Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

BlairWaldorf

buhtlica23

Lonmi

buhtlica23

Lonmi

Buhtlice čestitam. Pripremi se dobro na dolazak novog člana, sa dvoje djece tako male razlike je poprilično izazovno, sve ovisi naravno i od njih kakvi su, kako spavaju, makar ova ljubomora i najbolje ne cendravce i spavače sredi bar na neki period 😂 (moji su 19 mj razlike)
    Jako je lijepo, ali i lavovski posao odrađujemo 😂
    Sretno, želim ti školsku i mirnu trudnoću, puno spavanja i dobre živce 🥰
    Da ide to ponekad puno brže iza poroda 😊
    Bit ce sve super, imala i moja kolegica 2 carska u kratkom roku i sve je bilo dobro.
    Njima ti je super kad je mala razlika, samo je nama malo teže na početku, ali sve se to posloži 😊
    Ma vjerujem da ce sve bit okej, sad u 11 mj mala krece u jaslice taman taj period umora i mucnina kad krene. Tako da cu preziviti to. I onda je muz pokupi kad ide sa posla tako da mi je on kod kuce kad i ona. Ne bi trebao biti problem ali eto vidit cemo haha
    Hej kako ide buhtlice ?I mi smo pričali o bebi ali još bi malo pričekali.

Hej, evo za sada je sve uredu. Nadam se da ce tako i ostati.  Uskoro punih 9 tjedana. Mucnine su lagano prisutne ali jos uvijek nije kriticno. A i mi smo mislili pricekati ali nekako kad razmislim nemam sto cekat. Bolje to sto prije rjesit pa svi sretni i zadovoljni. Bit ce malo zeznuto u pocetku ali vjerujem se uz dobru organizaciju to sve moze izvesti bez prevelikih problema. Bit ce dana kad ce biti tesko, ali ko kaze da bi mi bilo lakse da je razlika npr 2 godine ? To ja tako gledam i sama sa sobom raspravljam hahh 😂🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23

Prijavi adminu

Tina0409

Cure kako ste i kako vaše bebice?
    Moja curka lijepo papa,iako joj to još ne zamijeni obrok i puže po vojnički…digne se na sve 4 i par puta je tako došla do sjedećeg položaja,sama nisam ju ništa forsirala..

Polako, posjet ce se kad bude bila spremna. Meni moji isto pile zivce da je vec trebala hodat, ono nema jos punih 10 mj prohodati ce kad bude bila spremna. Ali eto ne mozes sa ljudima.  Moja isto puze vojnicki ali zna se i na sve 4 postaviti pa proba par puta. Ali vise  se dize uz kutnu,stolicu,stol ( ugl sve sto moze dohvatit a da je stabilno). 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Bumbarica

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Ma ja vjerujem da je ta mala razlika koma u početku ali kad već lošije spavamo onda bolje da zbog svoje ne spavamo🤭..ja ću zbog carskog ipak sačekati jer još uvijek osjetim taj ožiljak i smeta me..nama je evo niknuo prvi zubić, sama sjedi i dize se na sve 4, ali puzanje još ne ide..krene pa sjedne😂..ne znam kako vama ali nama je ovaj 6 mjesec (njezin) bio izazovan..sutra činimo 7 mjeseci i zivo me zanima hoće li biti nešto lakše..

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

keti91

Broj poruka: 570

Prijavi adminu

buhtlica23

Tina0409

Moja curka lijepo papa,iako joj to još ne zamijeni obrok i puže po vojnički…digne se na sve 4 i par puta je tako došla do sjedećeg položaja,sama nisam ju ništa forsirala..
    Polako, posjet ce se kad bude bila spremna. Meni moji isto pile zivce da je vec trebala hodat, ono nema jos punih 10 mj prohodati ce kad bude bila spremna. Ali eto ne mozes sa ljudima. Moja isto puze vojnicki ali zna se i na sve 4 postaviti pa proba par puta. Ali vise se dize uz kutnu,stolicu,stol ( ugl sve sto moze dohvatit a da je stabilno).

Buhtlice cestitam ti da ti bude uredna i skolska trudnoca Mi smo eto pokusali al eto nije se dalo 
    Al radimo isto na bebi ne odustajemo 😊😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

sarinjo

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Lonmi

buhtlica23

Lonmi

Buhtlice čestitam. Pripremi se dobro na dolazak novog člana, sa dvoje djece tako male razlike je poprilično izazovno, sve ovisi naravno i od njih kakvi su, kako spavaju, makar ova ljubomora i najbolje ne cendravce i spavače sredi bar na neki period 😂 (moji su 19 mj razlike)
    Jako je lijepo, ali i lavovski posao odrađujemo 😂
    Sretno, želim ti školsku i mirnu trudnoću, puno spavanja i dobre živce 🥰
    Bit ce sve super, imala i moja kolegica 2 carska u kratkom roku i sve je bilo dobro.
    Njima ti je super kad je mala razlika, samo je nama malo teže na početku, ali sve se to posloži 😊
    Ma vjerujem da ce sve bit okej, sad u 11 mj mala krece u jaslice taman taj period umora i mucnina kad krene. Tako da cu preziviti to. I onda je muz pokupi kad ide sa posla tako da mi je on kod kuce kad i ona. Ne bi trebao biti problem ali eto vidit cemo haha
    Hej, evo za sada je sve uredu. Nadam se da ce tako i ostati. Uskoro punih 9 tjedana. Mucnine su lagano prisutne ali jos uvijek nije kriticno. A i mi smo mislili pricekati ali nekako kad razmislim nemam sto cekat. Bolje to sto prije rjesit pa svi sretni i zadovoljni. Bit ce malo zeznuto u pocetku ali vjerujem se uz dobru organizaciju to sve moze izvesti bez prevelikih problema. Bit ce dana kad ce biti tesko, ali ko kaze da bi mi bilo lakse da je razlika npr 2 godine ? To ja tako gledam i sama sa sobom raspravljam hahh 😂🫣

Mislim da si potpuno u pravu s razmišljanjima. Imam nekoliko frendica koje imaju bebe s malom razlikom i kazu sve da su oni kao blizanci. Tako se lijepo igraju nakon tog početnog težeg perioda. Nema ljubomore. A neke druge frendice koje imaju brać i sestre s malom razlikom kažu da su bas povezani tijekom čitavog života.  ne mogu potvrdit iz vlastitog iskustva, ali ako se može i želi, super odluka.Mene jedino muči plaća. Kako to sve namjestit, pa vraćat se na posao trudan, poslodavci dobiju infarkt vjerojatno, i ajde ako i dobijes puni porodiljni prvih 6.mj, a onda opet drugih 6.mj duplo manja plaća. Nakon cijelog mirovanja ove trudnoće s 4300, imam traume. 😩 a ako se ne vratiš, nemaš ona tri mjeseca koja kao treba pa padneš na 3000 kuna. Katastrofa. Država želi viši natalitet, a nikako ne pomaže. 

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Mi smo dobro, malac puže sad pravilno, počinje klačati i pokušava se dignuti. Sad je ful brz kad puzi pa ga ima posvuda 🙈 nikla su mu dva zuba, sad čekamo gornje jedinice. Mi smo razmišljali da probamo krajem godine ili početkom iduće ići na drugo djete. Sigurno je teško sa malom razlikom u početku, al nije sigurno lagano ni sa većom razlikom 😁 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

buhtlica23

Prijavi adminu

keti91

buhtlica23

Tina0409

Buhtlice cestitam ti da ti bude uredna i skolska trudnocaMi smo eto pokusali al eto nije se dalo
    Al radimo isto na bebi ne odustajemo 😊😊

Hvalaa,drzim 🤞 da Dora sto prije dobije bracu ili seku 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23

Prijavi adminu

sarinjo

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Lonmi

Mislim da si potpuno u pravu s razmišljanjima. Imam nekoliko frendica koje imaju bebe s malom razlikom i kazu sve da su oni kao blizanci. Tako se lijepo igraju nakon tog početnog težeg perioda. Nema ljubomore. A neke druge frendice koje imaju brać i sestre s malom razlikom kažu da su bas povezani tijekom čitavog života. ne mogu potvrdit iz vlastitog iskustva, ali ako se može i želi, super odluka.Mene jedino muči plaća. Kako to sve namjestit, pa vraćat se na posao trudan, poslodavci dobiju infarkt vjerojatno, i ajde ako i dobijes puni porodiljni prvih 6.mj, a onda opet drugih 6.mj duplo manja plaća. Nakon cijelog mirovanja ove trudnoće s 4300, imam traume. 😩 a ako se ne vratiš, nemaš ona tri mjeseca koja kao treba pa padneš na 3000 kuna. Katastrofa. Država želi viši natalitet, a nikako ne pomaže.

Znas sta i meni je bila muka oko place. Pogotovo sto sam bila na komplikacijama cijelu trudnocu. Isto sam fras dobila kad je sjelo 4200 🫣 ali evo meni ce ispasti super za te 3 platne liste. Imam 44 dana godisnjeg za iskoristiti i to ce mi bit negdje kraj 1. mj i tad otvorim bolovanje do kraja mjeseca i imat cu 10 dana u 11 mj, cijeli 12, i 1 mj i to je 3 platne liste. E sad da ce bit manje od moje place biti ce, ali radi i muz tako da sa 2 place mozemo pokriti sve troškove za nas 4. Malo cemo paziti kako trosimo i dobro.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23

Prijavi adminu

ikica_90

Mi smo dobro, malac puže sad pravilno, počinje klačati i pokušava se dignuti. Sad je ful brz kad puzi pa ga ima posvuda 🙈 nikla su mu dva zuba, sad čekamo gornje jedinice. Mi smo razmišljali da probamo krajem godine ili početkom iduće ići na drugo djete. Sigurno je teško sa malom razlikom u početku, al nije sigurno lagano ni sa većom razlikom 😁

Ma sigurno ce bit kaoticno u pocetku. Mi smo svjesni toga. Ali dobra organizacija i ide to. Dok rodim, mala ce vec i hodati. Ici ce u vrtic, tako da necu biti sama s njih dvoje. Meni se nece puno toga promijeniti. Ja cu biti sa bebicom kod kuce muz na poslu mala u vrticu. Onda kad muz dode s posla kupi malu i opet nas 2 na njih 2. Mislim da nebi trebalo biti problema. A opet ce se imati s kim druziti i to ce biti posebna vrsta ljubavi. Ja znam koliko volim svog brata. Izmedu nas je 19 mj razlike.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Tina0409

Broj poruka: 369

Prijavi adminu

Cure,
    Jel znate kako ide sa korištenjem godišnjeg od 2022?
    Buduci da je meni porodiljni do 25.01.2024.,znam da mogu korisiti godišnji od 2023.,ali mi je ostalo još 17 dana od 2022.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.