Cure koje ste bile ma carskom…
Jel vam koza zadebljana iznad oziljka i kako to rijesiti ? Koji steznik koristite ?
Je da, meni je i kvrgav jer mi je prerezano salce 🤣,ja ne koristim steznik kao steznik ali koristim one gacice sa steznikom. Imas li ti osjet u donjem djelu stomaka? Meni je onako kao da je umrtvljen. Ili nekako ne znam ni sama utrnuti. I kad predem rukom u tom djelu od ispod pupka pa do reza onak osjetim da diram ali ne kako bi trebala ne znam to opisati 🧐🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Cure,
Ja javim da je danas stigla i naša princeza Zora.💖
Čestitam 🎉 brz oporavak zelim 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
N je imao zatvor kad je bio par dana na Hippu. Odmah smo ga bacili i vratiti se na Aptamil Pre i od njega svaki dan kaka, bude vodenija stolica, nije kao u pocetku, ali jednom na dan pa to ne bi trebao biti proljev? Ali idemo preksutra na sistematski pa cu pitat.
Je li netko od vas morao siroko povijati bebu? Mi smo radili uzv kad je imao 5 tjedana i evo do neki dan smo povijali s onom gotovom pelenom, sad ju vec stisce jer je krupna beba i ne radimo vise… Nadam se da ce biti ok…Mi smo isto na Aptamilu ali izgleda joj ne odgovara.
Mi nismo morali siroko povijati, radili uzv prosli tjedan sve super ..
Najbolje vidi sa pedijatrom oko povijanja do kad treba ako ti vec oni na uzv nisu rekli…Zna od Aptamila biti proljev jer vec sadrzi probiotike u sebi, nesto su mijenjali sastav pa mnogima vise ne odgovara.. tako da mu ja vise ne dajem Biogaiju, nema potrebe
Odi na dmovu aplikaciju pa procitaj recenzije, npr za Hipp kazu da zatvori, od Aptamila proljev, Babylove se ne rastopi dovoljno, ostanu grudice itd.. svaki AD ima neku manu pa dok ne potrefis 🤷
Mislim da smo mi bili prerano na uzv, imao je 5 tjedana samo, pa nam je rekla da ga povijamo do sljedećeg pregleda i vidit cemo onda preksutraHm ali ona meni ima zatvor i onda kad se pokaka bude proljev… Ne znam idemo bas u utorak na pregled pa cu viditi sto ce reci pedijatrica. Evo danas je 4 dan kako nije kakila i bas se pati.
Valjda cu naci neki koji ce joj odgovarati 🤞Mozda onaj Aptamil Comfort ili Nan? Oni su za zatvor, grceve itd 🤔Pogledati cu te, moram malo istraziti.
Ja sam zbog grceva, tvrde stolice presla na Nan complete comfort, i super je prihvatija, grcevi su se smanjili, kaki svaki dan 1-2 a nekad i 3 puta, ima mekanu stolicu..možeš probat bilo koji ad comfort
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
I moj je u pocetku dok sam davala izdojeno, iza svakog obroka i to bez ikakvih grceva i napinjanja… Hipp ga je bio zatvorio a Aptamil mu sad pase 🤷 i ne dajem mu nista vise osim Tibe
Ajme 😂 mi smo na Babylove… znaci sve su tanje i tanje.. nisam obracala paznju na to 🙈 taman idem ovaj tjedan po cetvorku jer mu trojka nekad propusta kakicu , vjerojatno jer je vodenastija 🤷 i cini mi se da mu je 3 vec mala, jbg on ima oko 6kg pa sam uzela probno pakiranje cetvorke i ok mu je po velicini
Po noci mi ostane suh kad mu ne mijenjam 6-7 sati..
Meni su ok eto… Za noc sam mislila probati pelene gacice, vjerojatno je jos jednostavnije 😁
Nema veze sta je tanja, to ne znaci da ne upija dobro..bile su one tanke i kad sam ih maloj uzimala i nikad nisu propustile, meni su se baby love pokazale najbolje
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Lida i mi siroko povijamo, kaze sve klinicki uredno al siroko povijati. Isto s tom gotovom pelenom. Isli smo s 6 tjedana ravnih, pa se i meni cini rano.
Ici cemo i jos privat provjeriti, koma su mi te duple pelene, jos stalno sve prođe preko, samo ih perem i perem.Da… Hm. Kazu da se to siroko povijanje radi jos samo u Hr, sad ne znam jel su nasi doktori pametniji od ostatka svijeta ili jednostavno zaostajemo 🙈 vjerujem da je nesta ozbiljnije, nece tu pomoci povijanje… Vec prvo neke vjezbe
Bas su koma da 😂 svaki dan maltene pranje prvo na ruke, a preksutra na kontrolu, eno ih stoje u komodi jer mi se nece zadnji dan dat ribat, neka ih.. ako dosad nisu pomogle, ni nece 💁
Ja sam maloj stavljala siroko povijanje pa je svejedno morala nositi pavlikove remencice, al srica samo dva miseca..sutra bas malog vodim na uzv kukova pa cu vidit sta ce rec...njemu sam siroko povijala u pocetku sad neko vrime ne stavljam
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Jel vam koza zadebljana iznad oziljka i kako to rijesiti ? Koji steznik koristite ?
Steznik nakon carskog ide samo po preporuci fizijatra, nebi se smija nosit inace..meni je ovo drugi carski, mislim da to necu nikako riješiti😅
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cure,
Ja javim da je danas stigla i naša princeza Zora.💖
Tina0409 čestitke 💖💓💓💓💖 i jako lijepo ime 🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰🥰☺️stigla prava zimska beba ❤️kada stignes napiši kako ti je bilo
Moja curica sutra će napuniti 2 mjeseca 🥰🥰🥰🥰 Bože moj kako brzo rastu malo je prehlađena mislim da je od suhog zraka od grijanja nos joj je zacepljen nadam se da će proći 😅 uvijek nešto guza pa sada nos malo i kašlje brižna rekla mi je pedijatrica što više na prsa češće dojiti i u povišen položaj s fiziološkom i aspiratorom čistiti nos i sada sam gledala ovaj inhalator kažu da se to mora imati u kući 😅 https://apoteka.hr/products/omron-djecji-kompresorski-inhalator-c801-kd
Jel vam koza zadebljana iznad oziljka i kako to rijesiti ? Koji steznik koristite ?Je da, meni je i kvrgav jer mi je prerezano salce 🤣,ja ne koristim steznik kao steznik ali koristim one gacice sa steznikom. Imas li ti osjet u donjem djelu stomaka? Meni je onako kao da je umrtvljen. Ili nekako ne znam ni sama utrnuti. I kad predem rukom u tom djelu od ispod pupka pa do reza onak osjetim da diram ali ne kako bi trebala ne znam to opisati 🧐🙄
Znam na sto mislis. Nema ni ja do kraja, treba jos vremena da to dode na svoje. Da, i mislila sam gaćice sa steznikom, a sad vidim dolje komentar da se ne nosi ako nije preporuka fizijatra. Kako rijesiti to zadebljanje ? Estetski me živcira, plus jos mi se vidi Linea negra 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ancy zbog cega remencici? Je li neku dijagnozu imao bebac?
Mene tog strah, a rekli su da su uredni, samo taj lijevi malo nerazvijeniji jos.
Sortiraj odgovore
Najstariji