Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    25. Studeni 2022. 18:48

Ana_

Ribic jesu tebi odlučili kad će carski?

U ponedjeljak

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Ana_
    25. Studeni 2022. 18:49

Leptiric I Doryna pratimo se onda 😁😁😁😁
    SiA koje bakterije su u pitanju? 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• ribic
    25. Studeni 2022. 18:50

SiA

Pozdrav cure,
    Jel imala koja od vas ili ima iskustva s bakterijama ?
    Dosta sam preplašena, pa bi me zanimalo ima li koja iskustva da me savjetuje .
    Hvalaa :)

Kojim bakterijama, gdje?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    25. Studeni 2022. 18:52

BlairWaldorf

snowwhite1410

Cure koje su u mojim tjednima samo da pitam dali imate i vi iscjedak? Mene je strah da mi ne krene plodna voda bilo mi je danas bijeli iscjedak i vodenast sada ne znam nije puno

Meni je jedna cura rekla da ako sumnjam jel plodna voda da stanem u kadu u čučanj i nakasljem se . Ako izade voda to je onda najvjerojatnije plodna.

A meni to nikak nema logika jel kak znas da nije mokraca…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• SiA
    25. Studeni 2022. 19:09

ribic

SiA

Pozdrav cure,

Kojim bakterijama, gdje?

Jucer sam zavrsila na izvanrednom pregledu radi iscjetka- boja bijele kave . Doktorica mi je uzela bakterioloski bris i dala terapiju utrogestanima i geonistilom. Sljedeći tjedan kad dođu nalazi cemo imati i pregled . Ovog puta je provjerava cerviks : 3,5 cm, unutarnje ušće T forme , vanjsko ušće zatvoreno. Posteljica nema znakove abrupcije , VAT uredan .
    Na kraju 26 tt sam .. uhvatila me totalna panika , pogotovo nakon sto sam procitala o upalama plodnih ovoja, vode , Itd..
    Postoji li mogućnost infekcije ako je unutarnje ušće zatvoreno? U 15tt sam radila cervikalne briseve i svi su bili sterilni .

Angeleyes
    25. Studeni 2022. 19:49

SiA

ribic

SiA

Pozdrav cure,

Kojim bakterijama, gdje?

Jucer sam zavrsila na izvanrednom pregledu radi iscjetka- boja bijele kave . Doktorica mi je uzela bakterioloski bris i dala terapiju utrogestanima i geonistilom. Sljedeći tjedan kad dođu nalazi cemo imati i pregled . Ovog puta je provjerava cerviks : 3,5 cm, unutarnje ušće T forme , vanjsko ušće zatvoreno. Posteljica nema znakove abrupcije , VAT uredan .
    Na kraju 26 tt sam .. uhvatila me totalna panika , pogotovo nakon sto sam procitala o upalama plodnih ovoja, vode , Itd..
    Postoji li mogućnost infekcije ako je unutarnje ušće zatvoreno? U 15tt sam radila cervikalne briseve i svi su bili sterilni .

Pa nemoj panicarit, bakterije u trudnoci zaista nije tesko skupit, pogotovo u urinu. Samo sve pregledaj, od briseva do urinokulture i ako bude ista dat ce ti antibiotik. Ja sam popila antibiotik, stavljala vaginalete i uzimala probiotike. Imala zuckast-zelenkast iscjedak, urinokultura nije valjala i to se poremetilo nakon 30og tjedna trudnoce i korone. I sve je okej sada, povuklo se mada je tu uvijek neki bijeli iscjedak prisutan. Bitno je da si pod kontrolom i nema panike. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

lil_me
    25. Studeni 2022. 20:42

Buhtlice, kako si?
    Nadam se da je sve u redu prošlo ♥️

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• mari88
    25. Studeni 2022. 21:18

Pozdrav, da se i ja javim, sve citam kad stignem, al rijetko pisem. Ja sam sutra punih 38 tt, u pon me u trudnicku na uzv, ctg i trebala bi obaviti razgovor sa specijalistom da li cu opet na carski ili ce probati prirodno ( nadam se carskom jer sam rodila prije 1 god i 3 mj ). Moja gin mi je cijelu trudnocu govorila da ce bit sigurno carski jer je malo vremena proslo, pa me malo iznenadilo kad mi je doktorica u trudnickoj neki dan rekla da razmislim i o prirodnom, da ne bi smjelo biti nikakvih posljedica bez obzira sto je tako malo vremena proslo. Da ona ne smije na svoju ruku dogovorit carski pa da je najbolje da specijalist odluci.
    Trudnoca je cijela bila uredna hvala Bogu. Cudi me da sam izgurala do ovoliko tjedana s tim da je mali jaaako ziv, da je prohodao, da slabo spava preko dana.. ugl jako malo odmora za mene, al evo izgurala sam.
    Cestitam svim curama na uspjesnim porodima, a nama koje smo ostale da isto sve prodje u redu, da bebe stignu zive i zdrave 🤗☺️

lil_me
    25. Studeni 2022. 22:14

mari88

Pozdrav, da se i ja javim, sve citam kad stignem, al rijetko pisem. Ja sam sutra punih 38 tt, u pon me u trudnicku na uzv, ctg i trebala bi obaviti razgovor sa specijalistom da li cu opet na carski ili ce probati prirodno ( nadam se carskom jer sam rodila prije 1 god i 3 mj ). Moja gin mi je cijelu trudnocu govorila da ce bit sigurno carski jer je malo vremena proslo, pa me malo iznenadilo kad mi je doktorica u trudnickoj neki dan rekla da razmislim i o prirodnom, da ne bi smjelo biti nikakvih posljedica bez obzira sto je tako malo vremena proslo. Da ona ne smije na svoju ruku dogovorit carski pa da je najbolje da specijalist odluci.
    Trudnoca je cijela bila uredna hvala Bogu. Cudi me da sam izgurala do ovoliko tjedana s tim da je mali jaaako ziv, da je prohodao, da slabo spava preko dana.. ugl jako malo odmora za mene, al evo izgurala sam.
    Cestitam svim curama na uspjesnim porodima, a nama koje smo ostale da isto sve prodje u redu, da bebe stignu zive i zdrave 🤗☺️

Dobrodošla, u par dana smo, ti si prije :)
    Bezveze ti je bacila bubu u uho, mislim da ti specijalist neće inzistirati na vaginalnom.. 
    Gledat će i druge faktore, ali je od prvog poroda prošlo samo 15mj
    Javi nam što kažu :)

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

MBM🐬🍀💕
    25. Studeni 2022. 23:28

Buhtlice kako sinjesil dobro? Nadam se da je proslo u najboljem redu 🤞🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.