Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PčelicaSarita
    17. Travanj 2023. 23:23

Pozdrav, i ja bi se voljela priključiti, nadam se da cu biti prihvacena, citam forum od pocetka trudnoce, nekad na preskokce, kako imam vremena.. Mihael ce sutra bas 3 mj., uz njega imam i dvije curke (6 godina i 4 godine). Naporan mi je svaki dan, muz dosta na terenu radi pa sam sama s njima. Maleni mi je bas dobra beba, jede i spava, ne voli tummy time, ali sigurna sam da bude zavolio, svaki dan ga stavljam pa vec je bolje, ne prigovara bas odmah😉 ali zato s muzem odnos jadan skroz, kad dođe toliko se veselimo jedno drugom, a na kraju zaspemo prije djece, Volimo ih vise od iceg, al pocelo je bit bas tesko naci vremena za sebe. Htjeli smo veliku obitelj, malu razliku između djece, htjeli smo i manju al tako je ispalo, i ne zalim nimalo, ali da je tesko, je. Tako da, na trecem stajemo😄. Iskljucivo dojim, i svaki put sam se napatila oko toga, mlijeka sam imala za pola zagreba a moje curke nisu htjele jest, sada decko hoce, lijepo napreduje. Nije lako na pocetku,puno suza, al kasnije sam se preporodila. Nemam nista protiv AD, dapace, bitno da je bušica puna🥰❤️

Ja:34
    On:35
    Zajedno 13 godina, u braku 7 godina
    Mamina prva ljubav 2016💗
    Mamina druga ljubav 2019💗
    Mamina treca ljubav 2023💙

• ikica_90
    18. Travanj 2023. 08:57

Curke, vidim da ste pisale o pripremi bocice, pa mogu reći da smo se mi preporodili od kada smo uzeli izybaby termosicu. Može se voda ili majčino mlijeko u njoj zagrijati na željenu temperaturu 37-50 C i kaj je najbolje drži tu temperaturu 6h, tako da mi je sve spremno za iduće hranjenje i naravno može se ponjeti bilogdje tako da smo sad i više mobilniji 😁 kako mi koristimo AD, a zagrebačka voda je ful tvrda mi mu u DM-u kupujemo babylove vodu za bebe i odlično mu paše, nema grčeva i super kaki, obično 2 puta dnevno 😁 kaj se tiče tummy time naš baš voli iako smo mi krenuli raditi s njim i neke vježbice tako da se malo preokrećemo da nauči kako se pravilno preokrenuti i stavljamo ga na bok 😁

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Inna_92
    18. Travanj 2023. 10:26

Ikice, pa imamo slične bebe, a bome i slične dijagnoze i slični IVF staž. 😉
    Ja ga isto preokrećem, sviđa mu se to. A on do prije 10-ak dana stvarno nije volio tummy time (plakao je doslovno jedino kad je gladan i kad je tummy time), a onda je jednog dana skužio da može više toga vidjeti kad je na trbuhu. Kad mu je dosta, više ni ne plače, nego pusti glavu dolje i stavi si šaku u usta. 🤣🤣

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

• karamela30
    18. Travanj 2023. 10:57

ikica_90

Curke, vidim da ste pisale o pripremi bocice, pa mogu reći da smo se mi preporodili od kada smo uzeli izybaby termosicu. Može se voda ili majčino mlijeko u njoj zagrijati na željenu temperaturu 37-50 C i kaj je najbolje drži tu temperaturu 6h, tako da mi je sve spremno za iduće hranjenje i naravno može se ponjeti bilogdje tako da smo sad i više mobilniji 😁 kako mi koristimo AD, a zagrebačka voda je ful tvrda mi mu u DM-u kupujemo babylove vodu za bebe i odlično mu paše, nema grčeva i super kaki, obično 2 puta dnevno 😁 kaj se tiče tummy time naš baš voli iako smo mi krenuli raditi s njim i neke vježbice tako da se malo preokrećemo da nauči kako se pravilno preokrenuti i stavljamo ga na bok 😁

Mi isto radimo vježbice za okretanje na bok, samo mu malo fali da se sam krene okretat iako je par puta uspija. Krenili smo nas dvoje na mama i beba vježbaju, guštamo 😁 
    Kad mislite stavit sportski dio na kolica? Mi ne stanemo vise u kosaru, noge ne moze ispruzit, a svaki dan smo po par sati vanka, a i kad je budan oce izac da gleda.

👧30
    👨36
    12/22 💙

• ikica_90
    18. Travanj 2023. 11:22

Inna_92 bome da, slične dijagnoze i IVF staž 😊 mi bi išli na još jedno kad nam malac napuni godinu, godinu i pol, jeste vi razmišljali što o drugome? Nekako se bojim previše čekati jer uvijek postoji mogućnost da se ne primi, ali opet ako odem prerano i primi se bojim se da se neću moći dovoljno posvetiti malcu. Mi smo išli i kod fizijatra jer je mali previše se grčio tj. previše izvijao vrat i već sa mjesec i po je mogao sam držati glavicu. Prvo sam mislila da je to super, ali onda nas je pedijatrica poslala fizijatru pa sad radimo vježbice i baš se vidi velika razlika, a tek ih mjesec dana radimo i puno bolje je odmah i sa spavanjem 😁
    ______
    Mi još uvijek stanemo u košaru, ali kada nećemo moći onda će u sportski dio postavljen na 0 položaj tako da je na ravnom jer vrlo vjerojatno će za koji mjesec prerasti košaru, a još neće moći sjediti 😁 iako sam vidjela dosta mama da tak furaju i ful male bebice u tom sportskom dijelu koji je postavljen skroz ravno. Vrlo vjerojatno jer su onda i kolica lakša, jer košara sama po sebi je teška 😁

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Ana_
    18. Travanj 2023. 14:45

karamela30

ikica_90

Mi isto radimo vježbice za okretanje na bok, samo mu malo fali da se sam krene okretat iako je par puta uspija. Krenili smo nas dvoje na mama i beba vježbaju, guštamo 😁
    Kad mislite stavit sportski dio na kolica? Mi ne stanemo vise u kosaru, noge ne moze ispruzit, a svaki dan smo po par sati vanka, a i kad je budan oce izac da gleda.

Mislim da ćemo morati staviti sportski dio uskoro jer maleni već sad na knap stane u košaru. Problem je što mi sportski dio ne ide u nulti položaj ali sam gledala da se može iskombinirati umetak iz jaja i tetra da se poravna. Pa ćemo morati tako. 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

Tina0409
    18. Travanj 2023. 15:06

ikica_90

Ja sam bas gledala ti termosicu na instagramu.Mislim da ću ju naručiti htjela sam čuti nečija iskustva.
    Inna  i moja je IVF trudnoća,i isto ti išli brzo na drugo,kad mala napuni godinu krenuli bi polako.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

BlairWaldorf
    18. Travanj 2023. 15:34

Cure koje ne dojite kako uspavate bebu ? 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    18. Travanj 2023. 15:35

Ja imam troje,muz vise ne zeli❤️a i ne smijem naredne tri godine ,a onda vec bi imala previse godina 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Ana_
    18. Travanj 2023. 16:02

BlairWaldorf

Cure koje ne dojite kako uspavate bebu ? 😬

Ja dojim, ali izbjegavam uspavljivanje na dojci 😉
    Legnem ga na kauč, dam mu dudu i tjesilicu, i polako se uspava sam. Ponekad ležim kraj njega, a ponekad se baš sam uspava, ovisi o dobu dana. 
    Jedino po noći zaspi na dojci i čim pusti dojku prebacim ga u krevetić. 
    Možda ima utjecaja i to što je na početku bio na boci, pa nije stvorio tu, recimo, "ovisnost" o dojci.Inna i Tina, i moja trudnoća je iz IVFa, i također mislimo na drugo kad A napuni godinu otprilike. Jeste rodilje vaginalno ili na carski? Ja sam na carski pa mislim da bih trebala možda i duže čekati, moram se raspitati malo 🤔

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.