Lida i mi siroko povijamo, kaze sve klinicki uredno al siroko povijati. Isto s tom gotovom pelenom. Isli smo s 6 tjedana ravnih, pa se i meni cini rano.
Ici cemo i jos privat provjeriti, koma su mi te duple pelene, jos stalno sve prođe preko, samo ih perem i perem.Da… Hm. Kazu da se to siroko povijanje radi jos samo u Hr, sad ne znam jel su nasi doktori pametniji od ostatka svijeta ili jednostavno zaostajemo 🙈 vjerujem da je nesta ozbiljnije, nece tu pomoci povijanje… Vec prvo neke vjezbe
Bas su koma da 😂 svaki dan maltene pranje prvo na ruke, a preksutra na kontrolu, eno ih stoje u komodi jer mi se nece zadnji dan dat ribat, neka ih.. ako dosad nisu pomogle, ni nece 💁Ja sam maloj stavljala siroko povijanje pa je svejedno morala nositi pavlikove remencice, al srica samo dva miseca..sutra bas malog vodim na uzv kukova pa cu vidit sta ce rec…njemu sam siroko povijala u pocetku sad neko vrime ne stavljamI meni su se dosad Babylove pokazale ok, ali od preksutra je i Violeta u DM-u 2+1 gratis pa se sad dvoumim 😁 htjela bih probati
Koristi li tko njih, kakve su? Volim inace njihove proizvode.
Mi smo obavili danas sistematski i cijepljenje, ne moramo vise siroko povijati.. 💆 bas sam odahnula. Malac ima 6kg i 61cm.
Nadam se da nece biti neke reakcije na cijepljenje, zasad je sve ok, dobio je cepic u guzu i oblog na ubod 😊
Ja sam probala i Violetine. Nije imala nikakav osip i sl. Ali def ih ne kupujem. Nekako su mi prekrute, preplasticne, i cini mi se nijansu vece od istog broja babylove. Tako da smo ful vjerni babylove, cak i kad je Violeta na popustu.
Mada, opet neki se kunu u Violetu. Tako da, sve zavisi kako kome pasu. Kupi si manje pakovanje da vidis je li pasu bebi i kako ti se cine. Pa ako su ti ok, uzmi 2+1.
Ancy zbog cega remencici? Je li neku dijagnozu imao bebac?
Mene tog strah, a rekli su da su uredni, samo taj lijevi malo nerazvijeniji jos.Desni kuk joj je bija nerazvijen, a dopala nas je doktorica koja inače često bebama stavlja remencice, nosili smo ih samo 2 miseca, i kasnije sve super bilo..i evo nekidan vodila malog na uzv, bija nam je drugi dr, reka je da su još nerazvijeni kukovi ali da je to normalno za njegovu dob, i da dođemo još jedan put kad napuni 3 miseca
Kod nas se 3x vodi na kukice. Sa 1 mjesec, 3, radi kontrole i onda 6 mjeseci, taman pred posjedanje. I to savjetuju strogo siroko povijanje. Sad sa 1 mjesec nam je bilo sve odlicno. Rekao je da je to zbog sirokog povijanja i da nastavimo do 3.mjeseca. Isla ssm bas u ortopedsku bolnicu, gdje radi samo ortopedi, fizijatri.
Inace sam cula da se siroko povijanje preporucuje pogotovo za curice. Ne znsm je li neko izmislio ili ima smisla, pogotovo zbog kasnije, radjanja itd...
Pozz,zanima me kada ste vi svojim bebama davali prvi put mrkvicu i ostalo povrce koje beba smije,ja bih to dala u 4mj ali bih izblendala dobro da bude kao kasica ali netko kaze da je to rano pa me sada.zanima da ili ne ili ipak cekati jos
Sa 1.curicom krenula sa 5.5 mjeseci. Tako negdje planiram i sa 2. 4 mjeseca meni je licno prerano, ali znam cure koje su krenule tako i nisu imale problema.
Moja curica sutra će napuniti 2 mjeseca 🥰🥰🥰🥰 Bože moj kako brzo rastu malo je prehlađena mislim da je od suhog zraka od grijanja nos joj je zacepljen nadam se da će proći 😅 uvijek nešto guza pa sada nos malo i kašlje brižna rekla mi je pedijatrica što više na prsa češće dojiti i u povišen položaj s fiziološkom i aspiratorom čistiti nos i sada sam gledala ovaj inhalator kažu da se to mora imati u kući 😅 https://apoteka.hr/products/omron-djecji-kompresorski-inhalator-c801-kd
Da, svakako preporucam da se inhalator ima kuci. Mi licno imamo stariji model Omron C28 P i prezadovoljni smo. Novi je jos poboljsan, moze u lezeci polozaj.
I da, snowhite, ne znam vlazis li prosyorije. Ako je suh zrak obavezno zbavi difuzor ili ovlazivac i pali ga. Bitno ti je to radi sluznice nosa, vlazenja i virusa.
Pri tom pazi, difuzor je uglavnom samo za etericna ulja, manje zapremine, krace smije raditi a ovlazivaci su veci, moze ici samo ss vodom, u neke mogu i etericna ulja (sto je dobro imati kao opciju za kasnije). Proguglaj ima fino objasnjena razlika.
Jutro cure,
Jel ima netko savjet za bolne bradavice tokom dojenja?
Pokušavam uspostaviti dojenje,stavljam ju na siku da se mlijeko pokrene ali osjetim da su mi bradavice bas osjetljive.Danas ćemo ići kuci,probati ću sa leptirićima za bradavice,a sad neznam jel mi pametnije se izdajati dok ne prođe malo bol.😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Jutro cure,
Jel ima netko savjet za bolne bradavice tokom dojenja?
Pokušavam uspostaviti dojenje,stavljam ju na siku da se mlijeko pokrene ali osjetim da su mi bradavice bas osjetljive.Danas ćemo ići kuci,probati ću sa leptirićima za bradavice,a sad neznam jel mi pametnije se izdajati dok ne prođe malo bol.😏
Proći će bol. Mene vise bradavice ne bole. Mali ima mjesec dana. Kupi komprese i mast za bradavice u ljekarni. Pomogne.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ancy mi cemo jos privat ici sad, od same pomisli na te remencice dođe mi muka.
Povijam ju s onom gotovom švedskom pelenom i nadam se da ce biti ok.
Keti ti ces kako hoces, al prije 5ipol mj ja osobno nebi ni nisam.
Zbog cega bi tako rano s dohranom?
Znam da je to sve uzbudljivo prvi put, al neka crijeva i probavni trakt sazriju.
I umjesto mrkvice za prvi put uzmi tikvicu, mrkva i krumpir vole zatvoriti.
Neki pedijatri isto preporucuju vec s 4 mj dohranu, meni osobno bezveze.
Tina probaj ako mozes bez sesirica, lakse je, a bol ti je normalna. Kad sam prvu rodila, mj dana sam bez iceg hodala, nisam podnosila ni grudnjak ni majicu 😂
Purelan na bradavice i samo ih ostavljaj cim vise na zraku, nek uzivaju u slobodi 😂.
Proci ce to sve ❤️
Uredni kukovi ali i dalje široko povijati?? A tek zaključak da je uredno zbog širokog povijanja?? Vidi se da je Bosna u pitanju, široko povijanje nema nikakvog smisla
Ancy mi cemo jos privat ici sad, od same pomisli na te remencice dođe mi muka.
Povijam ju s onom gotovom švedskom pelenom i nadam se da ce biti ok.
Keti ti ces kako hoces, al prije 5ipol mj ja osobno nebi ni nisam.
Zbog cega bi tako rano s dohranom?
Znam da je to sve uzbudljivo prvi put, al neka crijeva i probavni trakt sazriju.
I umjesto mrkvice za prvi put uzmi tikvicu, mrkva i krumpir vole zatvoriti.
Neki pedijatri isto preporucuju vec s 4 mj dohranu, meni osobno bezveze.
Tina probaj ako mozes bez sesirica, lakse je, a bol ti je normalna. Kad sam prvu rodila, mj dana sam bez iceg hodala, nisam podnosila ni grudnjak ni majicu 😂
Purelan na bradavice i samo ih ostavljaj cim vise na zraku, nek uzivaju u slobodi 😂.
Proci ce to sve ❤️
Ne planiram ja svojoj malenoj jos dati,zato sam i pitala kada ste vi jer po meni je to rano bez obzira sto je izblendano opet rano mi je nekako za bebu od 4mj..
Samo sam htjela cuti da vidim kad ste vi ipak svojima davali da znam ipak da nebih u necem pogrijesila..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji