![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Javljam se s ljetnica samo da cestitam Lidina plusicu,neznam jel me se se sjecas al pre pre drago mi je da opet cekas bebicu i zelim ti ljepu i skolsku trudnocu,sve curke s ljetnica te pozdravljaju i salju veliki zagrljaj, sretno i da i ti upoznas svoje malo cudo,zasluzila si ❤️
Sjecam se sjecam! 🥰 Procitam vas povremeno ☺️ trebala sam roditi za cca 3 tjedna, a vidi sad! 😁 Hvala puno, i ja vas sve pozdravljam i zelim da sto prije upoznate svoje bebice ♥️ neka sve prode u redu 😌
Zelim ti svu srecu s ovom trudnocom,i vjerujem da ces upoznat svoju bebicu ovog puta
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Javljam se s ljetnica samo da cestitam Lidina plusicu,neznam jel me se se sjecas al pre pre drago mi je da opet cekas bebicu i zelim ti ljepu i skolsku trudnocu,sve curke s ljetnica te pozdravljaju i salju veliki zagrljaj, sretno i da i ti upoznas svoje malo cudo,zasluzila si ❤️
Sjecam se sjecam! 🥰 Procitam vas povremeno ☺️ trebala sam roditi za cca 3 tjedna, a vidi sad! 😁 Hvala puno, i ja vas sve pozdravljam i zelim da sto prije upoznate svoje bebice ♥️ neka sve prode u redu 😌
Zelim ti svu srecu s ovom trudnocom,i vjerujem da ces upoznat svoju bebicu ovog puta
🤞🤞♥️♥️♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Pozdrav cure, ja sam danas obavila razgovor sa sefom i obavijestila ga da necu raditi i tj da mi dr otvara komplikacije i eto super je prihvatio. Rekao je da je beba najbitnija i ja i moje zdravlje ida se ne sekiram zazelio svu srecu i eto. Proslo je bas bezbolno a imala sam strah od toga kako ce reagirati. 🙂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav cure, ja sam danas obavila razgovor sa sefom i obavijestila ga da necu raditi i tj da mi dr otvara komplikacije i eto super je prihvatio. Rekao je da je beba najbitnija i ja i moje zdravlje ida se ne sekiram zazelio svu srecu i eto. Proslo je bas bezbolno a imala sam strah od toga kako ce reagirati. 🙂
Svaka čast za šefa! 😁 Super ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Mene opet jako boli trbuh. Tako me bolio jucer nakon sto sam pojela hamburger. Sad sam zabrinuta vec.
Jel ima jos kod koga takva neka cudna bol, nesto kao nadutost i probadanje?
Cure ove mucnine bez povracanje ce me dotuci, kada se mogu nadati da ce se malo bar ublaziti u zeludcu osjecam ko da kamen nosim nadrazivanje za povracanje alj nikako ne uspijevam🙄
Ista stvar i meni ništa ne pomaže…
Strasan osjecaj non stop muka a nikako da povratim, ali svaki dan u isto vrijeme pocinje i prestaje
Već sam pisala za taj ths nije bitan samo ths već i t3 I t4 i ostatak anti tpo... i da se vadi barem 2 puta jer ti se isto tako može povećati od stresa.... ja sam imala 4.13 pa su me stavili na najmanje jer mi je tpo 18 a treba biti 9 i s tim da sam vadila 2 puta jer prvi puta je bio još veći ali od stresa kao mojoj prijateljici bio je 18 ths a za 2 tj 3.... zato ako je normalan endokrinolog i ako niste do sad imale problema slat će vas barem 2 puta da vadite sve to skupa
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pametan sef, pun ljudskosti 😀
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Već sam pisala za taj ths nije bitan samo ths već i t3 I t4 i ostatak anti tpo… i da se vadi barem 2 puta jer ti se isto tako može povećati od stresa…. ja sam imala 4.13 pa su me stavili na najmanje jer mi je tpo 18 a treba biti 9 i s tim da sam vadila 2 puta jer prvi puta je bio još veći ali od stresa kao mojoj prijateljici bio je 18 ths a za 2 tj 3…. zato ako je normalan endokrinolog i ako niste do sad imale problema slat će vas barem 2 puta da vadite sve to skupa
To mi je bio drugi put da sam vadila, sad cekam za dalje ali tek sljedeci tjedan...
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cure 9tt i dalje jel vas bole (.)(.) ? 😅 Pa poludit cu kolko ih ispipavam 😂 kakvi su vam simptomi?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji