Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    13. Ožujak 2023. 10:21

Cure skoro tri mjeseca od poroda jos nisam dobila menstruaciju.... Dojim... Kako je kod vas ? Bila na pregledu sve je ok. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    13. Ožujak 2023. 19:22

BlairWaldorf

Cure skoro tri mjeseca od poroda jos nisam dobila menstruaciju…. Dojim… Kako je kod vas ? Bila na pregledu sve je ok.

Evo moja tetka je isto rodila i dojila i nije imala mengu god dana..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• havanalalala
    13. Ožujak 2023. 20:28

Drage zene, molze li info sto treba sve donijeti od dokumentacije u maticni ured prilkom prijave dijeteta i koliko novaca treba pripremiti. Hvalaaa

snowwhite1410
    13. Ožujak 2023. 20:54

buhtlica23

BlairWaldorf

Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷
    Ma je da i meni je pedica rekla to isto i kad smo dosli je pogledala i rekla je ipak su zubi. Isto je rekla kao tek su im se formirale sluzne zljezde ovo ono i eto ipak su zubi. Mojoj je bas nateceno zubno meso i bijeli se jako 😅

Hej buhtlica23 😅 meni se čini da i mojoj  kreću jer se baš vidi onako kao da će izbiti  nema šta nisam kupila gel grickalice pa neku dudu ona stavlja ruke slini moju ruku stavlja meni se isto čini da hoće isto ima 3 mjeseca i 13 dana sada mi je baš prava beba Bože moj dragi vrijeme leti oni će začas i hodati samo da preživimo zube 😅😅😅😅😅

snowwhite1410
    13. Ožujak 2023. 20:56

BlairWaldorf

Cure skoro tri mjeseca od poroda jos nisam dobila menstruaciju…. Dojim… Kako je kod vas ? Bila na pregledu sve je ok.

Ja sam dobila već 2 puta nakon ja mislim 6 tjedna prvu jesi bila kod dr.da te pregleda 

sarinjo
    13. Ožujak 2023. 21:23

BlairWaldorf

I ja dojim i dobila peti tjedan nakon poroda. Bas sam se zacudila jer sam cula price da zene ne dobiju i po godinu dana. 

Inna_92
    13. Ožujak 2023. 22:59

Prestala sam dojiti prije 2 tjedna, točno kad je dječak napunio 2 mjeseca, još nisam dobila mengu.

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

Inna_92
    13. Ožujak 2023. 23:13

Tina0409 imaš 2 opcije - ili dati dohranu nakon podoja ili sa savjetnicom za dojenje vidjeti postoje li kakvi problemi kod podoja. Vidi imaš li u mjestu stanovanja savjetnicu za dojenje.

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

buhtlica23
    14. Ožujak 2023. 00:13

snowwhite1410

buhtlica23

BlairWaldorf

Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷
    Ma je da i meni je pedica rekla to isto i kad smo dosli je pogledala i rekla je ipak su zubi. Isto je rekla kao tek su im se formirale sluzne zljezde ovo ono i eto ipak su zubi. Mojoj je bas nateceno zubno meso i bijeli se jako 😅
    Hej buhtlica23 😅 meni se čini da i mojoj kreću jer se baš vidi onako kao da će izbiti nema šta nisam kupila gel grickalice pa neku dudu ona stavlja ruke slini moju ruku stavlja meni se isto čini da hoće isto ima 3 mjeseca i 13 dana sada mi je baš prava beba Bože moj dragi vrijeme leti oni će začas i hodati samo da preživimo zube 😅😅😅😅😅

Ma o hodanju jos ne zelim razmisljati, iako moja silom hoce sjediti. Svaki trenutak gleda kako da nesto uhvati da se podigne i kad je nosim u ruci se dize , cak je i u košari od kolica skuzila da se sa svake strane moze uhvatiti i malo podic 😅 odnosno skuzila je d aima ruke i da one slute necemu 😂 stalno gleda u ruke i trpa u usta kad nisu u istim ako da pilji u njih 😅😂, znaci vec vidim da ce sa 9 mj prohodati haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410
    14. Ožujak 2023. 07:54

buhtlica23

snowwhite1410

buhtlica23

BlairWaldorf

Hej buhtlica23 😅 meni se čini da i mojoj kreću jer se baš vidi onako kao da će izbiti nema šta nisam kupila gel grickalice pa neku dudu ona stavlja ruke slini moju ruku stavlja meni se isto čini da hoće isto ima 3 mjeseca i 13 dana sada mi je baš prava beba Bože moj dragi vrijeme leti oni će začas i hodati samo da preživimo zube 😅😅😅😅😅
    Ma o hodanju jos ne zelim razmisljati, iako moja silom hoce sjediti. Svaki trenutak gleda kako da nesto uhvati da se podigne i kad je nosim u ruci se dize , cak je i u košari od kolica skuzila da se sa svake strane moze uhvatiti i malo podic 😅 odnosno skuzila je d aima ruke i da one slute necemu 😂 stalno gleda u ruke i trpa u usta kad nisu u istim ako da pilji u njih 😅😂, znaci vec vidim da ce sa 9 mj prohodati haha

Buhtlica23 😅 i moja isto tako hoće da se diže a kada je stavim na trbuscic isto s glavicom ide prema gore i drži visoko i onda se umori i padne glava dolje ali sam.primjetila da u zadnje vrijeme ima puno više snage 💪 borci su oni išli smo u shopping ma ona čim se pokaka odmah je nervozna 😅točno zna šta želi i kada želi jesti isto sada su prave male bebe idu prema 4 mjeseca 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.