Moja je spavalica i preko dana i preko noci. Ne smijem se urec.
Znaci zaspe oko 22h odspava do ponoci onda jede i budi se u 6 za klopu onda bude budna do7 pa spava do 10, klopa, onda se malo igra u baby gymu, imamo tummytime oko pola 12 zaspe i spava do 1 pol 2 pa opet klopa malo igranje zaspi oko 15 h i spava nekad do 16 nekad do 16 i 30 pa ide klopa onda bude budna do pol 7 odspava do 7 u pol 8 kupanje u 8 klopa i igra do 22 h i spava je do ponoci i onda u ponoc klopa. Nekako se tako vrtimo zadnjih par tjedana
Tvoje dijete na daljinski 😛😃
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moja je spavalica i preko dana i preko noci. Ne smijem se urec.
Znaci zaspe oko 22h odspava do ponoci onda jede i budi se u 6 za klopu onda bude budna do7 pa spava do 10, klopa, onda se malo igra u baby gymu, imamo tummytime oko pola 12 zaspe i spava do 1 pol 2 pa opet klopa malo igranje zaspi oko 15 h i spava nekad do 16 nekad do 16 i 30 pa ide klopa onda bude budna do pol 7 odspava do 7 u pol 8 kupanje u 8 klopa i igra do 22 h i spava je do ponoci i onda u ponoc klopa. Nekako se tako vrtimo zadnjih par tjedana
Tvoje dijete na daljinski 😛😃
Sta da ti kazem 🫣
Mislim da cu to opasno platiti kad prohoda i proprica 😅
Moja se pocela okretati sa leda na stomak, i stalno hoce u sjedeći polozaj. Ima li tko taj problem? Jos uvijek ne moze samostalno sjediti ali je nekad uzmem jer ne nemoguca stalno se odize o nesto ili nas hvata rukama i smije se ko luda. A opet me strah da joj me bude nesto sa kicmom 🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Btw ova nesanica je uzas 😅 beba spava tata spava a mama gleda u bebu😅 ne znam sta mi je vec 3 noc za redom ne mogu zaspati do ko zna koje doba.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam se urekla 🙈
Zadnjih par noći se budi svaka 2 sata. Evo noćas. Zaspao oko 20, do 23. Onda buđenje oko 1,pa 3,pa 4.30. 🤦🏼♀️
Što je najbolje od svega, čujem ga i u pol usnu ustanem i dam mu jesti, a možda bi i nastavio spavati sam za 2 min 😂
Moji po danu ne spavaju osim u setnji😅😅😅😅😅,znaju maksimalno par puta po petnaestak minuta i to jedan spava drugi budan i tako u krug.Noc super,u devet jedu spavaju uglavnom do tri, cetiri pojedu i onda nastave do osam,pa uglavnom smo ujutro u setnji jer muz radi uvijek popodne tako da u kolicima obavezno zaspu,i onda je show nakon toga
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure koje ne dojite kako uspavate bebu ? 😬
Ja dojim, ali izbjegavam uspavljivanje na dojci 😉
Legnem ga na kauč, dam mu dudu i tjesilicu, i polako se uspava sam. Ponekad ležim kraj njega, a ponekad se baš sam uspava, ovisi o dobu dana.
Jedino po noći zaspi na dojci i čim pusti dojku prebacim ga u krevetić.
Možda ima utjecaja i to što je na početku bio na boci, pa nije stvorio tu, recimo, "ovisnost" o dojci.
Inna i Tina, i moja trudnoća je iz IVFa, i također mislimo na drugo kad A napuni godinu otprilike. Jeste rodilje vaginalno ili na carski? Ja sam na carski pa mislim da bih trebala možda i duže čekati, moram se raspitati malo 🤔
Ja sam isto IVF, carski i rekli su 2 godine da treba čekati..ja di nekako mislim malo ranije krenuti jer tko zna koliko će nam ovog puta trajati putovanje ivf-a..
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET
Ja sam rodila na carski i rekli su da čekam pola godine.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Btw ova nesanica je uzas 😅 beba spava tata spava a mama gleda u bebu😅 ne znam sta mi je vec 3 noc za redom ne mogu zaspati do ko zna koje doba.
Kažu da to dode s proljećem
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Što se tiče popodnevnog spavanja moj spava dosta dobro. Budni prozor (uskoro ima 4 mjeseca) mu je na sat ipo. Jučer je odvalio skoro 3 sata u komadu ali se zato navečer stalno budio. Sumnjam na regresiju
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore