Pozdrav cure, sretan vam dan zenaa 🎉🎉
Nije me bilo par dana, jer mala je nemoguca 😅 te nece klopat samo rukica u usta 😣 te silom hoce sjedit, pokusava se sama podici. Nekako mi se to sve cini prerano tek je 3 5 mj 🫤 ali ona ko bik cim ugleda nesto da se moze odgurnuti ili uhvatit eto nje 😅😅
Vidim da se pricalo o hrani, ja sam svojoj promjenila i dala bas babylove i sa tom hranom konacno nema zelenu stolicu i ima je svaki dan 🎉🎉 sad mi je zao sto nisam prije promjenila. Pedijatrica je forsirala aptamil jer je to pila u bolnici pa je rekla pređite na aptamil comfor ali nismo bas puno postigli. Evo danas je 5 dan kako ide na WC i stolica je zute boje.
Pozdrav svimaa
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Bez problema se dijete može voziti u jaju koliko god je potrebno, to je fiziološki položaj koji je imalo 9 mjeseci u trbuhu
Malo smo u gužvi…vodimo borbu s jednom dojkom,mala ne želi sisati ju,a ja se nemogu izdojiti.🤦🏼♀️
Tina0409 jesi uspjela da ti uhvati sisu i počne dojit možda hvat sise nije joj dobar probaj neku drugu poziciju i probaj prvo malo izdojit ako ti je bradavica uvučena onda je malo izdajalica izvuče pa joj probaj dat nekako da uhvati ☺️🤗🤗🤗
Jutro cure 🙈🙈🙈 pomagajte moja se neće voziti u košari više 😅😅😅😅 šta da radim imam nosiljku ali neće ni u nosiljki baš jučer su nas ljudi gledali u Rovinju ona plače mi je vozimo kada je uzmemo i nosimo ok 🙈🙈🙈🙈 čovječe košara 2000 kn ništa od nje višeOvaj moj još uvijek uživa u košari, ali čini mi se da će je dosta brzo prerasti 🙈
Tako da ne znam što bih ti rekla. Vidim da puno roditelja djecu voze u jaju baš zato što ne žele u košaru više, možda da probaš tako. Makar meni bi to bila zadnja opcija jer jaje nije za duže staze… Nisam baš od neke pomoći, čini mi se 😂😂
Moja nije htjela a iman i nosiljku i jaje koje ide na kolica jaje ona obožava jer joj pase taj položaj ali sam čitala da je isključivo za vožnju a moj muž on je zna stavit i dok se spremamo u kući pa dok je ne odnesemo u auto obožava jaje 🙈💖💖💖😆ja bi rađe da se vozi u košari iskreno danas ima 3 mjeseca i 8 dana 😅 čovječe kako vrijeme prolazi.Jesi super si mi rekla koliko ima tvoj bebac i da valjda sada kako oni više vide tako žele biti u povišenom da vide ne znam Evo šta da kažem
Uspjele smo danas.💪🏻
Nije joj omiljena sika ali bitno da sisa.
Cure,kupila sam električnu avent Philips izdajalicu,koristila ju možda 5 puta,jer se nemogu izdojiti,pa ju prodajem pa ako nekome treba ili znate nekoga javite se.🤗Kako ste vi s kilažom?
Meni je ostalo još 6 kg da dođem do kilaže s kojom sam ostala trudna.Imamo svatove u 8 mjesecu pa bi htjela se sto prije dovesti u formu.Kad bi mogla polako početi vježbati,ako netko ima iskustva.🎉
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Uspjele smo danas.💪🏻
Nije joj omiljena sika ali bitno da sisa.
Cure,kupila sam električnu avent Philips izdajalicu,koristila ju možda 5 puta,jer se nemogu izdojiti,pa ju prodajem pa ako nekome treba ili znate nekoga javite se.🤗Kako ste vi s kilažom?
Meni je ostalo još 6 kg da dođem do kilaže s kojom sam ostala trudna.Imamo svatove u 8 mjesecu pa bi htjela se sto prije dovesti u formu.Kad bi mogla polako početi vježbati,ako netko ima iskustva.🎉
Tina0409 prvo baas mi je drago da si uspjela ☺️❤️❤️❤️❤️druga stvar čuvaj si izdajalicu po meni jer ako ćeš imati još jedno dijete opet će ti trebati a kako je krenulo s poskupljenjem biti će skuplje i ja isto imam Avent izdajalicu i čuvam je prvo sam si je mislila prodat za 300 kn električna ali onda mislim i muž mi govori nemoj to prodavati 😅😅😅drugo ja isto bi trebala skinuti minimalno 7 kg ja idem na svatove za mjesec dana 😭 ne vjerujem da ću skinut toliko ma da mi je dosta u grudima jer su mi narasle 😭i promijenile se skroz od dojenja ja sam sinoć krenula s vježbama prvo za jačanje trupa poslje ću si dodat kardio ne znam dali ću uspjeti jer ovaj moj samo me vuče s tim slatkim 😭
Jutro cure 🙈🙈🙈 pomagajte moja se neće voziti u košari više 😅😅😅😅 šta da radim imam nosiljku ali neće ni u nosiljki baš jučer su nas ljudi gledali u Rovinju ona plače mi je vozimo kada je uzmemo i nosimo ok 🙈🙈🙈🙈 čovječe košara 2000 kn ništa od nje višeOvaj moj još uvijek uživa u košari, ali čini mi se da će je dosta brzo prerasti 🙈
Tako da ne znam što bih ti rekla. Vidim da puno roditelja djecu voze u jaju baš zato što ne žele u košaru više, možda da probaš tako. Makar meni bi to bila zadnja opcija jer jaje nije za duže staze… Nisam baš od neke pomoći, čini mi se 😂😂Moja nije htjela a iman i nosiljku i jaje koje ide na kolica jaje ona obožava jer joj pase taj položaj ali sam čitala da je isključivo za vožnju a moj muž on je zna stavit i dok se spremamo u kući pa dok je ne odnesemo u auto obožava jaje 🙈💖💖💖😆ja bi rađe da se vozi u košari iskreno danas ima 3 mjeseca i 8 dana 😅 čovječe kako vrijeme prolazi.Jesi super si mi rekla koliko ima tvoj bebac i da valjda sada kako oni više vide tako žele biti u povišenom da vide ne znam Evo šta da kažem
Ako ima 3 mjeseca možda može u polulezeci položaj u sportsko sjedalo? Ili ako ti ide skroz u ležeći možeš i tako.
Moj ima mjesec i pol ❤️
Prebrzo mi prolazi vrijeme... Kao da smo jučer došli iz rodilišta 🙈
Ja i dalje kombiniram izdajanje i dojenje, super mi je boca po noći, danju je više na siki. Po noći uspijem dosta izdojiti, po danu on isprazni sve 😂😂
Čini mi se da ima i skok u razvoju pa je malo nemoguć, ali proći će i to.
Čekam da se vrijeme stabilizira pa da možemo u šetnje lijepo, ovako smo samo po selu na kratke staze 😅
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Što se kilaze tiče, ja se nemam što buniti, došla sam na početnu i polako ide još i na niže 🤭
Već kad sam iz rodilišta došla je ostalo samo par kila (od 15 dobivenih) i polako su se isto pile.
Malo sam mlohava sva, ali i to će doći polako na svoje..
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Mi idemo svaki dan u šetnje,jučer čak 2 puta na dan..Nadam se da će mi to pomoći polako skinuti koju kilu.🤣
Za nekih 3 tjedna ću polako krenuti i vježbati jer ipak treba stati u vjenčanicu.🤦🏼♀️
Sto se tiče izdajalice,problem je sto se uopće ne mogu izdojiti na nju,ali moguće da ću moći za drugo dijete.😂😂
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji