Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    24. Veljača 2023. 09:40

Mame dojilje, znate li nesto provjereno protiv produktivnog kaslja, a da smijemo? Vec 3 tjedna se borimo s prehladom, kako curke ozdrave ja zakuham 😡, ne spavam uopce nocima jer su mi puna pluca, uzas.
    Doktorica mi preporucila bijeli sljez od Biovitalisa, ali nista, kasalj se samo vraca i vraca. 

buhtlica23
    24. Veljača 2023. 12:13

Lonmi

Mame dojilje, znate li nesto provjereno protiv produktivnog kaslja, a da smijemo? Vec 3 tjedna se borimo s prehladom, kako curke ozdrave ja zakuham 😡, ne spavam uopce nocima jer su mi puna pluca, uzas.
    Doktorica mi preporucila bijeli sljez od Biovitalisa, ali nista, kasalj se samo vraca i vraca.

Znam ja ali da je okus fin nije 🤢
    Glavicu luka (prepolovljeni) i jednu narezanu jabuku stavis u litru vode i to kuhas i pijes kao caj.. odvratnog je okusa ali uvijek mi pomogne

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410
    24. Veljača 2023. 15:23

Lonmi

Ja isto imam  znači staviš žlicu maslaca iscjedis pola limuna i otopis s tim i dođeš 2 žlice meda uvijek pomogne isto probaj nije toliko gadljivo 😅😅😅

snowwhite1410
    24. Veljača 2023. 15:28

BlairWaldorf

Lonmi

Blair bude lakseeeeee, kako su veci brze se i najedu. Gle nocni podoji su….. nema tu lakse, teze, oni jednostavno vole biti pristekani na cici i spavati 😂😂.
    I da ides slagati flasicu opet se moras dici, sloziti, razbudis se itd., ovako das cicu i gotovo.
    Ima nas kojima se i 2,3 bude po noci pa eto, sta cemo, proci ce i to pa ce doci druge brige.
    Kako su veci tako vidis da nocni podoji nisu bili nista strasno 😂
    Dojene bebe su brze gladne jer je majcino mlijeko lakse probavljivo i to ti je sve ok. Dojenje na svakih 2h je super ritam.
    Drzi se i ne odustaj, super si 😊❤️
    Da, da , ti si ta … ❣️ Ovo si budem pročitala kad postane tesko🙈🤷 kad prestane curiti iz grudi ? 😏
    Snowwhite … Možda je koji put potegao 3 sata ali rijetko je to. Pozitivno je sto ne doji dugo, ali zato se bome nasisa preko dana 🙈
    Snowwhite … Moj ti stalno trazi neki kontakt ili sisa, ili da pričas s njim ili da ga nunaš… frendica mi kaže da njen zna dudati i blejati u prazno barem sat taman dok ne skuha ručak dok ja u meduvremenu gasim vatru po tko zna koji put 🤷😂😂😂😂😂😂

Moja isto ko tvoj stalno traži kontakt kada sam sama s njom moram se igrati pa pričat pa je stavim u nosiljku pa kuham s njom i tako vrijeme prolazi dok tata ne dođe u 16 h 🙈i moja isto sisa puno preko dana 😅 potpuno te razumijem 🙈🤱🤱🤱🤱🤱🤱

snowwhite1410
    24. Veljača 2023. 15:30

https://bazzar.hr/p/GVM2E5M-inglesina-my-time-hranilica-mint gledam hranilice kupila bih da ju mogu već s nama stavit da sjedi 😅

• inesss
    24. Veljača 2023. 15:46

Peglate li bebama robicu i ostalo

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    24. Veljača 2023. 17:28

inesss

Ja sam bila peglala na početku i onda samo što nisam se strusila od umora koma sam i onda više ne peglam nego pranje i sušenje baby program pranja i poslje samo lijepo složim da imam nekoga da mi dođe i pomogne bi ali sama s bebom ne mogu 

keti91
    24. Veljača 2023. 18:05

inesss

Sve peglam osim kapica i carapicaI to uradim kad mi ona popodne zaspe ili muz ju cuva dok ja sve ne opeglam

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• inesss
    24. Veljača 2023. 19:01

I ja jos peglam pa mi kazu da nije potrebno,al eto jos malo

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    25. Veljača 2023. 09:37

Cure koje dojite .. pomoć... Ne znam sto se desava . Dijete neće da sise desnu dojku danas... Vristi ... Lijeva ok. Desna me malo boli zadnjih par dana, možda nije dobro ispraznjena ... Sad sam izdojila. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.