Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    29. Siječanj 2023. 18:40

I moj je u pocetku dok sam davala izdojeno, iza svakog obroka i to bez ikakvih grceva i napinjanja... Hipp ga je bio zatvorio a Aptamil mu sad pase 🤷 i ne dajem mu nista vise osim Tibe
    Ajme 😂 mi smo na Babylove... znaci sve su tanje i tanje..  nisam obracala paznju na to 🙈  taman idem ovaj tjedan po cetvorku jer mu trojka nekad propusta kakicu , vjerojatno jer je vodenastija 🤷 i cini mi se da mu je 3 vec mala, jbg on ima oko 6kg pa sam uzela probno pakiranje cetvorke i ok mu je po velicini
    Po noci mi ostane suh kad mu ne mijenjam 6-7 sati..
    Meni su ok eto... Za noc sam mislila probati pelene gacice, vjerojatno je jos jednostavnije 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

buhtlica23
    29. Siječanj 2023. 18:58

Lida 🍀

I moj je u pocetku dok sam davala izdojeno, iza svakog obroka i to bez ikakvih grceva i napinjanja… Hipp ga je bio zatvorio a Aptamil mu sad pase 🤷 i ne dajem mu nista vise osim Tibe
    Ajme 😂 mi smo na Babylove… znaci sve su tanje i tanje.. nisam obracala paznju na to 🙈 taman idem ovaj tjedan po cetvorku jer mu trojka nekad propusta kakicu , vjerojatno jer je vodenastija 🤷 i cini mi se da mu je 3 vec mala, jbg on ima oko 6kg pa sam uzela probno pakiranje cetvorke i ok mu je po velicini
    Meni su ok eto… Za noc sam mislila probati pelene gacice, vjerojatno je jos jednostavnije 😁

Moja je oko 5200 jos uvijek je na 2 tj trosim zadnje komade. I kupila sam sad ove broj 3 ali sam bas sokirana velicinom. Ono neka logika nalaze da sto su veci da ce vise piskit i kakit i po tom ne vidim kako pelena sve tanja moze biti 🤣🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Lonmi
    29. Siječanj 2023. 18:59

Blair zdravije je, prirodno, mlijeko se prilagođava samo potrebama i uzrastu djeteta, kad si ti bolesna ili dijete onda preko mlijeka dobiva potrebna antitijela, jednostavnije je, uvijek s tobom, mazite se i cuvate usput, povezani ste. To je toliko prirodno i lijepo, samo hrabro. Po noci isto tako, prigrlis ga i nahrani, ne moras se dizati slagati bocu. Sami si navuku mlijeka koliko im treba. 
    Sto moze biti bolje od prirode? 
    Jasno najbitnije je da je beba sita i zadovoljna, nemam nista protiv boce, ali ona je meni ono... dok moram negdje otic da si mogu kupiti jos koji sat ukoliko mi treba i beba ne moze samom. 
    Budes vidjela kroz koji mj, dojenje je prekrasno i jednostavno kad se sve uspostavi.
    Tocno znam koliko puta sam s prvom bebom mislila o boci, ali onda sam shvatila da nije svaki plac glad, a te male bebice od mjesec dana jako vole spavati na sisi 😊
    Toliko ti brzo izrastu, samo uzivaj u svemu 😊

BlairWaldorf
    29. Siječanj 2023. 19:01

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Lida 🍀

buhtlica23

Lida 🍀

N je imao zatvor kad je bio par dana na Hippu. Odmah smo ga bacili i vratiti se na Aptamil Pre i od njega svaki dan kaka, bude vodenija stolica, nije kao u pocetku, ali jednom na dan pa to ne bi trebao biti proljev? Ali idemo preksutra na sistematski pa cu pitat.
    Je li netko od vas morao siroko povijati bebu? Mi smo radili uzv kad je imao 5 tjedana i evo do neki dan smo povijali s onom gotovom pelenom, sad ju vec stisce jer je krupna beba i ne radimo vise… Nadam se da ce biti ok…

Hm ali ona meni ima zatvor i onda kad se pokaka bude proljev… Ne znam idemo bas u utorak na pregled pa cu viditi sto ce reci pedijatrica. Evo danas je 4 dan kako nije kakila i bas se pati.
    Valjda cu naci neki koji ce joj odgovarati 🤞
    Moj se od jutra pokakio tri puta onako bas dosta ali se svejedno jadan pati cvili dok ne prdne i grčevi ga znaju zezati 😑
    Moja je u pocetku kakila poslje svakog jela,(dok sam dojila i davala dohranu ) I bila je normalna stolica i onda kako sam uvela samo AD je pocela zezati. Morati cu joj primjeniti hranu. Za grceve sam joj davala espumisan, biogaju je dobivala dok smo bili svi bolesni (korona). Najvise su joj pomagale koštice trešnje koje se stave na stomak.
    Od tih kapi je samo prducila nisam primjetila da bas nesto pomognu.Nego da vas pitam koje pelene koristite, mi smo upocetku pampers ali sam presla na babylove jer su mi bile odlicne i preslatkog dizajna. I 1 i 2 su mi bile ok, doduse 1 je bila puno deblja od 2. Danas kupila 3 ostala sam sokirana koliko je pelena tanja od 2 a tek od 1 ajme. I ta nema onu crtu posredini pa me to malo nazivciralo. Kupila sam i violetine double care za noc te joj nekako ne sjednu dobro. Nekako su joj velike. Te su doduse dosta debele.. tako da smo sad u potrazi za drugima. One Mullerove mi se ne sviđaju..

Di nabavite te kostice tresnje?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    29. Siječanj 2023. 19:03

Lida i mi siroko povijamo, kaze sve klinicki uredno al siroko povijati. Isto s tom gotovom pelenom. Isli smo s 6 tjedana ravnih, pa se i meni cini rano.
    Ici cemo i jos privat provjeriti, koma su mi te duple pelene, jos stalno sve prođe preko, samo ih perem i perem. 

buhtlica23
    29. Siječanj 2023. 19:18

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Hm ali ona meni ima zatvor i onda kad se pokaka bude proljev… Ne znam idemo bas u utorak na pregled pa cu viditi sto ce reci pedijatrica. Evo danas je 4 dan kako nije kakila i bas se pati.
    Valjda cu naci neki koji ce joj odgovarati 🤞
    Moj se od jutra pokakio tri puta onako bas dosta ali se svejedno jadan pati cvili dok ne prdne i grčevi ga znaju zezati 😑
    Moja je u pocetku kakila poslje svakog jela,(dok sam dojila i davala dohranu ) I bila je normalna stolica i onda kako sam uvela samo AD je pocela zezati. Morati cu joj primjeniti hranu. Za grceve sam joj davala espumisan, biogaju je dobivala dok smo bili svi bolesni (korona). Najvise su joj pomagale koštice trešnje koje se stave na stomak.
    Od tih kapi je samo prducila nisam primjetila da bas nesto pomognu.Nego da vas pitam koje pelene koristite, mi smo upocetku pampers ali sam presla na babylove jer su mi bile odlicne i preslatkog dizajna. I 1 i 2 su mi bile ok, doduse 1 je bila puno deblja od 2. Danas kupila 3 ostala sam sokirana koliko je pelena tanja od 2 a tek od 1 ajme. I ta nema onu crtu posredini pa me to malo nazivciralo. Kupila sam i violetine double care za noc te joj nekako ne sjednu dobro. Nekako su joj velike. Te su doduse dosta debele.. tako da smo sad u potrazi za drugima. One Mullerove mi se ne sviđaju..
    Di nabavite te kostice tresnje?

Ja sam u Mulleru, onom najvecem kod nas... Vjerujem da  ima i u dm.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

BlairWaldorf
    29. Siječanj 2023. 19:26

Lonmi

Blair zdravije je, prirodno, mlijeko se prilagođava samo potrebama i uzrastu djeteta, kad si ti bolesna ili dijete onda preko mlijeka dobiva potrebna antitijela, jednostavnije je, uvijek s tobom, mazite se i cuvate usput, povezani ste. To je toliko prirodno i lijepo, samo hrabro. Po noci isto tako, prigrlis ga i nahrani, ne moras se dizati slagati bocu. Sami si navuku mlijeka koliko im treba.
    Sto moze biti bolje od prirode?
    Jasno najbitnije je da je beba sita i zadovoljna, nemam nista protiv boce, ali ona je meni ono… dok moram negdje otic da si mogu kupiti jos koji sat ukoliko mi treba i beba ne moze samom.
    Budes vidjela kroz koji mj, dojenje je prekrasno i jednostavno kad se sve uspostavi.
    Tocno znam koliko puta sam s prvom bebom mislila o boci, ali onda sam shvatila da nije svaki plac glad, a te male bebice od mjesec dana jako vole spavati na sisi 😊
    Toliko ti brzo izrastu, samo uzivaj u svemu 😊

Hvala ti puno. Jos se pisemo. ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lida 🍀
    29. Siječanj 2023. 19:30

buhtlica23

Lida 🍀

I moj je u pocetku dok sam davala izdojeno, iza svakog obroka i to bez ikakvih grceva i napinjanja… Hipp ga je bio zatvorio a Aptamil mu sad pase 🤷 i ne dajem mu nista vise osim Tibe
    Ajme 😂 mi smo na Babylove… znaci sve su tanje i tanje.. nisam obracala paznju na to 🙈 taman idem ovaj tjedan po cetvorku jer mu trojka nekad propusta kakicu , vjerojatno jer je vodenastija 🤷 i cini mi se da mu je 3 vec mala, jbg on ima oko 6kg pa sam uzela probno pakiranje cetvorke i ok mu je po velicini
    Meni su ok eto… Za noc sam mislila probati pelene gacice, vjerojatno je jos jednostavnije 😁
    Moja je oko 5200 jos uvijek je na 2 tj trosim zadnje komade. I kupila sam sad ove broj 3 ali sam bas sokirana velicinom. Ono neka logika nalaze da sto su veci da ce vise piskit i kakit i po tom ne vidim kako pelena sve tanja moze biti 🤣🫣

Ahah a valja probat pa vidit 😁 mozda ti budu odgovarale na kraju krajeva 💁 ja nekako imam zelju probati Lidlove ili iz Konzuma, kazu da su dobre..a opet onda mislim da cu se pogubit u svim tim pelenama 🙆

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    29. Siječanj 2023. 19:34

Lonmi

Lida i mi siroko povijamo, kaze sve klinicki uredno al siroko povijati. Isto s tom gotovom pelenom. Isli smo s 6 tjedana ravnih, pa se i meni cini rano.
    Ici cemo i jos privat provjeriti, koma su mi te duple pelene, jos stalno sve prođe preko, samo ih perem i perem.

Da... Hm. Kazu da se to siroko povijanje radi jos samo u Hr, sad ne znam jel su nasi doktori pametniji od ostatka svijeta ili jednostavno zaostajemo 🙈 vjerujem da je nesta ozbiljnije, nece tu pomoci povijanje... Vec prvo neke vjezbe
    Bas su koma da 😂 svaki dan maltene pranje prvo na ruke, a preksutra na kontrolu, eno ih stoje u komodi jer mi se nece zadnji dan dat ribat, neka ih.. ako dosad nisu pomogle, ni nece 💁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

buhtlica23
    29. Siječanj 2023. 20:41

Lida 🍀

Lonmi

Da… Hm. Kazu da se to siroko povijanje radi jos samo u Hr, sad ne znam jel su nasi doktori pametniji od ostatka svijeta ili jednostavno zaostajemo 🙈 vjerujem da je nesta ozbiljnije, nece tu pomoci povijanje… Vec prvo neke vjezbe
    Bas su koma da 😂 svaki dan maltene pranje prvo na ruke, a preksutra na kontrolu, eno ih stoje u komodi jer mi se nece zadnji dan dat ribat, neka ih.. ako dosad nisu pomogle, ni nece 💁

Meni su na otpusnom napisali da ne  povijam nego da radimo vjezbice, naruceni na uzv kada je bila ravno 2 mj i sve ok. Preporuka je stavljati je na stomak, ne stavljati u hodalicu nego je pustit da puze. Eto tako mi je dr napisala. Izgleda svaki doktor drugacije. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.