Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 21:38

Ja zapravo nisam uopće razumjela zašto bi neko nekome govorio zašto da il zašto ne radit betu pa valjda ginekolog zna bolje od svih nas ovdje ... ako ona zahtjeva pa radit ću je i 1000 puta a ako ne zahtjeva neću... Tako da....slušajte svoje doktore i to je to😊
    Keysi držim fige za sutra♥️♥️♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    03. Travanj 2022. 21:50

Mare3112

Ja zapravo nisam uopće razumjela zašto bi neko nekome govorio zašto da il zašto ne radit betu pa valjda ginekolog zna bolje od svih nas ovdje … ako ona zahtjeva pa radit ću je i 1000 puta a ako ne zahtjeva neću… Tako da….slušajte svoje doktore i to je to😊

Stvarno znam cemu ovakva reakcija?! Svatko ce na kraju napraviti kako misli da treba, a da treba slusati lijecnika- to uopce nije bilo upitno. Ja sam podijelila svoje iskustvo jer sam si sa samoincijativnim vadenjem napravila nevideni stres u  zivotu. 
    A koliko znam, forum upravo tome sluzi- da procitas iskustva drugih. Nitko od nas nije ovdje da drugome glumi lijecnika. 
    Od srca ti zelim da nikad ne dozivis ono sto sam ja. Ni s betom, ni bez nje.

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 21:50

Lida 🍀

Nego da vas pitam, kad mislite otvarati komplikacije?? Radim fizicki posao (kafic) i gin mi je htjela odmah otvoriti komplikacije zbog prethodnog spontanog ali nisam htjela jer sam se tek nedavno zaposlila 🙊 jos sad kolege idu koristiti stare godisnje i ono, bas bih morala raditi da njih ne dovedem u neugodnu situaciju jer nema tko drugi doci…. A opet gledam, ko bi mene zalio da se nešto lose dogodi… Eto, dajte savjet jer ne zelim ni sebe ni kolege zeznuti 🥺

Ako bude sve ok 12.4 na pregledu mislila sam odmah zbog posla kojeg radim ili s 1.5 .... isto kao i ti imam problem ljudi koriste godišnji odmor...pa mi je žao ostavit ljude na cjedilu  i ovako se štedim koliko mogu🥴

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Samannta
    03. Travanj 2022. 21:51

Lida 🍀

Nego da vas pitam, kad mislite otvarati komplikacije?? Radim fizicki posao (kafic) i gin mi je htjela odmah otvoriti komplikacije zbog prethodnog spontanog ali nisam htjela jer sam se tek nedavno zaposlila 🙊 jos sad kolege idu koristiti stare godisnje i ono, bas bih morala raditi da njih ne dovedem u neugodnu situaciju jer nema tko drugi doci…. A opet gledam, ko bi mene zalio da se nešto lose dogodi… Eto, dajte savjet jer ne zelim ni sebe ni kolege zeznuti 🥺

Bok, ma gledaj na sebe i svoju bebicu i gotovo otvori komplikacije... meni je dr otvorila odmah po trecoj beti. 

• Samannta
    03. Travanj 2022. 21:53

Samannta

Lida 🍀

Bok, ma gledaj na sebe i svoju bebicu i gotovo otvori komplikacije… meni je dr otvorila odmah po trecoj beti.

Zab sam rec, evo i frendica isto radi u kaficu i ima pozzz test i odmah je otvorila komplikacije..

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 21:57

Ribica12345

Mare3112

Ja zapravo nisam uopće razumjela zašto bi neko nekome govorio zašto da il zašto ne radit betu pa valjda ginekolog zna bolje od svih nas ovdje … ako ona zahtjeva pa radit ću je i 1000 puta a ako ne zahtjeva neću… Tako da….slušajte svoje doktore i to je to😊

Stvarno znam cemu ovakva reakcija?! Svatko ce na kraju napraviti kako misli da treba, a da treba slusati lijecnika- to uopce nije bilo upitno. Ja sam podijelila svoje iskustvo jer sam si sa samoincijativnim vadenjem napravila nevideni stres u zivotu.
    A koliko znam, forum upravo tome sluzi- da procitas iskustva drugih. Nitko od nas nije ovdje da drugome glumi lijecnika.

Pa kažem samo da nisam razumjela čemu to oko bete i mene je sad dala da vadim evo 4 puta i nemam pojma zašto makar joj rekla kolika je evo opet me poslala ...žao mi je što si to prošla.... žao mi je svake žene ...djevojke pitala sam općenito čemu strka oko bete ? Ako liječnik kaže da vadim ...neznam zasto da mu proturijecim kad nemam blage veze o njegovom poslu... samo sam se nadovezala za betu a ne za tvoju priču...sve što si napisala ima smisla kao što je napisala i Keysi i mozda je ispala rečenica da ima reakciju no nema je ...to je bilo pitanje ... I kažem svatko nažalost ima neko svoje iskustvo lose i svatko nosi svoj križ... ali moramo biti svjesne da smo sve mi različite...i da apsolutno sam se dala svojoj1000% doktorici jer imam povjerenja jer o trudnoći nemam apsolutno blage veze ...ovo mi je prva...no nažalost prosla puno stvari... nisam tip osobe koja se može tako otvoriti ali eto  nažalost jesam .. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lida 🍀
    03. Travanj 2022. 21:59

Kolege bas idu od 15.4. na godisnji a ja taj tjedan kod gina. Jedino da odem ranije kod gina i kazem pisi.... Ali radim bas kratko pa me strah da otkaz ne dobijem... I bas mi je neugodno 🙄

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Ribica12345
    03. Travanj 2022. 22:05

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Stvarno znam cemu ovakva reakcija?! Svatko ce na kraju napraviti kako misli da treba, a da treba slusati lijecnika- to uopce nije bilo upitno. Ja sam podijelila svoje iskustvo jer sam si sa samoincijativnim vadenjem napravila nevideni stres u zivotu.

Pa kažem samo da nisam razumjela čemu to oko bete i mene je sad dala da vadim evo 4 puta i nemam pojma zašto makar joj rekla kolika je evo opet me poslala …žao mi je što si to prošla…. žao mi je svake žene …djevojke pitala sam općenito čemu strka oko bete ? Ako liječnik kaže da vadim …neznam zasto da mu proturijecim kad nemam blage veze o njegovom poslu… samo sam se nadovezala za betu a ne za tvoju priču…sve što si napisala ima smisla kao što je napisala i Keysi i mozda je ispala rečenica da ima reakciju no nema je …to je bilo pitanje … I kažem svatko nažalost ima neko svoje iskustvo lose i svatko nosi svoj križ… ali moramo biti svjesne da smo sve mi različite…i da apsolutno sam se dala svojoj1000% doktorici jer imam povjerenja jer o trudnoći nemam apsolutno blage veze …ovo mi je prva…no nažalost prosla puno stvari… nisam tip osobe koja se može tako otvoriti ali eto nažalost jesam ..

Napisala sam vam dio svoje price jer sam bila toliko ocajna kada sam vidjela lose nalaze. Dok sam guglala i procitala tisuce stranica foruma, naisla sam na jako malo ohrabrucih recenica pa mozda moja situacija kod nekoga ostavi barem tracak nade. Moja beba nazalost nije dobila borbu, razlog necemo saznati, ali da je beta bila odlucujuci faktor- ne bi sigurno trudnoca potrajala jos tjednima nakon. 

Da me lijecnik poslao da ju vadim, naravno da ni trenutka ne bi dvojila. 

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 22:08

Ribica12345

Mare3112

I neznam zasto me ginekologica  šalje da je vadim ako  nije stvarni pokazatelj ničega...baš frustrirajuce  pikali su me 7 puta ovaj tj ne samo beta već i druge stvari...zato sam napisala da čemu onda ta beta 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    03. Travanj 2022. 22:11

Ribica12345

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

Pa kažem samo da nisam razumjela čemu to oko bete i mene je sad dala da vadim evo 4 puta i nemam pojma zašto makar joj rekla kolika je evo opet me poslala …žao mi je što si to prošla…. žao mi je svake žene …djevojke pitala sam općenito čemu strka oko bete ? Ako liječnik kaže da vadim …neznam zasto da mu proturijecim kad nemam blage veze o njegovom poslu… samo sam se nadovezala za betu a ne za tvoju priču…sve što si napisala ima smisla kao što je napisala i Keysi i mozda je ispala rečenica da ima reakciju no nema je …to je bilo pitanje … I kažem svatko nažalost ima neko svoje iskustvo lose i svatko nosi svoj križ… ali moramo biti svjesne da smo sve mi različite…i da apsolutno sam se dala svojoj1000% doktorici jer imam povjerenja jer o trudnoći nemam apsolutno blage veze …ovo mi je prva…no nažalost prosla puno stvari… nisam tip osobe koja se može tako otvoriti ali eto nažalost jesam ..

Napisala sam vam dio svoje price jer sam bila toliko ocajna kada sam vidjela lose nalaze. Dok sam guglala i procitala tisuce stranica foruma, naisla sam na jako malo ohrabrucih recenica pa mozda moja situacija kod nekoga ostavi barem tracak nade. Moja beba nazalost nije dobila borbu, razlog necemo saznati, ali da je beta bila 

Baš mi je žao 😔ali kao što sam napisala zašto nas konstantno šalju ako nije pokazatelj ničega... umorna sam više od toliko vađenja krvi... i šta je najgore ponovo moram sutra... za tpo .... ugl...baš sam evo iscrpljena od toliko loših prica i tuzna ...ja sam  jako emotivna osoba...i onda ovo sve kad čitam baš me sve to pogodi

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.