Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    03. Travanj 2022. 14:46

Ej, trudnice, planirate li farbati kosu u trudnoći ili?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 15:06

lil_me

Ja planiram kroz 2 tj ...samo izrast ....s prirodnim bojama možda baš si jucer o tome razmisljala

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    03. Travanj 2022. 15:08

Mare3112

lil_me

Ja planiram kroz 2 tj …samo izrast ….s prirodnim bojama možda baš si jucer o tome

Kakve su to boje 🤔

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 15:24

lil_me

Mare3112

lil_me

Ja planiram kroz 2 tj …samo izrast ….s prirodnim bojama možda baš si jucer o tome

Kakve su to boje 🤔

Svaka kuća loreal...pa na dalje ima kolekciju prirodnih boja za kosu na biljnoj  bazi...jer ima ljudi koji su alergični na obične samo si pogledaj na Google izbacit će ti odmah

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    03. Travanj 2022. 16:34

Hej cure, evo da vam se napokon pridruzim. Pisala sam kad se otvorila grupa, ali me onda moja paranoja natjerala da se iskljucim  iz svega. Tu i tamo sam vas malo pratila.

Uglavnom, meni je ovo cetvrta trudnoca. Imam jednog prekrasnog dvogodisnjaka i 2 spontana. Oba su bila missed ab., znaci bebama je prestalo kucati srce :( 
    No, glavu gore. Danas sam 9+5 i teska paranoja. Ostala sam bez gotovo svih simptoma prije koji dan i psihicki sam bas u kaosu zbog toga. Cekam srijedu i pregled. 

Vidim da ste se raspisale o beti. Ja ju ovaj put nisam vadila jer me prosli put izludila. Naime, odmah na pocetku (prije prvog pregleda) sam dobila nalaz koji je bio koma. Narasla mi je, ali razina nije bila ni blizu dvostruko veca. Otisla sam na prvi pregled uvjerena da nista od trudnoce, da bi na ekranu vidjela bebu idealne velicine i malo srce koje kuca. Beba mi je jos vise od mjesec dana normalno rasla i bila u svim, idealnim, mjerama. Razloge spontanog ne znam, ali hocu vam reci da se ne zivcirate oko bete jer ona nije stopostotni pokazatelj nicega. I moja preporuka je da ju ne vadite na svoju ruku jer moze izazvati tesku pomutnju i stres, a bez razloga.

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 18:18

Ribica12345

Hej cure, evo da vam se napokon pridruzim. Pisala sam kad se otvorila grupa, ali me onda moja paranoja natjerala da se iskljucim iz svega. Tu i tamo sam vas malo pratila.

Uglavnom, meni je ovo cetvrta trudnoca. Imam jednog prekrasnog dvogodisnjaka i 2 spontana. Oba su bila missed ab., znaci bebama je prestalo kucati srce :(
    No, glavu gore. Danas sam 9+5 i teska paranoja. Ostala sam bez gotovo svih simptoma prije koji dan i psihicki sam bas u kaosu zbog toga. Cekam srijedu i pregled.

Vidim da ste se raspisale o beti. Ja ju ovaj put nisam vadila jer me prosli put izludila. Naime, odmah na pocetku (prije prvog pregleda) sam dobila nalaz koji je bio koma. Narasla mi je, ali razina nije bila ni blizu dvostruko veca. Otisla sam na prvi pregled uvjerena da nista od trudnoce, da bi na ekranu vidjela bebu idealne velicine i malo srce koje kuca. Beba mi je jos vise od mjesec dana normalno rasla i bila u svim, idealnim, mjerama. Razloge spontanog ne znam, ali hocu vam reci da se ne zivcirate oko bete jer ona nije stopostotni pokazatelj nicega. I moja preporuka je da ju ne vadite na svoju ruku jer moze izazvati tesku pomutnju i stres, a bez razloga.

Pozdrav ...nisi poslije spontanog radila pretrage ? Da vidiš koji je bio uzrok?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 18:19

Ja bi to prvo učinila...no želim ti svu sreću sada...a vjerujem da ce biti sve u redu.🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    03. Travanj 2022. 18:30

Pretrage ti savjetuju nakon 3 uzastopna. Ja izmedu svoja 2 imam urednu trudnocu. 

Lida 🍀
    03. Travanj 2022. 21:11

Pozz curke evo da se i ja malo javim 😁
    Cestitam svima na plusicima a vidim da imamo vec i prve blizance 🥰 dupla sreca ❤️❤️
    Ribice razumijem te u vezi nestanka simptoma, ja imam samo bolne grudi i stalno ih ispipavam da vidim kakve su. 🙊 Mislim da me sad vise bole od gnječenja pa ne znam realnu situaciju 😂 bilo bi mi nekako draze da imam mucnine cisto da znam da je sve u redu iako ni to nije realni pokazatelj da je sve ok. Valjda je normalno da tako simptomi nestaju pa se vraćaju ☺️ zezala sam se s gin neki dan da sam ocito imuna na betu i simptome 😁 jer ni u prošloj trudnoci nikakvih simptoma nije bilo ...
    Kejsy test izgleda super, sutra ce beta sve pokazati 🤞🤞
    Sto se tice vadenja bete nisam nikad dosad, napravim test ponovim ga sljedeci dan i dovoljno mi je. 😁 Jedino eto da je u pitanju jedna od ovih tocki sto je Kejsy navela, ali ne spadam ni u jednu...

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    03. Travanj 2022. 21:16

Nego da vas pitam, kad mislite otvarati komplikacije?? Radim fizicki posao (kafic) i gin mi je htjela odmah otvoriti komplikacije zbog prethodnog spontanog ali nisam htjela jer sam se tek nedavno zaposlila 🙊 jos sad kolege idu koristiti stare godisnje i ono, bas bih morala raditi da njih ne dovedem u neugodnu situaciju jer nema tko drugi doci.... A opet gledam, ko bi mene zalio da se nešto lose dogodi... Eto, dajte savjet jer ne zelim ni sebe ni kolege zeznuti 🥺

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.