Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    22. Studeni 2022. 13:02

Obavila sam pregled, otvorena prst. U petak ponovo kontrola pa ce raditi i uzv. Sutra rjesavam anesteziologa za svaki slucaj. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

lil_me
    22. Studeni 2022. 13:23

buhtlica23

Obavila sam pregled, otvorena prst. U petak ponovo kontrola pa ce raditi i uzv. Sutra rjesavam anesteziologa za svaki slucaj.

Ma riješi ga, i ja ću ga sanjati 🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

buhtlica23
    22. Studeni 2022. 13:40

lil_me

buhtlica23

Vjerujem, krv sam riješila, jos samo sutra kod njega i da imam sve. Pa onda nekako lakse mogu iscekivati ovih 20tak dana 😁
    Iako se nadam da ce ipak malo prije biti, zbog velicine bebe. Jedva cekam petak tad ce raditi biometriju. Ali posto je u 35 tt bila velicinom za 37 +3 i 3200g sve se bojim sto ce sada reci 🫣😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    22. Studeni 2022. 13:54

buhtlica23

lil_me

buhtlica23

Vjerujem, krv sam riješila, jos samo sutra kod njega i da imam sve. Pa onda nekako lakse mogu iscekivati ovih 20tak dana 😁
    Iako se nadam da ce ipak malo prije biti, zbog velicine bebe. Jedva cekam petak tad ce raditi biometriju. Ali posto je u 35 tt bila velicinom za 37 +3 i 3200g sve se bojim sto ce sada reci 🫣😂

koje onda velicine robice pripremit, ako je oko 4kg i vise? 😄 ja uopce nemam predodzbu 👀

24.12.2022. 💙

buhtlica23
    22. Studeni 2022. 13:58

Baćo

buhtlica23

lil_me

buhtlica23

koje onda velicine robice pripremit, ako je oko 4kg i vise? 😄 ja uopce nemam predodzbu 👀

Ne znam ni ja, ja sam optimisticno spremila broj 56 kompletic sa zatvorenim nogama, i jedne hlacice koje nemaju zatvoreno. Jer kazu da su joj noge duze za 4 tj 😂🫣 pa si kontam da joj to daje na kilazi 😂🤣 i onda si mislim sta ako ne bude stala u to ajme 😂😂 pa onda i te hlacice stavila i carapice 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    22. Studeni 2022. 14:01

Eto ja se nadala da će meni nakon današnjeg pregleda reci da smijem bar tu i tamo prošetati kad šipak, evo me u bolnici. Primila prvu dozu dexe za razvoj pluća i držimo fige da zaustave trudove, ostajem do daljnjega 

• klarolina
    22. Studeni 2022. 14:06

inesss

klarolina

inesss

klarolina

buhtlica23

klarolina

Lonmi

klarolina

Cure, znam za ono pravilo 45-28 dana prije termina se otvara porodiljni, zvala sam ginekologicu za doznake za komplikacije i kaže mi sestra da sam ja već 2 tjedna mogla biti na porodiljnom. Kako ako bi to onda bilo točno 2 mjeseca prije termina? Mislim super, reko pokupit ću oba papira i riješiti dvije muhe jednim udarcem, samo mi nije jasno kako tako rano?
    Buhtlicataj dio i mene ne veseli, meni je termin drito oko Nove i imam osjećaj da će se taj birokrativni dio otegnuti u nedogled jer ajd ti polovi sve urede kad su svi na praznicima/godišnjem/skijanjima Itd.
    —-
    Inace, znam biti nervozna dan prije pregleda ali ovo danas nije normalno. Ležim već skoro 2 mjeseca i molim da mi sutra kaže da smijem barem NEŠTO, a znam da budem razočarana i bit će i dalje ležanje

Koji si tjedan?

Punih 33 od prošlog vikenda, termin je 8.1., sestra kaže da su mi komplikacije bile do 8.11. i od tog datuma dalje mi piše porodiljni

Ja mislim da su meni porodiljni otvorili sa 33 tt i 3 dana …

To bi mi već imalo smisla, ja sam na taj njezin 8.11. bila 31. tjedan. Al ok, ak je njima ok i meni je ok :D

Meni ti je isto tako,ne brini ne znam ni ja kako u bolnici sam muz je isao i oni su sve otvorili

Hvala ti!

Jel ima kod tebe kakve promjene? Ako da nadam se dobre vijesti

U bolnici sam radi preklampsije vec tjedan dana tako da sam na terapiji i dobila sam 4 doze za sazrijevanje bebinih pluca pa eto ko zna kad Ce,nadam se me jossss nikako

Suosjećam, i mene danas ostavili. Drzim fige da im se ne ide van! Drži se :)

Ana2104
    22. Studeni 2022. 14:11

Baćo

Moja prijateljica je rodila malu imala je oko 4,500 i 56 duga bila, i odgovarao joj je broj 56 za izać iz rodilišta, samo ga je prerasla za nekih desetak dana 🤣

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

buhtlica23
    22. Studeni 2022. 14:16

Ana2104

Baćo

Moja prijateljica je rodila malu imala je oko 4,500 i 56 duga bila, i odgovarao joj je broj 56 za izać iz rodilišta, samo ga je prerasla za nekih desetak dana 🤣

Au sta je svim tim curicama sve nesto velike. Danas sam bas sa jednom zenom pricala ona je 36 tt mala za sad na 3680g reko curice siju deckice smo tako 🫣😁 ima da mi ruke otpadnu 🫣🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    22. Studeni 2022. 14:37

Buhtlice tako ti je i moja prva kcer bila 3200 u 36tt na zadnjoj kontroli kod moje ginicke. Rodila se sa 39tt gestacije sa 3520. I tocno toliko su ju u bolnici procijenili na uzv. Rekla mi je doktorica da se tih zadnjih 2 tj malo stagnira s kilazom, nece sad dobiti jos 1kg u tj dana. Uvijek postoji mogucnost da i oni sami totalno krivo procijene.
    Pripremi si kompletic 50 i 56, pa ces vidjeti dal je fakat toliko dugonoga. Mozda je dijete stvarno visoko. 
    Moja je sa 3,5kg usla u 50 savršeno, duga je bila 51cm.
    Sad ocekujem isto oko 3,5 ako idem do 40 tt, i 50 cu uzeti, ako ce biti malo necemo kopcati i hlace ce biti do pol guzice 😂
    Bit ce u jastuku i deki pa cemo prezivjeti do auta i doma 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.