Moja curica sutra će napuniti 2 mjeseca 🥰🥰🥰🥰 Bože moj kako brzo rastu malo je prehlađena mislim da je od suhog zraka od grijanja nos joj je zacepljen nadam se da će proći 😅 uvijek nešto guza pa sada nos malo i kašlje brižna rekla mi je pedijatrica što više na prsa češće dojiti i u povišen položaj s fiziološkom i aspiratorom čistiti nos i sada sam gledala ovaj inhalator kažu da se to mora imati u kući 😅 https://apoteka.hr/products/omron-djecji-kompresorski-inhalator-c801-kdDa, svakako preporucam da se inhalator ima kuci. Mi licno imamo stariji model Omron C28 P i prezadovoljni smo. Novi je jos poboljsan, moze u lezeci polozaj.Hej, htjela sam te pitati za ovaj inhalator omron c28 P jel se on može koristiti kod malih beba tipa mjesec dana starosti ili tek kada djete malo poraste? Razmišljam uzeti inhalator, pa nisam sigurna dali da uzmem baš neki namijenjen samo za bebe i djecu ili ovaj kao i ti.Ne vidim zasto ne bi, jer ima malu i veliku masku. Iako je mala maska za bebe i povelika, ali ne postoji manja. Licno mi nismo koristili, jer mi 1.cerkica nije bila bolesna dok nije krenula u vrtic sa godinu dana. Ali evo, sad da mi se beba razboli, ja bih joj ukljucila. Jer ti lijek propise pedijatar ili mozes ukljucit samo fiziolosku ili hipertonicnu otopinu. A ovo je inhalator koji koriste i u domovima zdravlja. Tako da je nama preporucen kao jedan od boljih.
Hvala ti, olaksala si mi izbor, idem ga naručiti, bolje da bude doma nego da zatreba pa onda panika 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
https://ibb.co/z77C0d0 evo mi kupili i stvarno je dobro mogu i odrasli i bebe jer ima 2 nastavka tako da stvarno super
Moja curica sutra će napuniti 2 mjeseca 🥰🥰🥰🥰 Bože moj kako brzo rastu malo je prehlađena mislim da je od suhog zraka od grijanja nos joj je zacepljen nadam se da će proći 😅 uvijek nešto guza pa sada nos malo i kašlje brižna rekla mi je pedijatrica što više na prsa češće dojiti i u povišen položaj s fiziološkom i aspiratorom čistiti nos i sada sam gledala ovaj inhalator kažu da se to mora imati u kući 😅 https://apoteka.hr/products/omron-djecji-kompresorski-inhalator-c801-kdDa, svakako preporucam da se inhalator ima kuci. Mi licno imamo stariji model Omron C28 P i prezadovoljni smo. Novi je jos poboljsan, moze u lezeci polozaj.Hej, htjela sam te pitati za ovaj inhalator omron c28 P jel se on može koristiti kod malih beba tipa mjesec dana starosti ili tek kada djete malo poraste? Razmišljam uzeti inhalator, pa nisam sigurna dali da uzmem baš neki namijenjen samo za bebe i djecu ili ovaj kao i ti.Ne vidim zasto ne bi, jer ima malu i veliku masku. Iako je mala maska za bebe i povelika, ali ne postoji manja. Licno mi nismo koristili, jer mi 1.cerkica nije bila bolesna dok nije krenula u vrtic sa godinu dana. Ali evo, sad da mi se beba razboli, ja bih joj ukljucila. Jer ti lijek propise pedijatar ili mozes ukljucit samo fiziolosku ili hipertonicnu otopinu. A ovo je inhalator koji koriste i u domovima zdravlja. Tako da je nama preporucen kao jedan od boljih.Hvala ti, olaksala si mi izbor, idem ga naručiti, bolje da bude doma nego da zatreba pa onda panika 😁
Jeste i ja ga kupila na snizenju. Jer kad ti zatreba nemas tad vremena promisljeno razisljat i odlucivat, vec das sta das..
Jutro ovaj što smo mi uzeli nije na sniženju tj je na nekim stranicama 59 eura,i onda dostava 15€ i dođe ti na isto ja sam otišla u apoteku i kupila 😅
Ure,
Jel koristite dude varalice i koje?
Ne bih htjela da mi dijete bude ovisno o dudi,ali kad je dreka moram joj dati.☺️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Tina mi imamo dude Nuk i Avent ultra air. Više voli ovu Aventovu dudu.
Cure, trebam li buditi dijete za hranu? Star je evo 6 tjedana, a počeo je zadnje 2-3 noći spavati po 6 sati u komadu. Ono što me brine je da je u tom periodu čak 7 sati bez hrane. Što mislite, da li da ga probudim nakon 4 sata spavanja? (Preko dana traži jesti svakih 2.5 do 3 sata pa me brine ovako veliki razmak)
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Tinami imamo dude Nuk i Avent ultra air. Više voli ovu Aventovu dudu.
Cure, trebam li buditi dijete za hranu? Star je evo 6 tjedana, a počeo je zadnje 2-3 noći spavati po 6 sati u komadu. Ono što me brine je da je u tom periodu čak 7 sati bez hrane. Što mislite, da li da ga probudim nakon 4 sata spavanja? (Preko dana traži jesti svakih 2.5 do 3 sata pa me brine ovako veliki razmak)
Ja svoju ne budim moja doji i probudi se kada je gladna 😅
Nemoj buditi, kad bude gladan probuditi ce se. Ja sam radila tu gresku i dizala se svaka 2.5 h bila neispavana i koma. Onda sam isto tak nakon 4 h ju budila. Ali sam pricala sa pedijatricom i rekla je neka ju pustim da spava da je dovoljno velika i ljepo dobija na tezini i od kad je pustam da spava jede mi zadnji put u ponoc bude do 6 sati bez hrane i spava ko top. Probudi se bude naspavana i sretna. A bome sam se i ja preporodila sa spavanjem 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure, trebam li buditi dijete za hranu? Star je evo 6 tjedana, a počeo je zadnje 2-3 noći spavati po 6 sati u komadu. Ono što me brine je da je u tom periodu čak 7 sati bez hrane. Što mislite, da li da ga probudim nakon 4 sata spavanja? (Preko dana traži jesti svakih 2.5 do 3 sata pa me brine ovako veliki razmak)Nemoj buditi, kad bude gladan probuditi ce se. Ja sam radila tu gresku i dizala se svaka 2.5 h bila neispavana i koma. Onda sam isto tak nakon 4 h ju budila. Ali sam pricala sa pedijatricom i rekla je neka ju pustim da spava da je dovoljno velika i ljepo dobija na tezini i od kad je pustam da spava jede mi zadnji put u ponoc bude do 6 sati bez hrane i spava ko top. Probudi se bude naspavana i sretna. A bome sam se i ja preporodila sa spavanjem 😅
Cure blago vama. Ja sam budila malog napočetku jer je slabo dobivao na težini, pa me patronažna tako savjetovala. Sad kad je već dobio ga pustim ako spava, ali on nema neku rutinu. Uglavnom se budi dva puta po noći za hranjenje, ali nikad skoro u isto vrijeme bez obzira kaj prek dana uvijek u isto doba jede. Moji hoće dudicu, isto aventive koristimo, a pedijatrica nam je na pregledu rekla nek se ne brinemo da je bolje dudica nego da sisa palac ili šaku. Tako da mu damo dudu. Ja se nadam da će i moj početi imati veći razmak po noći za hranjenje 😊
_____
Jel ima netko preporuku kaj koristiti za hemeroide, probala sam neke kreme bez recepta, ali nije to to 😔
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji