Pozz, mame! Imamo tri mjeseca i vrijeme je za igru na podu. Koju biste mi podlogu preporučile? Hvala unaprijed. ❤️
Mi imamo Nubelino, jako sam zadovoljna👍. Unazad tjedan dana ga stavljam na tu tvrdu podlogu, moj ima 2 mjeseca
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Koje adaptirano mlijeko dajete bebama ,meni prijateljica koristi baby love dm marka kaze da je zadovoljna i da je jeftinija
Ja koristim baby love hranu za malenu svoju i ja sam prezadovoljna.Prvo sam kupovala nan ha
I kolegica mi rekla da je ona svoje troje djece othranila na toj hrani i ja probala malena prihvatila
Cijena je 54kn ili 7e a ja sam nan placala 80kn
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Koje adaptirano mlijeko dajete bebama ,meni prijateljica koristi baby love dm marka kaze da je zadovoljna i da je jeftinijaJa koristim baby love hranu za malenu svoju i ja sam prezadovoljna.Prvo sam kupovala nan ha
I kolegica mi rekla da je ona svoje troje djece othranila na toj hrani i ja probala malena prihvatila
Cijena je 54kn ili 7e a ja sam nan placala 80kn
Drago mi je sto i ti to kazes jer sigurno je dobro mlijeko to je sve strogo kontrolirano,
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Bez brige, najbolje adaptirano mlijeko je ono koje beba dobro prihvaća, s kojim dobro dobiva na masi i s kojim nema popratne smetnje - proljev/zatvor, osip, alergije, teški grčevi, povraćanje u mlazu... Tako da slobodno koristite Baby love ako dobro odgovara vašoj bebi. 🙂
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Koje adaptirano mlijeko dajete bebama ,meni prijateljica koristi baby love dm marka kaze da je zadovoljna i da je jeftinija
Sad koristim Bebimil 1 isključivo jer sam u jedan dan ostala bez mlijeka i muž mi njega kupio i donio. Bebaču odgovara i zato ne želim mijenjati . Dvoje starijih sam davala Baby love i bila sam zadovoljna.
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Koje adaptirano mlijeko dajete bebama ,meni prijateljica koristi baby love dm marka kaze da je zadovoljna i da je jeftinijaJa koristim baby love hranu za malenu svoju i ja sam prezadovoljna.Prvo sam kupovala nan ha
Cijena je 54kn ili 7e a ja sam nan placala 80knDrago mi je sto i ti to kazes jer sigurno je dobro mlijeko to je sve strogo kontrolirano,
A cuj da mi malena niie to prihvatila ili da sam skuzila nesto cudno na djetetu odmah bih promjenila.Al fino mi papa i dobiva jako lijepo na kilazi i onda zasto da ne
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bile smo danas na prvom pedijatrijskom pregledu i za sljedeći su nam zakazana cjepiva. Ponuđeno nam je i cijepljenje protiv rota virusa. Pitanje za iskusne mame, jeste vi cijepili malce i s tim cjepivima? Ne znam uzeti li to ili ne 🤷🏻♀️
Bile smo danas na prvom pedijatrijskom pregledu i za sljedeći su nam zakazana cjepiva. Ponuđeno nam je i cijepljenje protiv rota virusa. Pitanje za iskusne mame, jeste vi cijepili malce i s tim cjepivima? Ne znam uzeti li to ili ne 🤷🏻♀️
Mislim da za rotu nije cjepivo već popije u dva navrata. Razmislit ću, nisam jos odlučila
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mame spremam se za prvi pregled nakon poroda na kojem ce mi raditi i papu. To sve radim kod socijalnig ginekologa, medjutim oni imaju šemu (bar ova moja) da ja dam 100 kuna (barem bilo prije) da dodje nalaz prije inace se ceka mjesecima... Naravno ne dobijem racun za to...
Kako je kod vas, jel ista procedura? Kolkko se sada placa? Glupo mi je sto moram placati i sto se ne izdaje racun, onda ne znam ni u legalnost istog... Sjecam se prije se ultrazvuk naplacivao, ali vise ne
Ja: 30
On: 362020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Naravno da je cjepivo, samo se daje oralno. Kupuju se 2 doze, ukupno 900 kn
Sortiraj odgovore
Najstariji