Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    02. Listopad 2021. 12:25

novasrećica

Lillio lijepo se provedite
    jelena i Sleenaljepljene su, ali sam ja naravno čim sam ih dobila probala dal se mogu odlijepit, ali koliko sam skužila nebi trebalo, baš je pričvršćeno. Sa stranice mali anđeo. Veličina 70x70, 100% pamuk. Meni su bile baš predivne i nisam ostala razočarana 😀
    Josipab ja bi na tvom mjestu otputovala, ionako je svugdje situacija ista. Ja sam se htjela cijepiti, ali muž se boji, pa nisam.
    Loriiz tvojih usta u Božje uši 🙏
    piba žao mi je! Nadam se da ćete bar još 6 tjedana biti 2 u 1, ali naravno da ti želim do 37tt.
    nelanrja gledam pazit, ali ako mi nešto jede, uzmem malo makar do sada nikada nisam imala trudničke želje
    ……..
    Nego stalno da ću pitat, pa zaboravim. Imate li koje preporuke za radosnice. Nikako da nađem neku koja mi se sviđa, a ne bi da ova beba ostane uskraćena 😋

Mi smo za krstenje dobili angellum radosnicu i predivna je.  Ne znam jesi vjernik ili ne, ali u njoj ima dosta biblijskih citata. Meni se jako svidja i dobro si me napomenula, mogla bih popuniti ono sto nisam, a trebala sam. 😊
    Postoji verzija za djecake i djevojcice i ako si vjernik, topla preporuka 👌

aurora12
    02. Listopad 2021. 12:27

Piba drzi se, nadam se da ces uskoro doma i da ce bit sve ok. Mi smo dan razlike, neka bebice jos u trbuhu 🥰❤ 
    Ja sam isto citala o tjednima kad se bebe najranije rode da sve prode u redu, u Americi cak sa 22 i 23 tj. pokusavaju sve sto mogu iako se 24 zove taj 'viability week'. A kao dosta su velike sanse da sve prode dobro vec sa 28-30 tjedana. Mi se sve zalimo na nesto a bebice su pravi borci 🙈💛
    Josipab uzivajte u Italiji, necete sigurno biti s nekim u bliskom kontaktu tako da je opasnije druzenje s obitelji nego putovanje kad idete sami 🤗 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Alin
    02. Listopad 2021. 12:48

Piba - Sve ce biti super, a kada dodes doma uspori tempo jos vise i ne brini jer vjerujem da ce sve biti savrseno. Sve nas nesto zdesi u trudnoci ali mozemo mi to  😘💪🏻

Cure- za one koje vole neutralne boje tetrica i bodica meni su super Garbo&friends. 

Svima zelim ugodan vikend 😘😘

‘89
    38 and counting…🤗

• mamasita05
    02. Listopad 2021. 12:52

Jelenko93

Jutro svima nadam se da ćete uživat u vikendu☺️
    Slee ja mislim da bi svi trebali imat pravo na tu naknadu nakon 90 dana bolovanja ali nemoj me držat za riječ vjerojatno kao i za sve ostalo svatko svoj neki pravilnik ima, znam da mi u svojoj firmi imamo, rekli su nam i neki dan je kolegica iz ureda koja je malo duže trudna od mene predavala zahtjev

Prije sam radila kod privatnika i nisam imala pravo na tu naknadu. Mislim da svi u drzavnim sluzbama imaju, gotovo sam sigurna, a kod privatnika je to druga prica, ovisi kako je definirano u ugovoru. Ja se isto veselim toj naknadi krajem mjeseca 😊
    Curi koja je sinoc pisala da joj nitko ne odgovara, zelim samo reci da se i ja tako nekad osjecam, al sta sada, bar napisem sta mislim pa ako tko procita i je, ako nije-prezivit cu 😅 svi se valjda ponekad osjecamo "nevidljivo", pogotovo ako su teme o kojima drugi nemaju iskustva. Nemoj preosobno shvacati, procitat ces tu jos dosta stvari koje ce ti kasnije biti od pomoci, pogotovo kad svi krenemo s iskustvima s bebama i "problemima". 
    Ima tu jos jedna mama koja je u grupi s bebama iz 2020. i nas 15ak se cujemo doslovno svaki dan, prije o ishrani, dojenju, sad o vrtickim bolestima, privikavanju i slicno i svaki savjet dobro dode, ne osjecas se sam i neshvacen. ❤ Sirenita ❤

LadyD
    02. Listopad 2021. 13:08

nelanr_

LadyDimam i taj produzetak cak sam uzela grudnjak sto je dosta sirok iza i opet smeta.
    Trbuscici su vam predivni 😍😍, nisam zapamtila nick al gnijezdo iza u obliku pletenice je predivnoo 😍😍

Zaboravih napisati da sam ja iz jednog grudnjaka  sto me tako stiskao i zuljao (neznam objasnit al ko da je od kamena 😂😂😂)  izvadila one kao plasticne trakice sa strane sto kao drze ravno ( ispod ruke)  isto je pomoglo dosta...  a na pocetku kad su bujale pocupala redom zice 😂😂😂 al eto i jednom prilikom sam pricala sa kolegicom koja mi je rekla da se sve to nesto siri i podize kako je trudnoca veca i nepase svakom isto i da mi negine isprobavanje... tako da me podsjetila da sam u prvoj trudnoci davno isto muku mucila i na kraju prenosala kupaci neki kojem sam izvadila zice ( bio je od sestricne koja je 3br veca u grudima) i u dojenju mi se pokazao super 
     Pokusaj isprobavati ako imas od koga tko je malo veci cisto da osjetis... ja nisam bas za uzimati od drugih donje rublje al eto tad sam nekako uzela taj...  javi ako pronađes nesto da imamo mi koje se isto patimo neku ideju 😉 sretno 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    02. Listopad 2021. 13:15

Slee

Meaa prekrasna trudnica!
    Grudnjak - evo jedna dobra strana mirovanja, vec tri tjedna nisam grudnjak stavila na sebe #cicedopoda

Saljem nas troje u klasicnoj poziciji:https://ibb.co/n1v87GS

Btw - lezanje na ledjima. Izbjegavam, ali kako lezim stvarnoooo ne mogu samo na boku. Znam da smo pricale o tome vec stoput, ali zelim znati jesam li jedina koja par sati u danu provede i na ledjima?

Nisi jedina... ja sam dr pitala i rekla mi je da lezim kako mi odgovara al ako mogu preporuca se spavanje na boku al ako i to neide podbacit jastuk pod desnu stranju leđa makar da si par cm zakrivljena po noci ( ja sam jos uvjek sa 3 jastuka i bananom oko sebe  i jutrom se budim cisto na leđima) 
    Trio fantastiko 😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• piba7
    02. Listopad 2021. 13:16

Cure hvala svima na lijepim riječima. Trudim se biti hrabra.
    Vezano uz dućane imate još Annika Baby, Choconillas, All4kids,... ja ih sve pratim pa lovim akcije i popuste.
    Što se tiče radosnice, ja sam baš nedavno za poklon naručila radosnice s Magical Book Lab. Preko fb sam naručila, imaju i web page. Oduševljena sam jer je prva stranica personalizirana, na koricama je ime, može se birati dizajn, materijal, boja itd.

LadyD
    02. Listopad 2021. 13:35

Zelena36

Vidim da meni niko ne odgovara na pitanja, pa cu lagano napustit grupicu.. Zelim svima sretan ostatak trudnoce..

Zao mi je sto je doslo do toga da biras izlaz.... zao mi je ali ni ja neznam nista o tom planu i koliko vidim ni cure nisu bolje 😂😂😂 ali reci cu ti da si uvjek dobrodosla ako zelis nastaviti s nama u zimskim... cure su podrska svakome bez obzira znale pomoci ili ne na neke muke nedoumice i pitanja. Tu smo da se druzimo smijemo placemo kukamo i sve sto nam zivot nosi slobodne smo podjeliti bez osude. Ja se u mnogim temama ne pronalazim al kako vrijeme odmice i mene iste zakace i vracam se trazit gdje se spominjalo ili ponovno pitam... bude i kad ih citam kao da sam sa marsa pala među njih... 100zena a 200 jezika pricamo.. nekad se cak osjecam i suvisno ...  svasta ima....     al iskreno ove ovdje miss zimske nazivam mojima jer su uvjek tu za svakoga.    Eto i njima svakoj ovim putem porucujem hvala sto ste tu ( ti si isto dio ovoga jer si bila i nadam se da ces i ostati) 😘

nelanr_

Zelenaja bi volila da znam odg svima na pitanja ali se toliko malo razumijem i znam u sve ovo pa nekad preskocim bruku pitanja jer ne bi nekom da dam pogresan odgovor ili savjet. Nemoj se ljutiti jer ne vjerujem da je iko imao losu namjeru ako ne odgovori na neko pitanje.
    Ja ovo vise gledam ko neku mini ispovjedaonicu pa nekad napisem i cisto da mi bude lakse ako znam da nemam kome uzivo ispricati ili necu nikog da opterecujem.
    _
    Trenutno se grozno osjecam osjecaj da mislim da nisam dovoljno dobra i da ne znam dovoljno da necu znati kad mu sta treba kako da mu pruzim najbolje me izjeda. Sam osjecaj da ja ne znam ni kako se drzi beba, bojim se da ce mi ispasti bas me kriza hvata. Onda i nemoc sto ne mogu sve sama ko prije sto uvijek moram moliti nekog za neke najosnovnije stvari jer sam ja ko foka. Trudim se biti pozitivna u svemu al veceras ne mogu nikako ☹️

Glavu gore i nemoj se briniti vidjet ces da ce sve samo doci ( obecavam ) 
     Vec sam rekla jednom da cu izgleda morati i ja na neki razgovor jer od pocetka me pere to nesto depresivno i nikako se neosjecam dobro... trudim se pozitivno al nekad bas intenzivno opere i nema toga i nekoga  ko mi moze pomoci  da se trznem i da me ohrabri... zato svima nama nek je sretno iz dana u dan i da bude vise onih bolji od ovih losi 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    02. Listopad 2021. 13:39

Piba Annika mi je all tima favourite trgovina za bebe, ali one više ne drže fizički dućan :( Za igračke još volim i Lafaboo, baš sam kumi poslala jednu Liliputiens narudžbicu pa ćemo skupa za poštarinu :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• piba7
    02. Listopad 2021. 13:48

jelenas

Piba Annika mi je all tima favourite trgovina za bebe, ali one više ne drže fizički dućan :( Za igračke još volim i Lafaboo, baš sam kumi poslala jednu Liliputiens narudžbicu pa ćemo skupa za poštarinu :)

Ja isto obožavam Anniku. A kako sam rodila u 12/2019, 3 mj nakon je krenula korona, nisam nikad ni bila u fizičkom dućanu.
    A web shop im super funkcionira, brzi su sa slanjem i sve.
    Imate i neki novi web shop kidilly se zove. Ima dosta toga i znaju imati popuste na sve sjedalice, sva kolica itd.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.