A kakve vjezbe ste radili?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
A kakve vjezbe ste radili?
Imas vjezbe za razgibavanje kukova. Moze ti pedijatrica pokazati, a imas i na youtube, pogledaj.
Joj nadam se da je pomoglo, jer nezz sta ide dalje. Ne znam koje su vam vrijednosti na nalazu. Nama receno sve uredno, a vidi.... kao lijevi jos malo ne razvijen. Nedaj Boze daljnje procedure.
I ja s mojim radim vježbice za kukove. A sad široko povijanje... u rodilištu su rekli ne, patronažna isto, a na sistematskom pedijatrica rekla povijati do ultrazvuka kukova. I sad, koga slušati..🤔
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Bas sam dosta pretraživala i to sto sam vidjela na YouTubeu sam mu ponekad i radila. ☺️
I ja se nadam da je pomoglo. Nama je pedijatrica odradila uzv, pitala je mene i muza samo jel imao netko u obitelji problema s kukovima i rekla nam da ga povijamo. Nije nam dala nalaz samo sliku ultrazvuka
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
I ja s mojim radim vježbice za kukove. A sad široko povijanje… u rodilištu su rekli ne, patronažna isto, a na sistematskom pedijatrica rekla povijati do ultrazvuka kukova. I sad, koga slušati..🤔
Bas to, jako se kose s misljenjima, pogotovo stari i mladi...
Ne znam kako to ide kod drugih ali nama je pedijatrica na prvom sistematskom odmah napravila ultrazvuk ? Patronazna mi nije spominjala siroko...
I trebali smo na drugi sistematski prije 2 tjedna jos ali je mali imao bronhiolitis pa smo odgodili sve za preksutra. Prestala sam ga povijat jer mi se cini da ga i ta pelena sad vec stisce, ako je dosad pomogla pomogla je
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Evo da vam se i ovdje pridružim jer je moj bebač stigao prije 6 dana. Isključivo dojim na zahtjev ,svako cca 3h traži po cca 10-15min. Čekam patronažnu pa ćemo vidjeti jeli to ok? Trenutno me zanima koji k vitamin dajete? Na otpusnom pismu su mi napisali D3K1 + DHA omega ali čitam da mnogima smeta.Kao D3K1 je obavezan,a omegu po želji.
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
I moj je u pocetku dok sam davala izdojeno, iza svakog obroka i to bez ikakvih grceva i napinjanja… Hipp ga je bio zatvorio a Aptamil mu sad pase 🤷 i ne dajem mu nista vise osim Tibe
Ajme 😂 mi smo na Babylove… znaci sve su tanje i tanje.. nisam obracala paznju na to 🙈 taman idem ovaj tjedan po cetvorku jer mu trojka nekad propusta kakicu , vjerojatno jer je vodenastija 🤷 i cini mi se da mu je 3 vec mala, jbg on ima oko 6kg pa sam uzela probno pakiranje cetvorke i ok mu je po velicini
Po noci mi ostane suh kad mu ne mijenjam 6-7 sati..
Meni su ok eto… Za noc sam mislila probati pelene gacice, vjerojatno je jos jednostavnije 😁Moja je oko 5200 jos uvijek je na 2 tj trosim zadnje komade. I kupila sam sad ove broj 3 ali sam bas sokirana velicinom. Ono neka logika nalaze da sto su veci da ce vise piskit i kakit i po tom ne vidim kako pelena sve tanja moze biti 🤣🫣Ahah a valja probat pa vidit 😁 mozda ti budu odgovarale na kraju krajeva 💁 ja nekako imam zelju probati Lidlove ili iz Konzuma, kazu da su dobre..a opet onda mislim da cu se pogubit u svim tim pelenama 🙆
Ja koristim isto babylove pelene br,3 jako su da taknke a prije njih koristila sam i pampers i od lidla..
Od lupilu mi se sva osula,kao i od pampersa
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
I moj je u pocetku dok sam davala izdojeno, iza svakog obroka i to bez ikakvih grceva i napinjanja… Hipp ga je bio zatvorio a Aptamil mu sad pase 🤷 i ne dajem mu nista vise osim Tibe
Ajme 😂 mi smo na Babylove… znaci sve su tanje i tanje.. nisam obracala paznju na to 🙈 taman idem ovaj tjedan po cetvorku jer mu trojka nekad propusta kakicu , vjerojatno jer je vodenastija 🤷 i cini mi se da mu je 3 vec mala, jbg on ima oko 6kg pa sam uzela probno pakiranje cetvorke i ok mu je po velicini
Po noci mi ostane suh kad mu ne mijenjam 6-7 sati..
Meni su ok eto… Za noc sam mislila probati pelene gacice, vjerojatno je jos jednostavnije 😁Moja je oko 5200 jos uvijek je na 2 tj trosim zadnje komade. I kupila sam sad ove broj 3 ali sam bas sokirana velicinom. Ono neka logika nalaze da sto su veci da ce vise piskit i kakit i po tom ne vidim kako pelena sve tanja moze biti 🤣🫣Ahah a valja probat pa vidit 😁 mozda ti budu odgovarale na kraju krajeva 💁 ja nekako imam zelju probati Lidlove ili iz Konzuma, kazu da su dobre..a opet onda mislim da cu se pogubit u svim tim pelenama 🙆Ja koristim isto babylove pelene br,3 jako su da taknke a prije njih koristila sam i pampers i od lidla..
Od lupilu mi se sva osula,kao i od pampersa
Mi se jos ni jednom nismo osuli tako da se nadam da i necemo. Sto se tice pelenavć vec sam 2 x dobila preporuku za trudi pelene iz ljekarne pa sad moram vidit ocemo te uzimati ili ne hahah. Ova 3 babylove je bas super tanka i imam osjecaj da joj sve ostane mokro po kozi vise nego sa 2 ili 1. Tako da svakako trazim alternativu. Babylove su super 1,2. Ali necu ni mislit kakva je 4 ili 5 hahah
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure koje ste bile ma carskom...
Jel vam koza zadebljana iznad oziljka i kako to rijesiti ? Koji steznik koristite ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure,
Ja javim da je danas stigla i naša princeza Zora.💖
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji