Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    02. Veljača 2023. 16:09

keti91

Lonmi

Ancy mi cemo jos privat ici sad, od same pomisli na te remencice dođe mi muka.
    Povijam ju s onom gotovom švedskom pelenom i nadam se da ce biti ok.
    Keti ti ces kako hoces, al prije 5ipol mj ja osobno nebi ni nisam.
    Zbog cega bi tako rano s dohranom?
    Znam da je to sve uzbudljivo prvi put, al neka crijeva i probavni trakt sazriju.
    I umjesto mrkvice za prvi put uzmi tikvicu, mrkva i krumpir vole zatvoriti.
    Neki pedijatri isto preporucuju vec s 4 mj dohranu, meni osobno bezveze.
    Tina probaj ako mozes bez sesirica, lakse je, a bol ti je normalna. Kad sam prvu rodila, mj dana sam bez iceg hodala, nisam podnosila ni grudnjak ni majicu 😂
    Purelan na bradavice i samo ih ostavljaj cim vise na zraku, nek uzivaju u slobodi 😂.
    Proci ce to sve ❤️
    Ne planiram ja svojoj malenoj jos dati,zato sam i pitala kada ste vi jer po meni je to rano bez obzira sto je izblendano opet rano mi je nekako za bebu od 4mj..
    Samo sam htjela cuti da vidim kad ste vi ipak svojima davali da znam ipak da nebih u necem pogrijesila..

Meni je pedijatrica rekla da cemo vidjeti kada cemo krenuti sa kasicama. Rekla je kad bude mogla samostalno drzati glavu da onda mogu dati. Ja sam kontala sa 6 mj ali ona kaze da cemo vidjeti kako ce se ona ponasati. I kad sćce samostalno drzati glavu...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Lonmi
    02. Veljača 2023. 16:12

keti91

Lonmi

Ancy mi cemo jos privat ici sad, od same pomisli na te remencice dođe mi muka.
    Povijam ju s onom gotovom švedskom pelenom i nadam se da ce biti ok.
    Keti ti ces kako hoces, al prije 5ipol mj ja osobno nebi ni nisam.
    Zbog cega bi tako rano s dohranom?
    Znam da je to sve uzbudljivo prvi put, al neka crijeva i probavni trakt sazriju.
    I umjesto mrkvice za prvi put uzmi tikvicu, mrkva i krumpir vole zatvoriti.
    Neki pedijatri isto preporucuju vec s 4 mj dohranu, meni osobno bezveze.
    Tina probaj ako mozes bez sesirica, lakse je, a bol ti je normalna. Kad sam prvu rodila, mj dana sam bez iceg hodala, nisam podnosila ni grudnjak ni majicu 😂
    Purelan na bradavice i samo ih ostavljaj cim vise na zraku, nek uzivaju u slobodi 😂.
    Proci ce to sve ❤️
    Ne planiram ja svojoj malenoj jos dati,zato sam i pitala kada ste vi jer po meni je to rano bez obzira sto je izblendano opet rano mi je nekako za bebu od 4mj..
    Samo sam htjela cuti da vidim kad ste vi ipak svojima davali da znam ipak da nebih u necem pogrijesila..

Da, totalno rano 😊
    Moja kolegica je malenoj dala cim je navrsila 4 mj kasicu od kruske, malo je malena popapala, ostatak ona 😂😂
    Pa joj je tako nekad dala zlicicu, dvije 😂
    Ja sam s 5ipol krenula i znas sto.... kuhala, bacala, imala totalnog nejeda. Koliko puta sam pozeljela natrag one dane kad je samo na cici bila 😂😂. A da ne pricam o nedostatku ideja, to muci nas mame ovih koji zezaju s jelom, vec ne znas sta bi kuhao, ocekujes da nece ni zlicicu pojesti 😂

• iness88
    02. Veljača 2023. 17:01

Pozdrav, daje li tko od vas D3+DHA ili što dajete bebama koje ne doje nego su na adaptiranom mlijeku? D3K1 sam kupila,ali on je za dojene bebe,pošto više ne dojim savjetuju ovaj D3+DHA?

👩‍❤️‍👨-2007 💙❤️💙💙
    Čekamo 👶 03.02.2023

• ikica_90
    02. Veljača 2023. 18:35

iness88

Pozdrav, daje li tko od vas D3+DHA ili što dajete bebama koje ne doje nego su na adaptiranom mlijeku? D3K1 sam kupila,ali on je za dojene bebe,pošto više ne dojim savjetuju ovaj D3+DHA?

Hej, ni ja isto ne dojim, mali je na adaptiranom mlijeku i pedijatrica je rekla da do 3 mjeseca će uzimati D3K1, a od 3 mjeseca D3+DHA. Nadam se da je dobro rekla jer ja mojem cijelo vrijeme za sada dajem D3K1.

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

ancy2010
    02. Veljača 2023. 21:01

iness88

Ja dajem waya d3, jedino nam to ne uzrokuje grceve

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ikica_90
    03. Veljača 2023. 09:17

santina

snowwhite1410

Moja curica sutra će napuniti 2 mjeseca 🥰🥰🥰🥰 Bože moj kako brzo rastu malo je prehlađena mislim da je od suhog zraka od grijanja nos joj je zacepljen nadam se da će proći 😅 uvijek nešto guza pa sada nos malo i kašlje brižna rekla mi je pedijatrica što više na prsa češće dojiti i u povišen položaj s fiziološkom i aspiratorom čistiti nos i sada sam gledala ovaj inhalator kažu da se to mora imati u kući 😅 https://apoteka.hr/products/omron-djecji-kompresorski-inhalator-c801-kd
    Da, svakako preporucam da se inhalator ima kuci. Mi licno imamo stariji model Omron C28 P i prezadovoljni smo. Novi je jos poboljsan, moze u lezeci polozaj.

Hej, htjela sam te pitati za ovaj inhalator omron c28 P jel se on može koristiti kod malih beba tipa mjesec dana starosti ili tek kada djete malo poraste? Razmišljam uzeti inhalator, pa nisam sigurna dali da uzmem baš neki namijenjen samo za bebe i djecu ili ovaj kao i ti.

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

santina
    03. Veljača 2023. 09:57

ancy2010

iness88

Ja dajem waya d3, jedino nam to ne uzrokuje grceve

Ja sam bas juce bacila jednu tablu d3k1 jer sam pokusala po 2.put joj davati k vitamin i to je strasno kako se grcevi pogorsaju. Isto dajem waya+d3.

santina
    03. Veljača 2023. 10:00

Tina0409

Jutro cure,
    Jel ima netko savjet za bolne bradavice tokom dojenja?
    Pokušavam uspostaviti dojenje,stavljam ju na siku da se mlijeko pokrene ali osjetim da su mi bradavice bas osjetljive.Danas ćemo ići kuci,probati ću sa leptirićima za bradavice,a sad neznam jel mi pametnije se izdajati dok ne prođe malo bol.😏

Cak ti ne bih savjetovala sesirice. Drugscije je bebi kod hvata, poslije ih teze odvici itd. Mazi purelanom nakon svakog podoja, mam komprese i da su sto vise na zraku. Jednostsvno trebaju da se adaptiraju na to sisanje, da ocvrsnu. Ja sam ocekivala isto probleme sad nakon 2.poroda, ali  nista (jer sam prestala 1.dojiti pola godine ranije). Sad sa purelanom mazem svoje suhe usne. 😂😂

santina
    03. Veljača 2023. 10:05

ikica_90

santina

snowwhite1410

Moja curica sutra će napuniti 2 mjeseca 🥰🥰🥰🥰 Bože moj kako brzo rastu malo je prehlađena mislim da je od suhog zraka od grijanja nos joj je zacepljen nadam se da će proći 😅 uvijek nešto guza pa sada nos malo i kašlje brižna rekla mi je pedijatrica što više na prsa češće dojiti i u povišen položaj s fiziološkom i aspiratorom čistiti nos i sada sam gledala ovaj inhalator kažu da se to mora imati u kući 😅 https://apoteka.hr/products/omron-djecji-kompresorski-inhalator-c801-kd
    Da, svakako preporucam da se inhalator ima kuci. Mi licno imamo stariji model Omron C28 P i prezadovoljni smo. Novi je jos poboljsan, moze u lezeci polozaj.
    Hej, htjela sam te pitati za ovaj inhalator omron c28 P jel se on može koristiti kod malih beba tipa mjesec dana starosti ili tek kada djete malo poraste? Razmišljam uzeti inhalator, pa nisam sigurna dali da uzmem baš neki namijenjen samo za bebe i djecu ili ovaj kao i ti.

Ne vidim zasto ne bi, jer ima malu i veliku masku. Iako je mala maska za bebe i povelika, ali ne postoji manja. Licno mi nismo koristili, jer mi 1.cerkica nije bila bolesna dok nije krenula u vrtic sa godinu dana. Ali evo, sad da mi se beba razboli, ja bih joj ukljucila. Jer ti lijek propise pedijatar ili mozes ukljucit samo fiziolosku ili hipertonicnu otopinu. A ovo je inhalator koji koriste i u domovima zdravlja. Tako da je nama preporucen kao jedan od boljih.

Lonmi
    03. Veljača 2023. 18:30

Santina i meni je purelan za usne i trenutno za nos jer sam prehlađena pa sam ga iritirala s maramicama 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.