Pingvinic i Elli2023 bas to, sto te briga kako hranim dijete moje dijete moja odluka. Ja s ponosom kazem da je na bocici 😅 a tek ona pitanja prije djece (i kad ce dijete? Ono wtf oces da ti dam raspored kada smo i kako 🤮) sad ce pitanja a kada ce drugo, gdi je drugo 🤦🏻♀️
Mi smo imali sa mjesec (samo pregled i vaganje) s 2 (cjepljenje) 3 (cjepljenje ovo smo imali jedno vise jer je palcic) i s 4 ( opet cjepljenje). Inace ide 2,4,6…do 1 godine.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Mi smo isli sa 2, 4 i sljedeći je sa 6
Super, hvala, nije onda ocito nista fulala
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Slazem se, mene isto tako sto ljudi pitalo jel dojim i koliko imam mlijeka, nije mi to bas normalno🤷. Iako sam ja mogla dojiti, odustala sam jer sam se osjećala zarobljeno, nisam mogla nigdje duze od sat- dva i to me psihički toliko smetalo da sam vec razmisljala o psihijatru, isto tako stalno sam ja bila ta koja je ustajala i hranila dijete što me fizički iscrpljivalo, a sad to dijelim sa mužem. Mala također ima puno bolji ritam i puno duže izdrži bez jela. Sve me strah što bi bilo kad bi to rekla nekom od ovih koji me ispituju takva pitanja, vjerujem da bi me spalili na lomači 😅
U potpunosti te razumijem, ja sam takva pitanja dobivala dom sam jos u bolnici bila s njim pa doslo mi je da vristim 🤦🏻♀️
Tako je i kod nas, muz radi ja sam doma sama s malim i dom sam se izdajala sam sam mislila da cu na psihijatriji zavrsit. Nisam se mogla da porostis ni posrat jer mi je sve isto u krug (presvlaci, izdjoji, nahrani i tako 2 mj) uzaaas kad se sjetim brrr. Ja sam se preporodila od kad smo na AD, idemo kuda hocemo (uzmem bocicu, termosicu pripremim vec u posudici koliko mi treba hrane i idemo) nahranim ga doslovno u kolicima ma milina 🤭
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Identicno je i moja realnost vec 2 i pol mjeseca- presvlaci, izdoji, nahrani, podrigni i tako u krug. I lagano pucam 😅 sto fizicki sto psihički.
Najgore mi je zapravo kad sam sama s njom dok je muz na poslu, ona pocne plakati ne znam ni ja zbog cega, a ja prikopčana na izdajalicu. Tu bas budem na rubu sloma
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Identicno je i moja realnost vec 2 i pol mjeseca- presvlaci, izdoji, nahrani, podrigni i tako u krug. I lagano pucam 😅 sto fizicki sto psihički.
Najgore mi je zapravo kad sam sama s njom dok je muz na poslu, ona pocne plakati ne znam ni ja zbog cega, a ja prikopčana na izdajalicu. Tu bas budem na rubu sloma
Imas moju podrsku i to veliku 🫶🏻
Ja sam imala onu duplu izdajalicu, izgledala sam ko krava muzara 😂😂😂😂
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Vjerujem da je vama bilo jos puno gore sa izdvajanjem... Ja sam isto sama cijeli dan, muz bude oko 6 gotov s poslom, to mi slabo pomogne jer mala vec spava ili se sprema spavati. Također nisam stigla ni jesti ni na wc, stalno nesto oko nje, a dojenje je trajalo po pol sata...
Ja sam se urekla 🙈
Zadnjih par noći se budi svaka 2 sata. Evo noćas. Zaspao oko 20, do 23. Onda buđenje oko 1,pa 3,pa 4.30. 🤦🏼♀️
Što je najbolje od svega, čujem ga i u pol usnu ustanem i dam mu jesti, a možda bi i nastavio spavati sam za 2 min 😂
Ovako je meni ovih dana. Taman napisala prosli tjedan tu kako se budi samo jednom u noci i malo sisa i opet zaspe. Od te noci pa do nocas svaka 2 sata buđenje. Evo nocas smo spavali “normalno” 😂
Ajme mi noćas svako sat ipo, pa u 3 je odlucija malo ispricat sve sta je sanja 😂
Mene nema ko ne pitam jel dojim, bas mi to ide na živce, šta koga briga...
Mi smo bili s 1 i 2 mj na vaganju i mjerenju, s 3 cijepljenje i sad iduci tjedan mu je druga doza cjepiva
👧30
👨36
12/22 💙
Mi jos nismo primili cjepivo osim ono u bolnici,4 mjeseca imaju
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji