Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    28. Veljača 2023. 02:22

Evo baš sam se probudila da je nahranim i onda spava do 6 ujutro ustvari sada se budi većinom jednom jede i zaspe i budu se oko 6 tako da stignem i ja se naspavati ma da evo sada moji spavaju ja sam toliko navikla da sam budna jer u trudnoći kako sam se dizala tako mi je ostao i pijem vode i sada ću nastaviti spavati javim ti ujutro dali je prespavala noć cijelu ali većinom jednom se probudi 😅

BlairWaldorf
    28. Veljača 2023. 13:23

snowwhite1410

Evo baš sam se probudila da je nahranim i onda spava do 6 ujutro ustvari sada se budi većinom jednom jede i zaspe i budu se oko 6 tako da stignem i ja se naspavati ma da evo sada moji spavaju ja sam toliko navikla da sam budna jer u trudnoći kako sam se dizala tako mi je ostao i pijem vode i sada ću nastaviti spavati javim ti ujutro dali je prespavala noć cijelu ali većinom jednom se probudi i ja svog

I ja svog podignem kada se zagrcne. 🤷 Ma izdajalica je nula koliko l i to dobro isprazne tako da nastojim da ne bi dobila mastitis... 😑 Koliko sada imas podoja dnevno, otprilike ? Meni se nekad čini da samo dojim 🤦😅 koliko ti spava po danu ? Meni recimo jučer je dosta spavao a onda se navečer sto puta probudio. Glava mi puca 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    28. Veljača 2023. 15:49

BlairWaldorf

snowwhite1410

Evo baš sam se probudila da je nahranim i onda spava do 6 ujutro ustvari sada se budi većinom jednom jede i zaspe i budu se oko 6 tako da stignem i ja se naspavati ma da evo sada moji spavaju ja sam toliko navikla da sam budna jer u trudnoći kako sam se dizala tako mi je ostao i pijem vode i sada ću nastaviti spavati javim ti ujutro dali je prespavala noć cijelu ali većinom jednom se probudi i ja svog

I ja svog podignem kada se zagrcne. 🤷 Ma izdajalica je nula koliko l i to dobro isprazne tako da nastojim da ne bi dobila mastitis… 😑 Koliko sada imas podoja dnevno, otprilike ? Meni se nekad čini da samo dojim 🤦😅 koliko ti spava po danu ? Meni recimo jučer je dosta spavao a onda se navečer sto puta probudio. Glava mi puca 🙈

BlairWaldorf 😅 ja više ništa ne znam samo se vrtim 😂😂😂😭😭😭😭 ovako ona se probudi oko 6 jede pa zaspe pa opet oko 7 jede pa se presvlačimo pa opet jede pa se igra pa opet presvlacim znači ujutro jedno 5 puta sigurno do 12 i onda popodne isto oko 5 puta i onda pred spavanje jedno 3 puta do 21 je i onda se probudi oko 1 jede pa zna spavati do 6  ali sinoć mi se probudila oko 5 jela ne znam o čemu to ovisi ali jede često i to je baš gladna voli jesti sada na zadnjoj kontroli s 2.5 mjeseca je imala 6 kg 😅 rekla jr je pedijatrica mama te fino hrani ona je rođena s 3.460 pa je pala na 3.200 i to do sada 😅samo ti njega hrani mislim da je normalno dok su tako mali da često jedu 😁

Tina0409
    28. Veljača 2023. 20:52

Mi smo isto cijelu noć bili budni…mala stalno plakala,pa na siku,pa se smiri spava 45 min i opet ponovno…nju muci i stomačić(vjetrovi)..mi ćemo prestati davati d3+k1 jer mi svi kažu da moguće od njih grčevi da budu,pa ću nastaviti s biogajom i danas smo dobili od pedijatrice d kapi..kako vi stojite s kapima,i šta dajete bebicama?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• zorajesvanula
    01. Ožujak 2023. 09:03

Pozz, mame! Imamo tri mjeseca i vrijeme je za igru na podu. Koju biste mi podlogu preporučile? Hvala unaprijed. ❤️

snowwhite1410
    01. Ožujak 2023. 11:54

Tina0409

Mi smo isto cijelu noć bili budni…mala stalno plakala,pa na siku,pa se smiri spava 45 min i opet ponovno…nju muci i stomačić(vjetrovi)..mi ćemo prestati davati d3+k1 jer mi svi kažu da moguće od njih grčevi da budu,pa ću nastaviti s biogajom i danas smo dobili od pedijatrice d kapi..kako vi stojite s kapima,i šta dajete bebicama?

D3+K1  mi još uvijek dajemo jer smo kupili kutijiu ali isto dobili smo D kapi čula sam da neke bebice znaju imati problema s tim kapima iako nekad znaju povezati s njima probaj šta je bolje bebicie❤️Koliko ti ima beba 🤱

snowwhite1410
    01. Ožujak 2023. 11:56

zorajesvanula

Pozz, mame! Imamo tri mjeseca i vrijeme je za igru na podu. Koju biste mi podlogu preporučile? Hvala unaprijed. ❤️

Mi ćemo kupit one puzzle za pod https://www.babycenter.hr/free-2-play-pjena-puzzle-vozila-1100876.html

Tina0409
    01. Ožujak 2023. 13:39

snowwhite1410

Tina0409

D3+K1 mi još uvijek dajemo jer smo kupili kutijiu ali isto dobili smo D kapi čula sam da neke bebice znaju imati problema s tim kapima iako nekad znaju povezati s njima probaj šta je bolje bebicie❤️Koliko ti ima beba 🤱

Ima mjesec dana…znaci preko dana poslije svakog podoja nakon pola sata ju uhvati stomačić…joj grozno je to slušati kako place a znaš da joj nemozes pomoći 

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

sarinjo
    01. Ožujak 2023. 13:52

Moja je isto mjesec dana. Imala je bas jake grcice dva dana i dobili smo preporuku od prijateljica za kapi Sab Simplex. Od tad ni jedan grcic. Stvarno su dobre. 

• inesss
    01. Ožujak 2023. 14:34

Koje adaptirano mlijeko dajete bebama ,meni prijateljica koristi baby love dm marka kaze da je zadovoljna i da je jeftinija 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.