Cure nije vam rano za zubiće, mom starijem su sa 4 mjeseca izbila 2 zuba, sa 6 mjeseci je imao 6 zuba
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Cure,
Mi borbu vodimo s dobivanje na kilaži.Mala dobiva,ali ne nešto previše.Idemo kod pedijatrice svakih 4 dana na vaganje,pedijatrica nije zabrinuta jer imamo dovoljno mokrih pelena i dobro izgleda.Trenutno samo doji,pa neznam jer netko imao ovakvu situaciju pa da je uveo još i dohranu?😏
Bojim se da mi dijete nije gladno,da ne dobiva dovoljno mlijekaPozdrav
Ja sam nova. Isto vas pratim. Beba mi ima dva mjeseca i dojim. Kad ste vi rodili? Koliko vam je dobio na kilaži od otpusne težine?
Rodila sam 30.01. od izlaska iz bolnice je dobila 500 grama.😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷
Ma je da i meni je pedica rekla to isto i kad smo dosli je pogledala i rekla je ipak su zubi. Isto je rekla kao tek su im se formirale sluzne zljezde ovo ono i eto ipak su zubi. Mojoj je bas nateceno zubno meso i bijeli se jako 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Buhtlice bas mi je drago da ste dobro ti i tvoja babca. Odavno nisam bila ovde pa se pozeleh videti sta je sa vama. Ljubim vas puno obe 💋💐🎂❤️
Cure,
Mi borbu vodimo s dobivanje na kilaži.Mala dobiva,ali ne nešto previše.Idemo kod pedijatrice svakih 4 dana na vaganje,pedijatrica nije zabrinuta jer imamo dovoljno mokrih pelena i dobro izgleda.Trenutno samo doji,pa neznam jer netko imao ovakvu situaciju pa da je uveo još i dohranu?😏
Bojim se da mi dijete nije gladno,da ne dobiva dovoljno mlijekaPozdrav
Ja sam nova. Isto vas pratim. Beba mi ima dva mjeseca i dojim. Kad ste vi rodili? Koliko vam je dobio na kilaži od otpusne težine?Rodila sam 30.01. od izlaska iz bolnice je dobila 500 grama.😏
A s koliko se rodila? Neka logika mi kaže da ako je sitnija, treba joj i manje hrane, a oko 500 g u mjesec dana se cini skroz ok prirast.
Doduse, moja je u mjesec i nesto dana od otpusta iz bolnice do prvog pregleda dobila malo preko kilograma, ali ona se rodila s preko 4 kg i velika je beba kojoj od prvog dana treba dosta hrane. Jos u rodilistu su sve bebe u sobi bile zadovoljne s malo dojenja, a moja je redovno nakon dojenja morala dobit i dohranu. Vjerujem da bi, da ne dobiva dovoljno mlijeka, bila gladna, a onda bi to jasno i glasno cula 😀
To je malen prirast, probaj s povećanjem broja podoja a ako ni tako ne ide trebalo bi uvesti dohranu
Pozdrav cure!! Beba stara mjesec i deset dana jakon slabo spava, a kad zaspe spava i po pet sati i teško ju razbudim da ju nahranim. A trebala bi jesti na svaka cca tri sata. Imate li kakve savjete
Buhtlice bas mi je drago da ste dobro ti i tvoja babca. Odavno nisam bila ovde pa se pozeleh videti sta je sa vama. Ljubim vas puno obe 💋💐🎂❤️
Hej, jesmo dobro smo izuzev zubica koji nas more. Mislim da je prosla noc bila najgora od kad se rodila. Toliko je plakala,a ne mogu joj pomoci i to ubije covjeka u pojam. Stavljala i gel i igrackice i sve zivo ali to je sve kratkotrajnog ucinka. Inace nije beba koja place pa nam je ovo bio sok, od 21-02 ujutro neprestano cviljenje i plakanje 😣 nakraju je od umora sama zaspala ali je cijelu noc ruke gurala i ispustala zvukove ali ajde bilo je bolje nego kad je bila budna 😅, kako si ti? Ima nesto novo?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Uh buhtlice sad će ti zubi izbijati mjesecima. Muka 😭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.