Vidim da sve koristite dudu, moj neće a i ja sam malo podvojenog misljenja oko nje... Ne znam nekako mi se čini beskorisno to zvakati, čemu ? Iako s njom bi nam bilo lakse ali opet on neće. 😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kad nista drugo ne pomaze, ni mazenje ni nunanje, moju duda baš smiri... i ja sam bila protiv, ali brzo sam pokleknula,a ona odmah prihvatila...
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Cure koje imate bebače od tako 2 i pol- 3 mjeseca, kakvi su vam sa dnevnim spavanjima?
Mislim znam da je jos prerano i da ne mogu jos ocekivati jos neki raspored. Moja curka po noci stvarno spava odlicno, ali po danu jako slabo. Pratim joj budne prozore pa ju uspavam svakih 60-90 minuta, ali to se ni ne moze nazvati spavanjem, bude neko dremuckanje od max pola sata i gotovo.
U komadu odvali po sat, sat i pol jedino kad smo vani u kolicima.
💁🏼♀️ 36
🙋🏻♂️35
1/23 💞
Moj nema šanse da se uspava sam ili zaspe na sisi ili ga nunamo. Na sisi uglavnom prvo jutarnje i prije večernjeg spavanja. Spava s nama, u svom kreveticu.nema teoretske sanse da spava 😩 Curke koje dojite samo svako koliko po noći vam se bude? Moj svako 2h, tocan ko urica, nekad zaspe odma nakon sta pojede, al ugl se moram dignit prosetat po sobi da zaspe…Koliko je star ?
Danas točno 4,5 mjeseca
👧30
👨36
12/22 💙
Vidim da sve koristite dudu, moj neće a i ja sam malo podvojenog misljenja oko nje… Ne znam nekako mi se čini beskorisno to zvakati, čemu ? Iako s njom bi nam bilo lakse ali opet on neće. 😂
I moj muž je bio protiv dude, ali vec prvi tjedan se predomislio 😅 meni je dobro ako se probudi usred noći a znam da nije gladna, tutnem joj dudu i nastavi dalje spavati. Isto tako preko dana ako je nervozna zbog necega, dam joj dudu i smiri se, primjetila sam da joj duda puno pomaže kad je neka promjena rutine ili je jednostavno nervozna zbog zubica ili neceg. Pateonažna sestra nam je rekla da je bolje da joj damo dudu nego da zvace prste i sve ostalo, no ona svejedno sve zvace, a dudu prihvati jedino u ove dvije situacije, inace je odmah ispljune i radije zvace ono sto ne bi trebala😅
Cure koje imate bebače od tako 2 i pol- 3 mjeseca, kakvi su vam sa dnevnim spavanjima?
Mislim znam da je jos prerano i da ne mogu jos ocekivati jos neki raspored. Moja curka po noci stvarno spava odlicno, ali po danu jako slabo. Pratim joj budne prozore pa ju uspavam svakih 60-90 minuta, ali to se ni ne moze nazvati spavanjem, bude neko dremuckanje od max pola sata i gotovo.
U komadu odvali po sat, sat i pol jedino kad smo vani u kolicima.
Isto ovako i moja cura.Ima 2 i po mjeseca.Kad smo vani spava ko top a kod kuće je to spavanje po pola sata,45 min.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Moja isto najduze spava vani u kolicima, pogotovo kad je bila kao vase, sad vec malo bolje spava i u krevetiću preko dana. Ja sam je cijelu jesen i zimu kad je bilo lose vrijeme da nismo mogle van u setnju stavljala spavati na balkon, tako je uvijek odspavala 3-4 h u komadu. U stanu bi se probudila za pol sata, sata ili najcesce uopce nije htjela zaspati. Tek je nedavno pocela preko dana spavati i u stanu, prije na jade jedite ili nikako ili se brzo probudila. Sva sreća da imamo balkon
Moj nema šanse da se uspava sam ili zaspe na sisi ili ga nunamo. Na sisi uglavnom prvo jutarnje i prije večernjeg spavanja. Spava s nama, u svom kreveticu.nema teoretske sanse da spava 😩 Curke koje dojite samo svako koliko po noći vam se bude? Moj svako 2h, tocan ko urica, nekad zaspe odma nakon sta pojede, al ugl se moram dignit prosetat po sobi da zaspe…
Moj po noći odspava i do 4-5 sati, makar najčešće između 3 i 4, to mu je neka "mjera". Probudi se, ne čekam da se razbudi skroz i počne plakati, dođem mi u sobu, uzmem ga, pojede, vratim ga u krevetić i odem natrag u svoju sobu. Rijetko kad ga moram opet dignuti iz krevetića, većinom u sekundi zaspi 😁
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Cure jel vaše bebo mirno spavaju po noći?
Moja spava ali mlatara rukama dosta,a mene naravno svaki njen pokret probudi.😔
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Moj nema šanse da se uspava sam ili zaspe na sisi ili ga nunamo. Na sisi uglavnom prvo jutarnje i prije večernjeg spavanja. Spava s nama, u svom kreveticu.nema teoretske sanse da spava 😩 Curke koje dojite samo svako koliko po noći vam se bude? Moj svako 2h, tocan ko urica, nekad zaspe odma nakon sta pojede, al ugl se moram dignit prosetat po sobi da zaspe…Moj po noći odspava i do 4-5 sati, makar najčešće između 3 i 4, to mu je neka "mjera". Probudi se, ne čekam da se razbudi skroz i počne plakati, dođem mi u sobu, uzmem ga, pojede, vratim ga u krevetić i odem natrag u svoju sobu. Rijetko kad ga moram opet dignuti iz krevetića, većinom u sekundi zaspi 😁
Ja isto reagiram odma na njegovo stenjanje i osjetim da su ruke u ustima i odma sisa, al rjeđe su noći di samo pojede i zaspe odma.
Nama je isto patronažna rekla bolje duda nego ruke, a pogotovo palac al nekako rukice uvik nađu put do usta. Duda bas za smirenje pred spavanje kad se unervozi.
Moj spava donekle mirno do nekih 4, 4ipo onda krene mlataranje. Baš loše spava, jedini spas su mi kolica i šetnja, bar znam da ce odspavat bar uru do dvi i to mu je jedino duze spavanje u danu. Isto smo kad je bila najveca bura bili samo na balkonu, ostalo nema dana kad ne izađemo pa makar po kvartu u pauzi između kiše.
👧30
👨36
12/22 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji