Evo baš sam se probudila da je nahranim i onda spava do 6 ujutro ustvari sada se budi većinom jednom jede i zaspe i budu se oko 6 tako da stignem i ja se naspavati ma da evo sada moji spavaju ja sam toliko navikla da sam budna jer u trudnoći kako sam se dizala tako mi je ostao i pijem vode i sada ću nastaviti spavati javim ti ujutro dali je prespavala noć cijelu ali većinom jednom se probudi 😅
Evo baš sam se probudila da je nahranim i onda spava do 6 ujutro ustvari sada se budi većinom jednom jede i zaspe i budu se oko 6 tako da stignem i ja se naspavati ma da evo sada moji spavaju ja sam toliko navikla da sam budna jer u trudnoći kako sam se dizala tako mi je ostao i pijem vode i sada ću nastaviti spavati javim ti ujutro dali je prespavala noć cijelu ali većinom jednom se probudi i ja svog
I ja svog podignem kada se zagrcne. 🤷 Ma izdajalica je nula koliko l i to dobro isprazne tako da nastojim da ne bi dobila mastitis... 😑 Koliko sada imas podoja dnevno, otprilike ? Meni se nekad čini da samo dojim 🤦😅 koliko ti spava po danu ? Meni recimo jučer je dosta spavao a onda se navečer sto puta probudio. Glava mi puca 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo baš sam se probudila da je nahranim i onda spava do 6 ujutro ustvari sada se budi većinom jednom jede i zaspe i budu se oko 6 tako da stignem i ja se naspavati ma da evo sada moji spavaju ja sam toliko navikla da sam budna jer u trudnoći kako sam se dizala tako mi je ostao i pijem vode i sada ću nastaviti spavati javim ti ujutro dali je prespavala noć cijelu ali većinom jednom se probudi i ja svog
I ja svog podignem kada se zagrcne. 🤷 Ma izdajalica je nula koliko l i to dobro isprazne tako da nastojim da ne bi dobila mastitis… 😑 Koliko sada imas podoja dnevno, otprilike ? Meni se nekad čini da samo dojim 🤦😅 koliko ti spava po danu ? Meni recimo jučer je dosta spavao a onda se navečer sto puta probudio. Glava mi puca 🙈
BlairWaldorf 😅 ja više ništa ne znam samo se vrtim 😂😂😂😭😭😭😭 ovako ona se probudi oko 6 jede pa zaspe pa opet oko 7 jede pa se presvlačimo pa opet jede pa se igra pa opet presvlacim znači ujutro jedno 5 puta sigurno do 12 i onda popodne isto oko 5 puta i onda pred spavanje jedno 3 puta do 21 je i onda se probudi oko 1 jede pa zna spavati do 6 ali sinoć mi se probudila oko 5 jela ne znam o čemu to ovisi ali jede često i to je baš gladna voli jesti sada na zadnjoj kontroli s 2.5 mjeseca je imala 6 kg 😅 rekla jr je pedijatrica mama te fino hrani ona je rođena s 3.460 pa je pala na 3.200 i to do sada 😅samo ti njega hrani mislim da je normalno dok su tako mali da često jedu 😁
Mi smo isto cijelu noć bili budni…mala stalno plakala,pa na siku,pa se smiri spava 45 min i opet ponovno…nju muci i stomačić(vjetrovi)..mi ćemo prestati davati d3+k1 jer mi svi kažu da moguće od njih grčevi da budu,pa ću nastaviti s biogajom i danas smo dobili od pedijatrice d kapi..kako vi stojite s kapima,i šta dajete bebicama?
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Pozz, mame! Imamo tri mjeseca i vrijeme je za igru na podu. Koju biste mi podlogu preporučile? Hvala unaprijed. ❤️
Mi smo isto cijelu noć bili budni…mala stalno plakala,pa na siku,pa se smiri spava 45 min i opet ponovno…nju muci i stomačić(vjetrovi)..mi ćemo prestati davati d3+k1 jer mi svi kažu da moguće od njih grčevi da budu,pa ću nastaviti s biogajom i danas smo dobili od pedijatrice d kapi..kako vi stojite s kapima,i šta dajete bebicama?
D3+K1 mi još uvijek dajemo jer smo kupili kutijiu ali isto dobili smo D kapi čula sam da neke bebice znaju imati problema s tim kapima iako nekad znaju povezati s njima probaj šta je bolje bebicie❤️Koliko ti ima beba 🤱
Pozz, mame! Imamo tri mjeseca i vrijeme je za igru na podu. Koju biste mi podlogu preporučile? Hvala unaprijed. ❤️
Mi ćemo kupit one puzzle za pod https://www.babycenter.hr/free-2-play-pjena-puzzle-vozila-1100876.html
Mi smo isto cijelu noć bili budni…mala stalno plakala,pa na siku,pa se smiri spava 45 min i opet ponovno…nju muci i stomačić(vjetrovi)..mi ćemo prestati davati d3+k1 jer mi svi kažu da moguće od njih grčevi da budu,pa ću nastaviti s biogajom i danas smo dobili od pedijatrice d kapi..kako vi stojite s kapima,i šta dajete bebicama?D3+K1 mi još uvijek dajemo jer smo kupili kutijiu ali isto dobili smo D kapi čula sam da neke bebice znaju imati problema s tim kapima iako nekad znaju povezati s njima probaj šta je bolje bebicie❤️Koliko ti ima beba 🤱
Ima mjesec dana…znaci preko dana poslije svakog podoja nakon pola sata ju uhvati stomačić…joj grozno je to slušati kako place a znaš da joj nemozes pomoći
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Moja je isto mjesec dana. Imala je bas jake grcice dva dana i dobili smo preporuku od prijateljica za kapi Sab Simplex. Od tad ni jedan grcic. Stvarno su dobre.
Koje adaptirano mlijeko dajete bebama ,meni prijateljica koristi baby love dm marka kaze da je zadovoljna i da je jeftinija
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji