Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarinjo
    03. Ožujak 2023. 13:22

Queen_of_North

Mame spremam se za prvi pregled nakon poroda na kojem ce mi raditi i papu. To sve radim kod socijalnig ginekologa, medjutim oni imaju šemu (bar ova moja) da ja dam 100 kuna (barem bilo prije) da dodje nalaz prije inace se ceka mjesecima… Naravno ne dobijem racun za to…
    Kako je kod vas, jel ista procedura? Kolkko se sada placa? Glupo mi je sto moram placati i sto se ne izdaje racun, onda ne znam ni u legalnost istog… Sjecam se prije se ultrazvuk naplacivao, ali vise ne

HZZO se bio očitovao oko tog naplaćivanja UZV-a i ostalih usluga koje su žene bile primorane plaćati kod ginekologa primarne zdravstvene zaštite i rečeno je da ginekolozi to ne smiju naplaćivati. 
    Kod mene u domu zdravlja (Zagreb) nema govora o naplaćivanju ičega. Nalaz pape se čeka do četiri tjedna maksimalno. 

Queen_of_North
    03. Ožujak 2023. 13:28

sarinjo

Queen_of_North

Mame spremam se za prvi pregled nakon poroda na kojem ce mi raditi i papu. To sve radim kod socijalnig ginekologa, medjutim oni imaju šemu (bar ova moja) da ja dam 100 kuna (barem bilo prije) da dodje nalaz prije inace se ceka mjesecima… Naravno ne dobijem racun za to…
    Kako je kod vas, jel ista procedura? Kolkko se sada placa? Glupo mi je sto moram placati i sto se ne izdaje racun, onda ne znam ni u legalnost istog… Sjecam se prije se ultrazvuk naplacivao, ali vise ne
    HZZO se bio očitovao oko tog naplaćivanja UZV-a i ostalih usluga koje su žene bile primorane plaćati kod ginekologa primarne zdravstvene zaštite i rečeno je da ginekolozi to ne smiju naplaćivati.
    Kod mene u domu zdravlja (Zagreb) nema govora o naplaćivanju ičega. Nalaz pape se čeka do četiri tjedna maksimalno.

Stvarni? Kod nas navodno i par mjeseci, uvijek bude receno da ce zvati ako bude sto iako me nikad do sada nisu zvali. Jel znas mozda jel se takav nalaz moze vidjeti na e gradjani? 
    Iskreno mi se ne placa a i ne svadja mi se jer nemam bas nekog izbora sa socijalnim ginekolozima...

Ja: 30
    On: 362020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Tina0409
    05. Ožujak 2023. 08:45

Cure koje doje,
    Jel vam se dogodilo da beba vise preferira jednu dojku za sisanje?
    Od jučer vodimo borbu da sisa desnu dojku😏
    Osjetim da se napunila,teško mi se izdojiti a mala ne želi vuci.🤦🏼‍♀️

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

snowwhite1410
    05. Ožujak 2023. 12:20

Tina0409

Cure koje doje,
    Jel vam se dogodilo da beba vise preferira jednu dojku za sisanje?
    Od jučer vodimo borbu da sisa desnu dojku😏
    Osjetim da se napunila,teško mi se izdojiti a mala ne želi vuci.🤦🏼‍♀️

Probaj se izdojit pa joj daj možda joj je pre tvrda ili pre velik mlaz tako probaj pa javi i uvijek joj ponudu i dalje tu dojku prvu 🤗😁😁😁😁

sarinjo
    05. Ožujak 2023. 12:24

Queen_of_North

sarinjo

Queen_of_North

Stvarni? Kod nas navodno i par mjeseci, uvijek bude receno da ce zvati ako bude sto iako me nikad do sada nisu zvali. Jel znas mozda jel se takav nalaz moze vidjeti na e gradjani?
    Iskreno mi se ne placa a i ne svadja mi se jer nemam bas nekog izbora sa socijalnim ginekolozima…

Nisam sigurna, ali mislim da tog nalaza ne bude na e-građanima. 

snowwhite1410
    06. Ožujak 2023. 09:09

Jutro cure 🙈🙈🙈 pomagajte moja se neće voziti u košari više 😅😅😅😅 šta da radim imam nosiljku ali neće ni u nosiljki baš jučer su nas ljudi gledali u Rovinju ona plače mi je vozimo kada je uzmemo i nosimo ok 🙈🙈🙈🙈 čovječe košara 2000 kn ništa od nje više 

snowwhite1410
    07. Ožujak 2023. 19:19

Gdje su sve mame nestale 🙈🙈🙈🙈 nemam nikoga 

Tina0409
    07. Ožujak 2023. 21:36

Malo smo u gužvi…vodimo borbu s jednom dojkom,mala ne želi sisati ju,a ja se nemogu izdojiti.🤦🏼‍♀️

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Ana_
    08. Ožujak 2023. 12:50

Tina0409

Malo smo u gužvi…vodimo borbu s jednom dojkom,mala ne želi sisati ju,a ja se nemogu izdojiti.🤦🏼‍♀️

Probaj staviti topli oblog prije dojenje/izdajanja i malo masiraj. Možda pomogne. Sretno

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

• Ana_
    08. Ožujak 2023. 12:52

snowwhite1410

Jutro cure 🙈🙈🙈 pomagajte moja se neće voziti u košari više 😅😅😅😅 šta da radim imam nosiljku ali neće ni u nosiljki baš jučer su nas ljudi gledali u Rovinju ona plače mi je vozimo kada je uzmemo i nosimo ok 🙈🙈🙈🙈 čovječe košara 2000 kn ništa od nje više

Ovaj moj još uvijek uživa u košari, ali čini mi se da će je dosta brzo prerasti 🙈
    Tako da ne znam što bih ti rekla. Vidim da puno roditelja djecu voze u jaju baš zato što ne žele u košaru više, možda da probaš tako. Makar meni bi to bila zadnja opcija jer jaje nije za duže staze... Nisam baš od neke pomoći, čini mi se 😂😂

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.