Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    27. Siječanj 2023. 22:02

ancy2010

keti91

Pozz cure kako se snalazite vec s bebicama?
    Mi napredujemo iz dana u dan..
    Nazalost moja beba je prestala sisati,pa smo sada na flasici,sad me zanima koliko vase.bebe pojedu moja je stara 2 ipo mjeseca i pojede 150-160ml
    Moj sutra puni 2 mjeseca, jede 100ml po obroku, po danu trazi svaka 2 sata, noc odspava 6-7 sati u komadu, unese oko 800ml u 24 sata..

6-7 sati u komadu ? Dode mi da se prebacim na ad kad čitam ovakva iskustva. 🤷🙈✌️😃
    Moj u nedjelju puni mjesec dana i stalno bi sisao... Navečer mi je najgore jer nikako ga uspavati... To traje i traje a sinoć me stalno budio za sisanje 🤷 skok u razvoju ? Za kinderbet ne želi čuti, spava sa mnom a muž je trenutno u drugoj sobi 🤦😑😥 malo sam neispavana i upravo sam si pustila Vojko v i pjesmu umoran da se malo nasmijem barem 😏🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    27. Siječanj 2023. 22:40

BlairWaldorf

ancy2010

keti91

Nazalost moja beba je prestala sisati,pa smo sada na flasici,sad me zanima koliko vase.bebe pojedu moja je stara 2 ipo mjeseca i pojede 150-160ml
    Moj sutra puni 2 mjeseca, jede 100ml po obroku, po danu trazi svaka 2 sata, noc odspava 6-7 sati u komadu, unese oko 800ml u 24 sata..
    6-7 sati u komadu ? Dode mi da se prebacim na ad kad čitam ovakva iskustva. 🤷🙈✌️😃
    Moj u nedjelju puni mjesec dana i stalno bi sisao… Navečer mi je najgore jer nikako ga uspavati… To traje i traje a sinoć me stalno budio za sisanje 🤷 skok u razvoju ? Za kinderbet ne želi čuti, spava sa mnom a muž je trenutno u drugoj sobi 🤦😑😥 malo sam neispavana i upravo sam si pustila Vojko v i pjesmu umoran da se malo nasmijem barem 😏🤷

Nasa isto spava s nama u kinderbet kad ju stavim odmah se probudi,i nasa zapse oko ponoci i spava do 7-7:30h 
    Al zato je u danu citav dan budna,i ako odspava to je sat vremena i budna je..😊😊😊😊😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    27. Siječanj 2023. 23:39

keti91

BlairWaldorf

ancy2010

keti91

Moj u nedjelju puni mjesec dana i stalno bi sisao… Navečer mi je najgore jer nikako ga uspavati… To traje i traje a sinoć me stalno budio za sisanje 🤷 skok u razvoju ? Za kinderbet ne želi čuti, spava sa mnom a muž je trenutno u drugoj sobi 🤦😑😥 malo sam neispavana i upravo sam si pustila Vojko v i pjesmu umoran da se malo nasmijem barem 😏🤷
    Nasa isto spava s nama u kinderbet kad ju stavim odmah se probudi,i nasa zapse oko ponoci i spava do 7-7:30h
    Al zato je u danu citav dan budna,i ako odspava to je sat vremena i budna je..😊😊😊😊😊

Dobro tvoja je starija. Možda tako bude i meni 🙏 dojis ili ? Meni mog i grčevi muče, nije strasno ali i to odmaže uspavljivanju. Evo uspavljujem ga od 8 🤦 nema sanse ali ajde barem miruje pogodite gdje - na sisi. 🙈 Ne znam jel u nečemu grijesim ? Preko dana mi je "dobar". Ujutro raspolozen, popodne voli drijemati i sisati ( ja upalim seriju a on je na prsima ) a navečer- opisala. 
    Cure koje ste u zg ... Pretpostavljam da ne ide s bebicama van po ovom vremenu ? Cure koje dojite jel se možete maknuti iz kuće ? 😏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    28. Siječanj 2023. 01:21

BlairWaldorf

Dobro tvoja je starija. Možda tako bude i meni 🙏 dojis ili ? Meni mog i grčevi muče, nije strasno ali i to odmaže uspavljivanju. Evo uspavljujem ga od 8 🤦 nema sanse ali ajde barem miruje pogodite gdje - na sisi. 🙈 Ne znam jel u nečemu grijesim ? Preko dana mi je "dobar". Ujutro raspolozen, popodne voli drijemati i sisati ( ja upalim seriju a on je na prsima ) a navečer- opisala.
    Cure koje ste u zg … Pretpostavljam da ne ide s bebicama van po ovom vremenu ? Cure koje dojite jel se možete maknuti iz kuće ? 😏

Gle mi smo na dohrani cicu dobije da se utjesi i to je to. Imala sam malo mlijeka, a i jednostavno sam bila premorena. To sisanje je dugo trajalo pogotovo u noci. Zaspala bi na sisi i tako visila. Pa sam krenula izdajat jer sam tako znala koliko pojede. No kolicina mlijeka se smanjila i odustala sam od izdajanja jer mi je trebalo po 40 min za 10 ml iz jedne sise 🤯
    Ovako smuckam bocicu za par minuta ona pojede i spava. Spava mi od ponoci do 6 ujutro ( cak je tad budim, da je ne budim ona bi i duze spavala, ali mi je to too much vremena da ne jede ).  Voljela bi da mi je islo bolje sa dojenjem no ovako se bar naspaavam donekle, muz takoder a opet znam da se sita i znam tocno koliko je pojela. Mi smo jos uvijek u istom krevetu a bebuška pored nas u kinderbetu. Voli i ona izmedu nas zaspati ali to joj dopustim ponekad popodne i prije spavanja oko 21h do 22 i nakon tog je uspavam i u krevet. Vjerujem da na  to utjece kako ih naucimo. Za sad nemamo problem sa tim da spava u kreveticu.
    Vidjeti cemo kako ce ici kasnije. Ne znam svi forsiraju to dojenje i ja sam bila luda od tog. Em ona nije znala to bas povuci kako treba a i navikla je na bocicu u bolnici jer sam je tek nakon 3 dana dobila.  I na sisi bi postala nervozna jer joj je teze islo nego na bocicu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23
    28. Siječanj 2023. 01:26

Btw kao sto mozes vidit ja ne spavam iako beba spava 🤣😅 neka nesanica me spopala...
    Najbolje napravi kako mislis da treba. Meni je muz rekao jednom da joj umorna i neispavana a samim tim i nervozna ne mogu puno pomoći. Uzeo ju je i zabavljao i nahranio dok sam ja odspavala malo. Nakon toga smo popricali i odlucili se za AD... Tako i on moze uskočiti za hranjenje ako vidi da sam ja koma. I presvuce ju i nahrani bez obzira sto ide raditi ujutro. On kad dode sa posla ju hrani u 17 h, pa u 20:30 i nekada u ponoc sve zavisi. Dogovorimo se i stvarno mi je puno lakse tako. Nakraju svega toga mogu otici i do grada i u trgovinu bez grižnje savjesti oce bit gladna ili ne. Nahrane ju i dobro.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

keti91
    28. Siječanj 2023. 11:20

buhtlica23

Btw kao sto mozes vidit ja ne spavam iako beba spava 🤣😅 neka nesanica me spopala…
    Najbolje napravi kako mislis da treba. Meni je muz rekao jednom da joj umorna i neispavana a samim tim i nervozna ne mogu puno pomoći. Uzeo ju je i zabavljao i nahranio dok sam ja odspavala malo. Nakon toga smo popricali i odlucili se za AD… Tako i on moze uskočiti za hranjenje ako vidi da sam ja koma. I presvuce ju i nahrani bez obzira sto ide raditi ujutro. On kad dode sa posla ju hrani u 17 h, pa u 20:30 i nekada u ponoc sve zavisi. Dogovorimo se i stvarno mi je puno lakse tako. Nakraju svega toga mogu otici i do grada i u trgovinu bez grižnje savjesti oce bit gladna ili ne. Nahrane ju i dobro.

Moja malena isto tako spava bas je spavalica,ona je u pocetku dojila i fino je papala ali samo odjednom sisa 5min i zaspe neznam koliko pojede dal je gladna ili ne..
    Tako smo muz i ja odlucili da idem na dohranu i ovako znam koliko je pojela i da je sita...
    I kao sto kazes bez griznje savjesti mozes bebu ostaviti tati..
    Jer tako i ja bilo sta da radim on tu uskace

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    28. Siječanj 2023. 11:52

Pa ako je frka uvijek se može uletiti sa bočicom nisam isključiva. Moj se jučer nasisao kroz popodne i onda navečer nije puno trazio dojiti tako da smo se naspavali. Ali dok je zaspao , to je trajalo i trajalo. Wow, vi kojima klinci spavaju i kinderbetu a za komentar to je kako ih naučis? Sto to nije malo zastarjelo razmisljanje u rangu onog naučit ćeš ga na ruke. Kako bebicu od mjesec dana možes ista naučiti jos?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    28. Siječanj 2023. 12:20

BlairWaldorf

Pa ako je frka uvijek se može uletiti sa bočicom nisam isključiva. Moj se jučer nasisao kroz popodne i onda navečer nije puno trazio dojiti tako da smo se naspavali. Ali dok je zaspao , to je trajalo i trajalo. Wow, vi kojima klinci spavaju i kinderbetu a za komentar to je kako ih naučis? Sto to nije malo zastarjelo razmisljanje u rangu onog naučit ćeš ga na ruke. Kako bebicu od mjesec dana možes ista naučiti jos?

Pa mozes ju naucit. Bebe jako dobro pamte. Npr ja svoju bebu nisam ljuljuskala, drzim je mazim pazim ali nikad je nisam nunala. Dosla je svekrva pricuvat 2 dana za redom dok sam isla kod doktora i ona ju je nunala. Bogme sam narednih dana morala i ja nunat jer je jedino tako bila mirna. Tocno je zapamtila i morali smo. Tako da sad i mi nunamo za popodnevno spavanje. I to trazi iskljucivo popodne u vrijeme dok ju je sveki cuvala. Tako da eto moze se nauciti haha. Naravno i meni je lakse da je samnom u krevetu nemoj me krivo shvatiti, ali ja imam veliki strah od toga da spava pored mene. Strah me da je ne zdrobim dok spavam ili tako nesto. Neka nje u kreveticu uz mene. Tako sam sigurna i ja i ona.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23
    28. Siječanj 2023. 12:25

E da jos jedan primjer, ja svoju kupam uvijek u 19 h, i ona vec tocno zna da nakon toga idemo klopat i u spavacu sobu. Ako kasnimo sa kupanjem ili nesto promijenimo u rutinu odmah je nervozna. Neki dan sam se zadrzala u dnevnoj ona je skroz kmecala nije mi bilo jasno zasto. Otisla sam u spavacu odmah se smirila. Bebe imaju svoje rutine i pamte to je sigurno 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

BlairWaldorf
    28. Siječanj 2023. 16:58

buhtlica23

E da jos jedan primjer, ja svoju kupam uvijek u 19 h, i ona vec tocno zna da nakon toga idemo klopat i u spavacu sobu. Ako kasnimo sa kupanjem ili nesto promijenimo u rutinu odmah je nervozna. Neki dan sam se zadrzala u dnevnoj ona je skroz kmecala nije mi bilo jasno zasto. Otisla sam u spavacu odmah se smirila. Bebe imaju svoje rutine i pamte to je sigurno 😁

Ne bi rekla da s bebom moja ima mjesec dana možes imati ikakvu rutinu jos ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.