i tek sam narucena 12.4… ali ja sam ti 6 tj i isto nemam neke simptome …malo cicke i napuhnuta ništa znakovito osim mucnine…tako da mislim da nebi trebala biti u strahu….svakako ti vjerujem da je sve u redu♥️😊

Bas smo si iste ni ja nemam simptoma osim sisa, imam kao neku mocninu al nista narocito i nasutost i isto tako nezz sta da mislim, 12.4 idem u Petrovu na PT1 na lezanje pa cemo vidjet kako napreduje, nadam se najboljem 🙂🙂

Ti I ja isti  dan ...pregled mi je 12.4 u 12😊😊😊😊🤰...super se osjecam ... cice su me ovu noć razvalile  sve manje pritisak  prema dole jedino kaj sam stalno umorna

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    04. Travanj 2022. 16:05

Ja sam sinoć imala bas jaku bol, prošla je, u večer se osjećam baš napuhano... Iako ne jedem bas nešto da me može napuhati, pijem puno vode i po koji čaj od kamilice...
    Javite cure za to farbanje 🤣, gledala sam na internetu one američke ginekologice koje kažu da se može...

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    04. Travanj 2022. 16:54

gatalinka

Lida 🍀

Kolege bas idu od 15.4. na godisnji a ja taj tjedan kod gina. Jedino da odem ranije kod gina i kazem pisi…. Ali radim bas kratko pa me strah da otkaz ne dobijem… I bas mi je neugodno 🙄

Hola, mislim da trudnicama ne smiju dati otkaz! Jedino ti mogu ne produžiti ugovor ako ti tijekom trudnoće istekne.
    Svaka čast što misliš na druge, ali ipak ste bitniji ti i beba.
    Imaju oni kad iskoristit godisnji, neka zaposle zamjenu. 😊

Btw, Lida, nakon sto sam pročitala tvoj potpis, idi odmah na komplikacije.... Vjerujem da ti je neugodno...pokušaj objasniti šefovima...i opusti se i uživaj

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Svemirka
    04. Travanj 2022. 18:21

Čestitke na pregledima koji su super prošli i čestitke novim trudnicama. Još mi vas je teško sve popratiti i zapamtiti, ali nadam se da budem s vremenom. 😉
    Isto dvojim oko tih komplikacija. Radim uredski, ali stresan posao. Vidjet ću sljedeći tjedan što kaže doc, drugi pregled mi je 14.4.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.