Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    25. Travanj 2022. 12:43

Polly

Samo da vam javim, nije dobro… U petak je beta bila 7900, danas 4200.. Gin mi dao uputnice za bolnicu sutra za pregled i rekao da ću dobiti tablete vjerojatno. Teško je jako, isplakat ću se i probati što prije nastaviti pozitivno… Vama želim svu sreću u daljnjim trudnoćama i da zagrlite svoje bebice žive i zdrave ❤️❤️

Zao mi je. Zelim ti svu srecu da ubrzo ponovno vidis novi plusic ❤️

Rita88
    25. Travanj 2022. 12:54

Polly zao mi je 😔
    Cure koje imate danas pregled sretno 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

buhtlica23
    25. Travanj 2022. 12:54

Mare3112

Polly

Samo da vam javim, nije dobro… U petak je beta bila 7900, danas 4200.. Gin mi dao uputnice za bolnicu sutra za pregled i rekao da ću dobiti tablete vjerojatno. Teško je jako, isplakat ću se i probati što prije nastaviti pozitivno… Vama želim svu sreću u daljnjim trudnoćama i da zagrlite svoje bebice žive i zdrave ❤️❤️

Jao Polly pa koji si tjedan nisam uspjela sve popratiti? Jesi imala redovni pregled ili? Kako to da si 2 puta vadila betu ….? Baš sam tužna zbog tebe jako mi je žao…. 😔 šaljem ti zagrljaj♥️

Pa uvijek se vadi 2 x jer iz 1 bete ne mozes iscitati nista. Ovako vidis je li sve uredu ili nije. 😔Bas mi je zao 😞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Polly
    25. Travanj 2022. 12:55

Hvala vam na podršci ❤️
    Mare u četvrtak sam išla na pregled, potvrđena trudnoća u maternici, vidjela se žumanjčana vrećica i žuto tijelo na lijevom jajniku. Tada sam bila 6+4. Makar, bila je kasnija ovulacija pa je T bila i kraća što nam je davalo nade da je rano da se vidi plod. Zato me poslao vaditi betu idući dan (petak), tada je bila 7900. I danas sam opet vadila, 4200, baš baš pad 😔

Lavendera
    25. Travanj 2022. 12:57

Polly

Zao mi je 😢💔 Budi jaka i hrabra i dalje, da uskoro opet vidis svoj plusic a do tada prigrli malo blago koje imas uz sebe i neka ti bude izvor snage💞

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Polly
    25. Travanj 2022. 13:00

Lavendera

Polly

Zao mi je 😢💔 Budi jaka i hrabra i dalje, da uskoro opet vidis svoj plusic a do tada prigrli malo blago koje imas uz sebe i neka ti bude izvor snage💞

Ma ona me jedino sada i drži, a ovo je iskustvo samo  probudilo još veću želju za bebom, bit ću dobro kada to sve prođe i neću uopće čekati, iduću priliku ćemo hvatati odmah ❤️

Queen_of_North
    25. Travanj 2022. 13:01

Zao mi je Polly. Nemam rijeci utjehe, drzi se..... 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lavendera
    25. Travanj 2022. 13:29

Polly

Lavendera

Polly

Ma ona me jedino sada i drži, a ovo je iskustvo samo probudilo još veću želju za bebom, bit ću dobro kada to sve prođe i neću uopće čekati, iduću priliku ćemo hvatati odmah ❤️

💞💞

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Mareeeee3112
    25. Travanj 2022. 13:30

buhtlica23

Mare3112

Polly

Jao Polly pa koji si tjedan nisam uspjela sve popratiti? Jesi imala redovni pregled ili? Kako to da si 2 puta vadila betu ….? Baš sam tužna zbog tebe jako mi je žao…. 😔 šaljem ti zagrljaj♥️

Pa uvijek se vadi 2 x jer iz 1 bete ne mozes iscitati nista. Ovako vidis je li sve uredu ili nije. 😔Bas mi je zao 😞

Znam znam i ja sam Vadila nego mi je bilo cudno jer je kasno vađena  ja sam odmah vadila pa vidiš po mom profilu koliko puta....i meni je baš zao

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    25. Travanj 2022. 13:31

Polly

Hvala vam na podršci ❤️
    Mare u četvrtak sam išla na pregled, potvrđena trudnoća u maternici, vidjela se žumanjčana vrećica i žuto tijelo na lijevom jajniku. Tada sam bila 6+4. Makar, bila je kasnija ovulacija pa je T bila i kraća što nam je davalo nade da je rano da se vidi plod. Zato me poslao vaditi betu idući dan (petak), tada je bila 7900. I danas sam opet vadila, 4200, baš baš pad 😔

Baš mi je žao... znači ploda nije ni bilo ...uh😪 znam da imaju neki naziv za to ...budi jaka♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.