Ja sam nekako bolesna grlo i nos …alergija me pere i još sad i grlo..
Danas sam vadila hormone u bolnici čekam rezultate
Sretno🤞🍀 da nalazi budu super
Keysi evo nalaza
https://ibb.co/mvHcC3C
Ugl rečeno mi je da je sve uredno i da se ljestvica za trudnocu digla… ugl zvat će me sutra još liječnica
Znam da bi ths trebao bit do 2.5 u trudnoci ranoj ali ovi hormoni koji su najbitniji su super tako da cekam dal će me stavit na lt4 il ne
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam nekako bolesna grlo i nos …alergija me pere i još sad i grlo..
Danas sam vadila hormone u bolnici čekam rezultate
Sretno🤞🍀 da nalazi budu super
Keysi evo nalaza
https://ibb.co/mvHcC3C
Ugl rečeno mi je da je sve uredno i da se ljestvica za trudnocu digla… ugl zvat će me sutra još liječnica
Znam da bi ths trebao bit do 2.5 u trudnoci ranoj ali ovi hormoni koji su najbitniji su super tako da cekam dal će me stavit na lt4 il ne
Ma da ali je njega dobro spustiti i drzati pod kontrolom, jer on u trudnoci zna svakako malo ici gore. Ali dobro je to samo ti sutra vidi sta dalje
Ma da možda mi se i sad malo digo zbog trudnoce... vidjet ću sve sutra
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zasto se ne bi smjeli jesti suhomesnati proizvodi? Ja jedem normalno sunku i prsut sa suhim sirom...
Salatu perem kao i obicno, list po list i onda jos jednom sve oprane listove u vodu i isperem. Ne vidim razlog da ju perem sad jos i u sodi kad mislim da ju fakat dobro operem.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure ja sam tek u 5 tj tj kraj 5 tj.... i u danu imam jedan do 2 grča u maternici kao da cu dobit...bol ....5 sek i onda nestane... i to je to.... počele me danas mucnine ....stoji mi u grlu😒
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je nekoliko doktora reklo ne za suhomesnato, bilo koje suhomesnato. Zato što suhomesnato nije termički obrađeno. Nisu ubijene sve bakterije i bilo provjereno ili neprovjereno, bakterija na tom suhomesnatom može obitavat. I dok svi ostali neće ni primijetiti, kod trudnica može doći do smrti ploda ili prijevremenog poroda.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Cure ja sam tek u 5 tj tj kraj 5 tj…. i u danu imam jedan do 2 grča u maternici kao da cu dobit…bol ….5 sek i onda nestane… i to je to…. počele me danas mucnine ….stoji mi u grlu😒
To je sve okej, tako je i meni bilo.. mucnine kao neke pocele, ali cim gricnem nesto je okej. Sve me strah da najgore tek dolazi.
Od danas mi je pocela smetati kava koju pijem vec toliko godina i ne mogu se bez nje razbudit. Cijeli dan sam na kaucu i bez volje. Mozda je kombinacija nekofeina/kisurina cili dan/vadenje 5 ampula krvi jutros 😰
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cure ja sam tek u 5 tj tj kraj 5 tj…. i u danu imam jedan do 2 grča u maternici kao da cu dobit…bol ….5 sek i onda nestane… i to je to…. počele me danas mucnine ….stoji mi u grlu😒
To je sve okej, tako je i meni bilo.. mucnine kao neke pocele, ali cim gricnem nesto je okej. Sve me strah da najgore tek dolazi.
Od danas mi je pocela smetati kava koju pijem vec toliko godina i ne mogu se bez nje razbudit. Cijeli dan sam na kaucu i bez volje. Mozda je kombinacija nekofeina/kisurina cili dan/vadenje 5 ampula krvi jutros 😰
Imala si grčeve ? Joj svasta mi prolazi kroz glavu da nest nije dobro ...ali nemam ih stalno već kažem 1 do 2 dnevno na par sekundi .... tipa ako nešto radim jace pa me onda zna ili iz čista mira...ugl nemam drugih nikakvih problema osim cicka...mucnine.... i toga...i da taj iscjedak ....imaš ga i ti?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imala si grčeve ? Joj svasta mi prolazi kroz glavu da nest nije dobro …ali nemam ih stalno već kažem 1 do 2 dnevno na par sekundi …. tipa ako nešto radim jace pa me onda zna ili iz čista mira…ugl nemam drugih nikakvih problema osim cicka…mucnine…. i toga…i da taj iscjedak ….imaš ga i ti?
Meni su simptomi isli ovako: prva dva tjedna umor i bolovi u donjem dijelu leda, grcevi ko lagana menga. Onda tjedan dana svako malo na wc, cice natekle i bolne. Iscjedak svaki dan (dnevne moram nositi). I sad nista osim mucnine i poneki lagani grc. Virujen da je svakome drukcije i da nije nista strasno. Med.sestra mi je rekla da se zabrinem tek kad grcevi budu jacine ko u mengi i ako budem krvarila;sve ostalo je norlano
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Imala si grčeve ? Joj svasta mi prolazi kroz glavu da nest nije dobro …ali nemam ih stalno već kažem 1 do 2 dnevno na par sekundi …. tipa ako nešto radim jace pa me onda zna ili iz čista mira…ugl nemam drugih nikakvih problema osim cicka…mucnine…. i toga…i da taj iscjedak ….imaš ga i ti?
Meni su simptomi isli ovako: prva dva tjedna umor i bolovi u donjem dijelu leda, grcevi ko lagana menga. Onda tjedan dana svako malo na wc, cice natekle i bolne. Iscjedak svaki dan (dnevne moram nositi). I sad nista osim mucnine i poneki lagani grc. Virujen da je svakome drukcije i da nije nista strasno. Med.sestra mi je rekla da se zabrinem tek kad grcevi budu jacine ko u mengi i ako budem krvarila;sve ostalo je norlano
*normalno
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Pa mene čak i zaboli ko jačina menge nemam krvarenja i kažem zaboli me jako rijetko i to na 5 sek...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji