Sarinjo da, istina! 😄 Ja svojem dozvolim da na trbuhu gleda Potjeru, zanimljivo kako tada najduže izdrži na trbuhu🤣 Za ostale stvari za sada zabranjujem TV🤣🤣
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Mi pred TV-om jedemo povrće jer ga baš ne voli , mislim da joj ne bude ništa od tih 15 min😅 moja je cura veća nego vaši pa smo krenuli već s dohranom
Ja sam to da se svakoj ženi koja želi dojti pruži apsolutna podrška da u tome i uspije. Svakoj ženi koja želi dojti a ima probleme u tome, trebalo bi omogućiti savjetnicu preko zdravstvenog osiguranja.
Isto tako ako žena ne želi dojiti ili ne može dojiti iz raznih razloga, neka joj se pokaže kako ispravno hraniti bebu adaptiranim mlijekom.
Zapravo sam za pravo na izbor dokle god se beba ispravno hrani. Dojenje je broj 1, a zna se koja je ispravna alternativa - adaptirano mlijeko.
Znači za bebu ili majčino ili adaptirano mlijeko. (Nikakvo kravlje, kozje, brašno itd.)Baš tako. U današnje vrijeme se dojenje toliko forsira da se žena ako iz nekog razloga ne može dojiti osjeća kao promašaj. A to je nepotrebno. Nepotreban stres.
Slažem se u potpunosti sa svime što si rekla.E, ali znaš što… Ja se uopće ne osjećam loše što ne dojim. 😅 Baš suprotno 😄
Tako mi je drago to čuti ❤️Ja sam se u startu lose osjećala, prvo jer sam začela potpomognutom oplodnjom, onda jer nisam uspjela vaginalno roditi nego na carski rez, i na kraju jer nisam mogla dojiti. Osjećala sam se kao apsolutno promašaj u svemu. Onda me muz dozvao pameti i očitao mi takvu bukvicu da me skoro bilo sram 🤣
Na kraju sam nastavila skroz opusteno sa izdajanjem i sasvim slučajno smo prešli na dojenje.
Više puta sam bila na rubu da odustanem, pogotovo nakon mastitisa, ali eto, nastavljala sam.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Ma joj, imala sam i ja doj nadobudnih razmisljanja o tome sto necu dozvoliti
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
I kod nas je tummy time noćna mora, tako da suosjećam sa svima vama 🙈
Ništa, morat ću ga i ja pred tv 😂
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Ma joj, imala sam i ja doj nadobudnih razmisljanja o tome sto necu dozvoliti
Krivo mi je otisao post 🙈
Uglavnom, dok sam bila trudna sam imala i ja nadobudnih razmisljanja sto necu dozvoliti, brzo ih je vecina pala u vodu 🤣 tako da, probat cemo i s TV-om 😆
Dok sam bila trudna i "prepametna" sam tvrdila da nema sanse da cu djetetu dati dudu. Drugi dan po izlasku iz bolnice imala je dudu u ustima 🤣🤦♀️
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Ja sam svima govorila moje dijete ce spavat u svom krevetiću i onda završi s nama naravno 😅
Ja mu pustim par min voćkice ili par pjesmica na you tubu sta voli.
Moj je sad u fazi da se ne skida s mene, čim ga ostavim za otic u w codma plač i najerno krene kašljat. A da ne govorim da manijakalno trpa ruke u usta, do grkljana ih zabije pa skoro povrati. Rade li i vaši to? Imaju li neki bunt?
👧30
👨36
12/22 💙
Moj voli tummy time. Štoviše nekad ga tako moram staviti da se smiri. 😂🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja sam svima govorila moje dijete ce spavat u svom krevetiću i onda završi s nama naravno 😅
Ja mu pustim par min voćkice ili par pjesmica na you tubu sta voli.
Moj je sad u fazi da se ne skida s mene, čim ga ostavim za otic u w codma plač i najerno krene kašljat. A da ne govorim da manijakalno trpa ruke u usta, do grkljana ih zabije pa skoro povrati. Rade li i vaši to? Imaju li neki bunt?
Prsti su mu sad zabavni, nije bunt
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.