![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Lida uh ja sam danas 6+1 i (.)(.) mi divljaju svako jutro. Ne mogu se namjestit spavat nit ista. Negdje sam procitala da je preporuka spavati sa grudnjakom al ne znam sta mi je gore..
I bila ja danas na drugom pregledu. Hematon nestao, a srceko kuca 🥰 nitko sretniji od mene
E sad se sa lakocom mogu boriti s mucninama.. Sad sam pojela sladoled i sirnicu hvala Bogu, nadam se da posle necu povratit 🙈
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Lida uh ja sam danas 6+1 i (.)(.) mi divljaju svako jutro. Ne mogu se namjestit spavat nit ista. Negdje sam procitala da je preporuka spavati sa grudnjakom al ne znam sta mi je gore..
I bila ja danas na drugom pregledu. Hematon nestao, a srceko kuca 🥰 nitko sretniji od mene
E sad se sa lakocom mogu boriti s mucninama.. Sad sam pojela sladoled i sirnicu hvala Bogu, nadam se da posle necu povratit 🙈
Hehe i ja ih najviše osjetim ujutro, ovako preko dana bas i ne pa se odma brinem 🤦
Cestitke na urednom pregledu! Uzivancija sad 😎
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cure 9tt i dalje jel vas bole (.)(.) ? 😅 Pa poludit cu kolko ih ispipavam 😂 kakvi su vam simptomi?
Ista stvar bole me kao da rastu ali to je jos i ok najgore ove mucnine ne mogu preko dana uopste funkcionisat🤦♀️
Cure 9tt i dalje jel vas bole (.)(.) ? 😅 Pa poludit cu kolko ih ispipavam 😂 kakvi su vam simptomi?
Mene su prestale krajem 9om pocetkom 10og tjedna, samo bradavice ostale osjetljive 🤰 i meni je zasad mucnina samo ostala od simptoma, i problemi s probavom 🙄 a 10tj+4 sam
17.03. ➕
01.04. UZV, imamo srčeko ❤
OTP 19.11 🥰
29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙
Lida, bole nekad malo vise nekad manje. Od simptoma najviše prisutan popodnevni umor (prije nikad nisam popodne spavala) sada skoro svaki dan..
Ista stvar bole me kao da rastu ali to je jos i ok najgore ove mucnine ne mogu preko dana uopste funkcionisat🤦♀️
Jesi probala s krekerima ublazit mucnine? Meni oni pomognu
17.03. ➕
01.04. UZV, imamo srčeko ❤
OTP 19.11 🥰
29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙
A što se tiče probave, prije prvog pregleda imala sam velikih problema s probavom pa mi je ginekologica savjetovala magnezij, uzela sam onaj direkt od 300mg, od tada skoro svaki dan uredna probava
Uh da barem ja od mg mogu na wc ...meni pak ne pomaže nista....ali baš ništa.... danas su me cicke bolile i dole me malo grcilo i imala sam slabiju mučninu.... 8+4 sam...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Već sam pisala za taj ths nije bitan samo ths već i t3 I t4 i ostatak anti tpo… i da se vadi barem 2 puta jer ti se isto tako može povećati od stresa…. ja sam imala 4.13 pa su me stavili na najmanje jer mi je tpo 18 a treba biti 9 i s tim da sam vadila 2 puta jer prvi puta je bio još veći ali od stresa kao mojoj prijateljici bio je 18 ths a za 2 tj 3…. zato ako je normalan endokrinolog i ako niste do sad imale problema slat će vas barem 2 puta da vadite sve to skupa
Ovo je toliko netočno da je smiješno.
05.12.2022 💗
Odlično na super pregledu. 🥰
I meni ne teško spavati zbog sisa, i ne spavam u grudnjak, jer mi je to užas, ali uzela sam si one sportske topiće, i s njima mi je koliko toliko lakše pa preporučam. 🥰🥰
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰