Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mm11
    01. Travanj 2022. 12:55

bila sam jučer na prvom uzv i srce kuca, sve super  iduci pregled 14.04.

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

lil_me
    01. Travanj 2022. 12:56

anata12345

Drage žene, dobar dan. Postavljam vam ovo pitanje s obzirom da sam jako neiskusna kad su ovakve stvari u pitanju. Nikada nisam imala spolni odnos niti sam bila blizu tome međutim jednom prilikom dok sam bila u donjem vešu dečko je ejakulirao uslijed zamozadovoljavanja i primjetila sam kako je malo sperme dospjelo na donji rub moje košulje pa me zanima postoji li mogućnost trudnoće ako je nešto sperma naprimjer dospjelo na donji dio stomaka, u predjelu zdjelice ili u predjelu spolovila iako sam imala donji ves pa da se slije nekako do rodnice i da na taj nacin ostanem trudna? Nisam primjetila npr neki trag na vesu ali osjecam strah da nije nekako sa strane dospjelo do rodnice. Znam da sam needucirana vjerovatno po ovom pitanju ali kako bih uklonila strah znacio bi mi vas odgovor.

Nadam se da je ovo prvi april

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    01. Travanj 2022. 13:05

mm11

bila sam jučer na prvom uzv i srce kuca, sve superiduci pregled 14.04.

🥰🥰🥰
    Moram vam povezati imena i priče

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Želimbiti mama
    01. Travanj 2022. 13:27

Tonka6

lil_me

Koji folacin pijete?

Ja sam počela uzimati solgarov folat od 400 nečega 😅 negdje sam pročitala da je on dobar. Ja od simptoma više nemam ništa pa me i hvata strah što će mi ginica reći u idući petak😔😔😔 jel ima još tko od prisutnih da su vam nestali svi simptomi koje ste imale prije?

Draga moja apsolutno nisi jedina,i meni su nestali simptomi i bila sam na pregledu i sve je savim uredu . Nemaš brige samo naprijed ❤️

• Kokili
    01. Travanj 2022. 13:32

Odradila 2.pregled u bolnici. Miomi zdesna, beba slijeva, sve zasad u redu (buhtlica 17 mm 😀)
    Keysi pisi me za sljedeci pregled i uzv 26.4

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Lida 🍀
    01. Travanj 2022. 14:03

Pozdrav, evo i mene da se priključim ☺️
    Obavila sam danas pregled, imamo 0.40cm i kuca nam srce ❤️ nadam se da ce ovaj puta sve biti ok!
    Od simptoma samo bolne grudi, imala sam blagu mucninu dan prije nego sto sam test napravila i to je bilo to, da je nije bilo taj put ne bi ni napravila test 🙂 ni ne mora ih biti sto se mene tice 😁 
    Sljedeci pregled je za 2 tjedna s KKS i to sve, ne znam tocno koji dan, morat cu javiti jos zbog posla. ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Red Fox
    01. Travanj 2022. 14:06

Javljam nalaz, beta je 43,99. Krvarenje se pojacava. Ocito je bila biokemijska.

Serendipity
    01. Travanj 2022. 14:38

Red Fox 

Ostalim mamama koje su bile na pregledu i čuju srčeko čestitam 

Ja isto ne znam kako ću izdržati do 12.04. Svaki dan je sve duži, a svaki simptom me plaši. Danas me baš bolucka donji lijevi dio leđa. I zna me ulovit grč u trbuhu. Kao da je bilo maaaalo smećkastog u iscjetku, ali govorim si da je do širenja maternice i svega ostaloga... 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Serendipity
    01. Travanj 2022. 14:40

I da... ja pijem Premamu. 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

• anata12345
    01. Travanj 2022. 15:39

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

anata12345

Rita88

Anata vjerojatno si trol pa ti necu odgovarat na ovo pitanje u 21.stoljecu!

Smatrate da nije moguće?

Ako nekim cudnom nisi trol onaj najnizeg ljudskog roda, najbljutaviji koji na ovakvim temama moze pitati ovake idiotluke.. onda evo malo odgovora za tebe…
    I da naravno da cu od srca da se nasmejem, a onda da zaplacem da postoji neko sa tavim minimalnim obrazovanjem. Nisu spermatozoidi kloani, supermeni, ili ko zna sta. Internet imas i ako ga koristis pravilno mozes ako puno sama sebe da edukujes, imas jako puno kvalitetnih tekstova, prirucnika, savjeta i sl. Pa prestanes citati zutu stampu, traceve, sta su obukle poznate licnosti i sl. vec citas malo o anatomiji, reproduktivnim organima, muskarca i zene, o ciklus, zacecu i sl… Eto sve potrebe odgovore sam ti napisala. I jos bitnije, najplodniji muskarac na zemaljskoj kugli te na taj nacin ne bi oplodio… jer spermatozidi nemaju sposobnost provlacenja, puzanja, preskakanja i zavlacenja, preko i ispod odjece.. Ziva bila ni nemoj da imas odnos dok bar nesto o anatomiji, ciklus, odnosima i zacecu ne naucis…

Hvala na detaljnom odgovoru, naravno da razumijem da spermiji nisu supermeni i da samo ne mogu odabrati put kojim ce ici. Mene je samo uplasilo to sto se spermiji nalaze u tecnosti i cinjenica da rubovi vesa nisu skroz prilijepljenji uz kozu pa dok sam bila u lezecem polozaju da se nije nesto moglo sliti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.