Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana2104
    11. Ožujak 2023. 18:25

Cure nije vam rano za zubiće, mom starijem su sa 4 mjeseca izbila 2 zuba, sa 6 mjeseci je imao 6 zuba

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

Tina0409
    11. Ožujak 2023. 19:24

marta90

Tina0409

Cure,
    Mi borbu vodimo s dobivanje na kilaži.Mala dobiva,ali ne nešto previše.Idemo kod pedijatrice svakih 4 dana na vaganje,pedijatrica nije zabrinuta jer imamo dovoljno mokrih pelena i dobro izgleda.Trenutno samo doji,pa neznam jer netko imao ovakvu situaciju pa da je uveo još i dohranu?😏
    Bojim se da mi dijete nije gladno,da ne dobiva dovoljno mlijeka
    Pozdrav
    Ja sam nova. Isto vas pratim. Beba mi ima dva mjeseca i dojim. Kad ste vi rodili? Koliko vam je dobio na kilaži od otpusne težine?

Rodila sam 30.01. od izlaska iz bolnice je dobila 500 grama.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

BlairWaldorf
    11. Ožujak 2023. 20:36

Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    11. Ožujak 2023. 21:55

BlairWaldorf

Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷

Ma je da i meni je pedica rekla to isto i kad smo dosli je pogledala i rekla je ipak su zubi. Isto je rekla kao tek su im se formirale sluzne zljezde ovo ono i eto ipak su zubi. Mojoj je bas nateceno zubno meso i bijeli se jako 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

MBM🐬🍀💕
    11. Ožujak 2023. 23:59

Buhtlice bas mi je drago da ste dobro ti i tvoja babca. Odavno nisam bila ovde pa se pozeleh videti sta je sa vama. Ljubim vas puno obe 💋💐🎂❤️

sarinjo
    12. Ožujak 2023. 09:28

Tina0409

marta90

Tina0409

Cure,
    Mi borbu vodimo s dobivanje na kilaži.Mala dobiva,ali ne nešto previše.Idemo kod pedijatrice svakih 4 dana na vaganje,pedijatrica nije zabrinuta jer imamo dovoljno mokrih pelena i dobro izgleda.Trenutno samo doji,pa neznam jer netko imao ovakvu situaciju pa da je uveo još i dohranu?😏
    Bojim se da mi dijete nije gladno,da ne dobiva dovoljno mlijeka
    Pozdrav
    Ja sam nova. Isto vas pratim. Beba mi ima dva mjeseca i dojim. Kad ste vi rodili? Koliko vam je dobio na kilaži od otpusne težine?
    Rodila sam 30.01. od izlaska iz bolnice je dobila 500 grama.😏

A s koliko se rodila? Neka logika mi kaže da ako je sitnija, treba joj i manje hrane, a oko 500 g u mjesec dana se cini skroz ok prirast. 
    Doduse, moja je u mjesec i nesto dana od otpusta iz bolnice do prvog pregleda dobila malo preko kilograma, ali ona se rodila s preko 4 kg i velika je beba kojoj od prvog dana treba dosta hrane. Jos u rodilistu su sve bebe u sobi bile zadovoljne s malo dojenja, a moja je redovno nakon dojenja morala dobit i dohranu. Vjerujem da bi, da ne dobiva dovoljno mlijeka, bila gladna, a onda bi to jasno i glasno cula 😀 

• proljetnica1
    12. Ožujak 2023. 11:14

To je malen prirast, probaj s povećanjem broja podoja a ako ni tako ne ide trebalo bi uvesti dohranu

• vjeko
    12. Ožujak 2023. 12:08

Pozdrav cure!! Beba stara mjesec i deset dana jakon slabo spava, a kad zaspe spava i po pet sati i teško ju razbudim da ju nahranim. A trebala bi jesti na svaka cca tri sata. Imate li kakve savjete 

buhtlica23
    12. Ožujak 2023. 16:52

MBM🐬🍀💕

Buhtlice bas mi je drago da ste dobro ti i tvoja babca. Odavno nisam bila ovde pa se pozeleh videti sta je sa vama. Ljubim vas puno obe 💋💐🎂❤️

Hej, jesmo dobro smo izuzev zubica koji nas more. Mislim da  je prosla noc bila najgora od kad se rodila. Toliko je plakala,a ne mogu joj pomoci i to ubije covjeka u pojam. Stavljala i gel i igrackice i sve zivo ali to je sve kratkotrajnog ucinka. Inace nije beba koja place pa nam je ovo bio sok, od 21-02 ujutro neprestano cviljenje i plakanje 😣 nakraju je od umora sama zaspala ali je cijelu noc ruke gurala i ispustala zvukove ali ajde bilo je bolje nego kad je bila budna 😅, kako si ti? Ima nesto novo?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

BlairWaldorf
    13. Ožujak 2023. 09:39

Uh buhtlice sad će ti zubi izbijati mjesecima. Muka 😭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.