Blago vama s dudama, moja nece nikakvu 🙄
Neće ni moj ! 🤦 Zasad probala nuk, bibs i aventove.
Danas ne znam kako sam živa. Sinoć - najgora noć do sad. Dječak star skoro 6 tjedana.
Vriska, grčevi, ja vise luda od espumisama, tibe, biogia, to nekad pomogne nekad ne.
Pa nosaj , pa zibaj.... Ne znam kad smo zaspali jer mi je sve u magli 🙈 ali znam da me probudio plač (dojim na zahtjev) i onda doji, plače i prducka nekih sat vremena skoro.
Tokom dana dala espumisan 2 ili 3 puta, da li sam trebala češće ? Taj dan popila čašu mlijeka s kakaom- jel moguće da mu je to naskodilo ? Slatko pojedem, jutro popijem kavu. Trudim se drzati nekih namirnica koje su dobre ali opet informacije na netu znaju biti proturječne 🤷 ugl. krepana sam.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moja hoce dudu, al samo nukovu ni jednu drugu nece 😂 moja cak i fino pajki zaspe oko ponoci i do nekih 7:30 i onda papa i s nama se druzi,ja sam puno namirnica izbjegavala kad sam dojila,citala po netu,patronazna mi je rekla sta da sta ne..
Pa su grcevi skroz slabo bili..
A evo sad unazad tjedan dana uopce ih nema
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Moja hoce dudu, al samo nukovu ni jednu drugu nece 😂 moja cak i fino pajki zaspe oko ponoci i do nekih 7:30 i onda papa i s nama se druzi,ja sam puno namirnica izbjegavala kad sam dojila,citala po net7 sati bez u,patronazna mi je rekla sta da sta ne..
7 sati bez da doji ? Sto si od namirnica sve izbjegavala ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ure,
Jel koristite dude varalice i koje?
Ne bih htjela da mi dijete bude ovisno o dudi,ali kad je dreka moram joj dati.☺️
Imali bibs, nekako mi pocela smrdit pa je bacila. Onda sam mu uzela biboo silikonsku i odlicna je, ne smrdi i bas je za grickanje i jos koristimo nip one zelene. Hoce samo tresnja oblik, ostale ne zna cucat, ispadaju mu. 🤭
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Moja hoce dudu, al samo nukovu ni jednu drugu nece 😂 moja cak i fino pajki zaspe oko ponoci i do nekih 7:30 i onda papa i s nama se druzi,ja sam puno namirnica izbjegavala kad sam dojila,citala po net7 sati bez u,patronazna mi je rekla sta da sta ne..
7 sati bez da doji ? Sto si od namirnica sve izbjegavala ?
Moja malena vise ne doji,izgubila sam mlijeko radi stresa i svega sto mi se izdešavalo,ja sam izjegavala voce,koje je kiselo
Pa sam izbjegavala ljuto,slano vrhnje itd
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Blago vama s dudama, moja nece nikakvu 🙄Neće ni moj ! 🤦 Zasad probala nuk, bibs i aventove.
Danas ne znam kako sam živa. Sinoć - najgora noć do sad. Dječak star skoro 6 tjedana.
Vriska, grčevi, ja vise luda od espumisama, tibe, biogia, to nekad pomogne nekad ne.
Pa nosaj , pa zibaj…. Ne znam kad smo zaspali jer mi je sve u magli 🙈 ali znam da me probudio plač (dojim na zahtjev) i onda doji, plače i prducka nekih sat vremena skoro.
Tokom dana dala espumisan 2 ili 3 puta, da li sam trebala češće ? Taj dan popila čašu mlijeka s kakaom- jel moguće da mu je to naskodilo ? Slatko pojedem, jutro popijem kavu. Trudim se drzati nekih namirnica koje su dobre ali opet informacije na netu znaju biti proturječne 🤷 ugl. krepana sam.
Suosjecam s tobom. Ne vjerujem da je casa mlijeka naskodila...
Ja isto vise ne spavam nego spavam, ali nemamo grcice u noci nego to nocno hranjenje traje jer moj djecak kad spava ne reagira na nista zivo. Zbog tog ustajanja sam se i prehladila, ali zakljucila sam da to ne treba forsirat i ako se beba ne budi onda pustit da spava sat-sat i pol duze i onda hranit. Malo smo se opteretili time bez razloga.
Espumisan dajem 4x u bocicu (ne dojim). Biogaia vise ne kupujemo, Tiba smo isto ostavili. Dajemo mu uz Espumisan jos i Becutan kapi protiv kolika i to je to. Caj nas je najvise spasio i beba funkcionira puno bolje otkad ga pijemo. Ne znam za zene koje doje jel moraju davati caj, ali mi vise nemamo onaj uzasan plac otkad pije. Sad se nadamo da ce grcici lagano zavrsiti i da idemo u nove izazove 😅😆🫣!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Blago vama s dudama, moja nece nikakvu 🙄Neće ni moj ! 🤦 Zasad probala nuk, bibs i aventove.
Pa nosaj , pa zibaj…. Ne znam kad smo zaspali jer mi je sve u magli 🙈 ali znam da me probudio plač (dojim na zahtjev) i onda doji, plače i prducka nekih sat vremena skoro.
Tokom dana dala espumisan 2 ili 3 puta, da li sam trebala češće ? Taj dan popila čašu mlijeka s kakaom- jel moguće da mu je to naskodilo ? Slatko pojedem, jutro popijem kavu. Trudim se drzati nekih namirnica koje su dobre ali opet informacije na netu znaju biti proturječne 🤷 ugl. krepana sam.Suosjecam s tobom. Ne vjerujem da je casa mlijeka naskodila…
Ja isto vise ne spavam nego spavam, ali nemamo grcice u noci nego to nocno hranjenje traje jer moj djecak kad spava ne reagira na nista zivo. Zbog tog ustajanja sam se i prehladila, ali zakljucila sam da to ne treba forsirat i ako se beba ne budi onda pustit da spava sat-sat i pol duze i onda hranit. Malo smo se opteretili time bez razloga.
Espumisan dajem 4x u bocicu (ne dojim). Biogaia vise ne kupujemo, Tiba smo isto ostavili. Dajemo mu uz Espumisan jos i Becutan kapi protiv kolika i to je to. Caj nas je najvise spasio i beba funkcionira puno bolje otkad ga pijemo. Ne znam za zene koje doje jel moraju davati caj, ali mi vise nemamo onaj uzasan plac otkad pije. Sad se nadamo da ce grcici lagano zavrsiti i da idemo u nove izazove 😅😆🫣!
Beba pije čaj ili ti ,nisam shvatila .... ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Tokom dana dala espumisan 2 ili 3 puta, da li sam trebala češće ? Taj dan popila čašu mlijeka s kakaom- jel moguće da mu je to naskodilo ? Slatko pojedem, jutro popijem kavu. Trudim se drzati nekih namirnica koje su dobre ali opet informacije na netu znaju biti proturječne 🤷 ugl. krepana sam.Suosjecam s tobom. Ne vjerujem da je casa mlijeka naskodila…
Espumisan dajem 4x u bocicu (ne dojim). Biogaia vise ne kupujemo, Tiba smo isto ostavili. Dajemo mu uz Espumisan jos i Becutan kapi protiv kolika i to je to. Caj nas je najvise spasio i beba funkcionira puno bolje otkad ga pijemo. Ne znam za zene koje doje jel moraju davati caj, ali mi vise nemamo onaj uzasan plac otkad pije. Sad se nadamo da ce grcici lagano zavrsiti i da idemo u nove izazove 😅😆🫣!Beba pije čaj ili ti ,nisam shvatila …. ?
Beba 🤣🤭!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure, koliko su vaše bebe budne između 2 hranjenja? Spavaju li uvijek između ili znaju i budne provesti vrijeme?
Moj A ima skoro 20 dana, izdajam se i jede na bočicu, i sad ne znam dajem li mu malo pa je gladan (makar ne vjerujem jer lijepo napreduje) ili me samo zafrkava 🙈😁
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Cure, koliko preko dana spavaju vaše bebe? Moj preko noći spava lijepo, po 6 sati u komadu, ali preko dana baš malo spava. Samo u šetnji ili ako ga netko nosa okolo.
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji