Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    UrsulaBaby
    27. Travanj 2022. 21:09

Lida uh ja sam danas 6+1 i (.)(.) mi divljaju svako jutro. Ne mogu se namjestit spavat nit ista. Negdje sam procitala da je preporuka spavati sa grudnjakom al ne znam sta mi je gore..
    I bila ja danas na drugom pregledu. Hematon nestao, a srceko kuca 🥰 nitko sretniji od mene
    E sad se sa lakocom mogu boriti s mucninama.. Sad sam pojela sladoled i sirnicu hvala Bogu, nadam se da posle necu povratit 🙈

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

Lida 🍀
    27. Travanj 2022. 21:16

UrsulaBaby

Lida uh ja sam danas 6+1 i (.)(.) mi divljaju svako jutro. Ne mogu se namjestit spavat nit ista. Negdje sam procitala da je preporuka spavati sa grudnjakom al ne znam sta mi je gore..
    I bila ja danas na drugom pregledu. Hematon nestao, a srceko kuca 🥰 nitko sretniji od mene
    E sad se sa lakocom mogu boriti s mucninama.. Sad sam pojela sladoled i sirnicu hvala Bogu, nadam se da posle necu povratit 🙈

Hehe i ja ih najviše osjetim ujutro, ovako preko dana bas i ne pa se odma brinem 🤦 

Cestitke na urednom pregledu! Uzivancija sad 😎

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Trudnica2022
    27. Travanj 2022. 21:23

Lida 🍀

Cure 9tt i dalje jel vas bole (.)(.) ? 😅 Pa poludit cu kolko ih ispipavam 😂 kakvi su vam simptomi?

Ista stvar bole me kao da rastu ali to je jos i ok najgore ove mucnine ne mogu preko dana uopste funkcionisat🤦‍♀️

levanati95
    27. Travanj 2022. 21:49

Lida 🍀

Cure 9tt i dalje jel vas bole (.)(.) ? 😅 Pa poludit cu kolko ih ispipavam 😂 kakvi su vam simptomi?

Mene su prestale krajem 9om pocetkom 10og tjedna, samo bradavice ostale osjetljive 🤰 i meni je zasad mucnina samo ostala od simptoma, i problemi s probavom 🙄 a 10tj+4 sam

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

Magnolija28
    27. Travanj 2022. 21:50

Lida, bole nekad malo vise nekad manje. Od simptoma najviše prisutan popodnevni umor (prije nikad nisam popodne spavala) sada skoro svaki dan.. 

levanati95
    27. Travanj 2022. 21:51

Trudnica2022

Lida 🍀

Ista stvar bole me kao da rastu ali to je jos i ok najgore ove mucnine ne mogu preko dana uopste funkcionisat🤦‍♀️

Jesi probala s krekerima ublazit mucnine? Meni oni pomognu

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

Magnolija28
    27. Travanj 2022. 21:53

A što se tiče probave, prije prvog pregleda imala sam velikih problema s probavom pa mi je ginekologica savjetovala magnezij, uzela sam onaj direkt od 300mg, od tada skoro svaki dan uredna probava

Mareeeee3112
    27. Travanj 2022. 22:31

Uh da barem ja od mg mogu na wc ...meni pak ne pomaže nista....ali baš ništa.... danas su me cicke bolile i dole me malo grcilo  i imala sam slabiju mučninu.... 8+4 sam... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Dashuri
    28. Travanj 2022. 00:16

Mare3112

Već sam pisala za taj ths nije bitan samo ths već i t3 I t4 i ostatak anti tpo… i da se vadi barem 2 puta jer ti se isto tako može povećati od stresa…. ja sam imala 4.13 pa su me stavili na najmanje jer mi je tpo 18 a treba biti 9 i s tim da sam vadila 2 puta jer prvi puta je bio još veći ali od stresa kao mojoj prijateljici bio je 18 ths a za 2 tj 3…. zato ako je normalan endokrinolog i ako niste do sad imale problema slat će vas barem 2 puta da vadite sve to skupa

Ovo je toliko netočno da je smiješno.

05.12.2022 💗

Mar'ca🌺
    28. Travanj 2022. 06:27

UrsulaBaby

Odlično na super pregledu.  🥰
    I meni ne teško spavati zbog sisa, i ne spavam u grudnjak, jer mi je to užas, ali uzela sam si one sportske topiće, i s njima mi je koliko toliko lakše pa preporučam. 🥰🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.