Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ikica_90
    18. Travanj 2023. 16:15

Tina meni je ta termosica grijač super jer sad bez problema odemo van kuće na duže jer možemo bilo gdje složiti papicu 😁
    Blair ja ne dojim, najčešće kad mali pojede i podrigne stavim ga u vreću u kimbaću i dam mu dudicu i upalim mu mobil iznad krevetića pa malo duda i to gleda i kroz kojih max pol sata zaspi. Dok je bio ful mali znao je zaspati za vrijeme hranjenja pa bi ga samo upakirala u vreću i stavila pajkiti. Neki put bi se probudio pa bi ga malo ninala i brzo bi zaspao.
    Ana mislim da je preporuka 2 godine nakon carskog iako to najbolje pitati ginekologa na pregledu jer možda možeš i ranije 😁 ja sam vaginalno rodila

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Elli2023
    18. Travanj 2023. 16:31

BlairWaldorf

Cure koje ne dojite kako uspavate bebu ? 😬

Ja svojoj dam bočicu u krevetiću i tako zaspi :) kad je imala oko mjesec, dva zaspala bi na dojci pa bi je prebacila u kinderbet. Preko dana nije skoro nikad zaspala na dojci ili bočici već uvijek u kolicima ili kinderbetu s dudom. Kad je imala 3 mj više navečer nije zaspala na dojci pa bih je stavila budnu u kinderbet i dala joj dudu. Nekad bi sama zaspala kroz neko vrijeme, a ponekad bi mi morali voziti kinderbet po sobi 😅sva sreća da ima kotače 😅 kako je veća tako se lakša uspava sama i bolje spava 😊

• Elli2023
    18. Travanj 2023. 16:33

Navodno nije dobro uspavljivati bebu na dojci ili s bočicom , no ja sam najsretnija kad mi tako navečer zaspi 😄

Tina0409
    18. Travanj 2023. 16:47

Ana ja sam rodila vaginalno…a buduci da imamo smrznute embrije po 2 kom na jednoj slamci mogla bi očekivati i blizance😂😂😂
    Ne bi ni to bilo loše,jer bi htjeli troje djece.
    Ja malu ne uspavljujem na dojci ni bocici(buduci da kombiniramo ishranu).
    Već ju kupam,obučem,jede i onda lagano maženje,kad vidim da joj se sklapaju oci prebacim u krevetić još malo pomazim i gotovo😊

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

buhtlica23
    18. Travanj 2023. 17:09

BlairWaldorf

Cure koje ne dojite kako uspavate bebu ? 😬

Moja nekad zaspe dok jede, ali vecinom se sama uspava kad je spustim u krevetic. Ima dudu ako je kriticno.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

BlairWaldorf
    18. Travanj 2023. 17:10

Ma dobro vama s zenskom djecom je sto puta lakse. Ali dobro bude vam se sve vratilo u pubertetu. Šalim se naravno 🤦😂🤷 
    Moj na dojci, ponekad ga nunam ali duze traje plus neće dudu pa je to sve ipak malo zahtjevnije. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• karamela30
    18. Travanj 2023. 18:37

Moj nema šanse da se uspava sam ili zaspe na sisi ili ga nunamo. Na sisi uglavnom prvo jutarnje i prije večernjeg spavanja. Spava s nama, u svom kreveticu.nema teoretske sanse da spava 😩 Curke koje dojite samo svako koliko po noći vam se bude? Moj svako 2h, tocan ko urica, nekad zaspe odma nakon sta pojede, al ugl se moram dignit prosetat po sobi da zaspe...

👧30
    👨36
    12/22 💙

• karamela30
    18. Travanj 2023. 18:37

Dudu samo kad mu se bas bas spava uzme i pljune cim zaspe

👧30
    👨36
    12/22 💙

• Pingvinić
    18. Travanj 2023. 18:48

Ima nas ovdje bas dosta sa slicnim pricama. 
    I nasa curka je IVF bebačica, još 2 potencijalna brata/sestra ju cekaju smrznuta 🤣 
    Porod mi je bio vaginalni, ostao mi je u super sjecanju i oporavak je bio ekstra brz, tako da sam vec nakon mjesec dana pomislila, ma idemo čim prije na drugo. Sad vise ne govorim tako nadobudno "čim prije", ali bi definitivno kad mala napuni godinu-godinu i pol isli probati, prvenstveno zbog godina. 
    Sto se uspavljivanja tice, ja jako slicno kao ikica... bočica,vreća za spavanje, prvo kratko mobil, nakon toga sovica sa bijelim šumom, duda i kroz 15ak min spava💪 Nadam se da se sad nisam urekla😅

💁🏼‍♀️ 36
    🙋🏻‍♂️35
    1/23 💞

BlairWaldorf
    18. Travanj 2023. 18:49

karamela30

Moj nema šanse da se uspava sam ili zaspe na sisi ili ga nunamo. Na sisi uglavnom prvo jutarnje i prije večernjeg spavanja. Spava s nama, u svom kreveticu.nema teoretske sanse da spava 😩 Curke koje dojite samo svako koliko po noći vam se bude? Moj svako 2h, tocan ko urica, nekad zaspe odma nakon sta pojede, al ugl se moram dignit prosetat po sobi da zaspe…

Koliko je star ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.