Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    31. Ožujak 2022. 21:47

teamGrom

Mare3112
    Evo stvarno neznam … ja sam ti u Bj …mama mi je nekad davno radila na ginekologiji pa su me mozd i zato tak brzo upisali … inače sam imala prije policisticne pa ih je i toga strah … vidjet ćemo …sad pijem već dva mjeseca Novalac pa mislim da mi neće dr ništa specijalno reci 😂

Super super javi kako je proslo🤞😄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Red Fox
    01. Travanj 2022. 09:38

Ja vas za sad pozdravljam, ujutro sam prokrvarila i otisla sam odma kod gin. Ne vidi se nista u maternici, poslala me vaditi betu. Nadam se da je biokemijska, da nije vanmaternicna ili nesto drugo.
    Svim zelim srecu dalje 🤞🏻

• Tonka6
    01. Travanj 2022. 10:04

lil_me

Koji folacin pijete?

Ja sam počela uzimati solgarov folat od 400 nečega 😅 negdje sam pročitala da je on dobar. Ja od simptoma više nemam ništa pa me i hvata strah što će mi ginica reći u idući petak😔😔😔 jel ima još tko od prisutnih da su vam nestali svi simptomi koje ste imale prije? 

Svemirka
    01. Travanj 2022. 10:21

Red Fox, žao mi je. Vjerujem da je biokemijska. Meni se to dogodilo prošli mjesec i poslije toga sam odmah opet zatrudnila. Navodno se bolje prima.

Što se tiče simptoma normalno je da nestanu i to ne mora značiti baš ništa.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Rita88
    01. Travanj 2022. 10:22

Kejsy ja sam ti isla na ICSI metodu, najtezu. Oni su morali sami njegov spermic s iglom spojit s mojim jajascem, jer je imao dosta nepokretnih. I sad mu je spermiogram takav ,nista pretjerano dobar , dosta tih nepokretnih ima al evo sad smo uspjeli,nadam se da je zametak dobar i da ce se odrzat do kraja! 
    Red Fox zao mi je radi krvarenja, nadam se da si se sama iscistila do kraja!
    Team Grom cestitke 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

lil_me
    01. Travanj 2022. 12:18

Da se javim, za dva dana trebam dobiti, a simptoma nijednog.. ne bi ovako bilo lose 😅

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• anata12345
    01. Travanj 2022. 12:19

Drage žene, dobar dan.  Postavljam vam ovo pitanje s obzirom da sam jako neiskusna kad su ovakve stvari u pitanju. Nikada nisam imala spolni odnos niti sam bila blizu tome međutim jednom prilikom dok sam bila u donjem vešu dečko je ejakulirao uslijed zamozadovoljavanja i primjetila sam kako je malo sperme dospjelo na donji rub moje košulje pa me zanima postoji li mogućnost trudnoće ako je nešto sperma naprimjer dospjelo na donji dio stomaka, u predjelu zdjelice ili u predjelu spolovila iako sam imala donji ves pa da se slije nekako do rodnice i da na taj nacin ostanem trudna? Nisam primjetila npr neki trag na vesu ali osjecam strah da nije nekako sa strane dospjelo do rodnice. Znam da sam needucirana vjerovatno po ovom pitanju ali kako bih uklonila strah znacio bi mi vas  odgovor.

Rita88
    01. Travanj 2022. 12:42

Anata vjerojatno si trol pa ti necu odgovarat na ovo pitanje u 21.stoljecu! 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• mm11
    01. Travanj 2022. 12:52

teamGrom

Mare3112
    Evo stvarno neznam … ja sam ti u Bj …mama mi je nekad davno radila na ginekologiji pa su me mozd i zato tak brzo upisali … inače sam imala prije policisticne pa ih je i toga strah … vidjet ćemo …sad pijem već dva mjeseca Novalac pa mislim da mi neće dr ništa specijalno reci 😂

zasto ih je strah? ja imam policisticne isto

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

• anata12345
    01. Travanj 2022. 12:52

Rita88

Anata vjerojatno si trol pa ti necu odgovarat na ovo pitanje u 21.stoljecu!

Smatrate da nije moguće?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.