piba7 drzi se, bas mi je zao ☹️ al bitno da si u dobrim rukama ❤️
Bela brz oporavak
Bambina ja sam sinoc odlicno spavala od 22 do 5h za cudo bez budjenja i odlaska u wc, u 5h otisla u wc i bila budna do 7 i opet nastavila do 9 spavati 😂
Josipab ja sam je imala u prvim sedmicama trudnoce dok nisam znala i sad me bas strah da je ne dobijem opet, a brat mi je bolestan vec 2-3 dana i bas se brinem da nije korona 😔
Ginger zar mi smijemo na masaze? meni su rekli da trudnice i dojilje ne smiju? da odmah zakazem ako smijemo 😂
Koliko pratite ishranu da ne jedete ne pasterizovano, suhomesnato, sunke, majonezu?
Ja se npr trudim al zna se desiti i da pojedem nesto od stvari koje ne bi smjela.
Sinoc smo isli na pizzu i uzela sam najdrazu Hawai sa sunkom i ananasom i nista mi tako dobar ukus u ovih 7 mj nije imalo ko ta pizza da sam razmisljala uzeti jos 2😂 danas opet se mislim da odem po nju al ovaj put bez sunke , al ne znam da li je pametno zbog ananasa ne bi da ranije izazove kontrakcije. Jedva cekam 9 mj samo da jedem svaki dan tu pizzu i ananas 😂
boy 💙🌍
Piba, saljem puno virtualnih zagrljaja. Nadam se da ce biti sve ok. Jel znas koliko dugo bi trebala ostati tamo?
Jel za Italiju treba potvrda o cijepljenju ili test? Ja zbog tih testiranja nisam presla granicu vec predugo. Bas me ogranicava jer nisam navikla da to treba pripremati.
Ne znam ništa, minimalno 48h koliko se daju te inekcije. Ništa puno ne znam.
Mislim da nam masaze mogu dobro doci,pogotovo za noge kad se krene nakupljati voda 🙊 da sve skupa malo procirkulira
Pa da, i ja se slažem 🤭
Mislim da ću pričekati još par tjedana pa otići :)
Lucija 16.12.2021.💗
Lillio lijepo se provedite
jelena i Sleenaljepljene su, ali sam ja naravno čim sam ih dobila probala dal se mogu odlijepit, ali koliko sam skužila nebi trebalo, baš je pričvršćeno. Sa stranice mali anđeo. Veličina 70x70, 100% pamuk. Meni su bile baš predivne i nisam ostala razočarana 😀
Josipab ja bi na tvom mjestu otputovala, ionako je svugdje situacija ista. Ja sam se htjela cijepiti, ali muž se boji, pa nisam.
Loriiz tvojih usta u Božje uši 🙏
piba žao mi je! Nadam se da ćete bar još 6 tjedana biti 2 u 1, ali naravno da ti želim do 37tt.
nelanrja gledam pazit, ali ako mi nešto jede, uzmem malo makar do sada nikada nisam imala trudničke želje
……..
Nego stalno da ću pitat, pa zaboravim. Imate li koje preporuke za radosnice. Nikako da nađem neku koja mi se sviđa, a ne bi da ova beba ostane uskraćena 😋
Evo jos nesto sto trebam googlat :P
Sto je radosnica? 🙃
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Piba drzi se, nadam se da ces uskoro moci domeka.
Slee ahahah, mos mislit kak sam aktivna, evo zadnjih tjedan dana sam dezurni ljenjivac otkad se s posla vratim. Zapravo pocelo je prosli vikend kad sam kod mame bila (ona je u drugom gradu), ne znam jel tamo vise lezao i spavao moj pasonja ili sam to bila ja, rekla sam da idem mami na vikend tovljenja i lezanja i tak je i ispalo Pa se sad kakti hocu aktivirati, ali evo nakon kave rokam po velikom caju i s kauca gledam prema van. No uskoro cu se suociti oci u oci s ormarom. Lori tak i mene moj gleda, gledamo se neko vrijeme pa reko danas bude dan D!
Kiss svim plinjarama
Piba, saljem puno virtualnih zagrljaja. Nadam se da ce biti sve ok. Jel znas koliko dugo bi trebala ostati tamo?
Jel za Italiju treba potvrda o cijepljenju ili test? Ja zbog tih testiranja nisam presla granicu vec predugo. Bas me ogranicava jer nisam navikla da to treba pripremati.
Ne znam ništa, minimalno 48h koliko se daju te inekcije. Ništa puno ne znam.
Ajme odma mi je srce stalo kad sam pročitala sta ti je bilo. Jel te bolilo kad ti je krenilo? Jesi osjetila neki pritisak il nešto? Ja jesam citala da se zna dogodit krvarenje u tim tjednima trudnoće, navodno zbog širenja i pritiska da znaju neke žilice popucat, al nije ti svejedno. Drži se zeno, bitno da je beba i ti dobro😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
tierra u nju upisuješ podatke o bebi. Najčešće od rođenja do prve godine. U prošloj radosnici sam imala za zalijepit prvu sliku sa uzv pa podatke o rođenju, prvi dani, obiteljsko stablo, prvo kupanje, prvi Božić, prvi rođendan..čak i pramen kose, pa sam zalijepila kosicu i stavila datum uz to. Sada ju mali obožava listati i gledati slike 😄
Aha, bas zgodno. Hvala ti.
Super da se malac zabavlja sa svojim uspomenama!
Neka takva knjizica se dobila u dm paketicu za trudnice pa to cuvam. Ako netko vidi neke bas fora, nek javi. Imam i ja jedan svoj album sa slikama kad sam bila beba i dijete i bas ga volim otvorit s vremena na vrijeme pa bi bilo lijepo spremati nesto takvo i za malenu buhtlicu.
Jel ima netko mozda za nadodati neki jos fizicki ducan u zg osim:
Magic baby, baby center, svijet beba, bubamara
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Piba- Strašno mi je žao, molim te pazi se i neka te stalno promatraju. Nažalost sam nedavno čula jedan tužan slučaj, ne želim te strašiti ali ne daj se samo sprašiti doma na mirovanje.
Bit će sve ok i mislimo na tebe!
Freya- ja idem cca 1x mjesečno kod svoje maserke i jako mi to paše! Jedva čekam idući put 🙈
Slee- šaljem, mislim da ću znati koji je mail ako sam ti slala popis onaj
Josipa- uživajte u Italiji, tako mi fali 😭😭 inače mene nije bilo strah korone, prebolila sam je u veljači s ništa simptoma no moram priznati da mi sada ipak trudnoj nije svejedno. Pogotovo što radim terenski posao i očekuje se moja svakodnevna interakcija s ljudima. Nekako oklijevam šefu to “prigovoriti” nadam se da ću tih 20ak radnih dana što još planiram raditi uspjeti proći čim više od doma s minimalnom interakcijom sa random ljudima. Tako da te razumijem no vjerujem da ćemo sve biti ok.
Novasrećica- hvala ti! Mi isto imamo jednu tako sličnu s mali andjeo, tako da mislim da cu naruciti još ove kao tvoje :)
Radosnicu smo mi bili dobili neku ali ja nikako nisam za to ispunjavanje 🥴🥴🥴
Tierra- imam ih ja još dosta 😂 :
Andrews baby company ( Kaptol centar)
Male stvari shop (Bundek centar)
Fun baby (Badaliceva)
Atelier bebes (Jurisiceva)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nisam planirala uzimati radosnicu samo iz razloga jer imam ruzan rukopis i nekako nije to to 😂 ali cu zato uraditi photobook sa slikama u trudnoci, njegovim uz i 3d slikicama koje imam i slikama kad se rodi ☺️ ovih dana planiram uraditi par instagram fora slika jer je stiglo gnijezdo 😍
boy 💙🌍
Piba bas mi je zao, super sto se cerviks nije dodatno kratio
Freya provjeri si za masazu, smiju se samo do odredenog tjedna, to se sjecam jer ja sam sa 30 i nesto tjedana htjela u prosloj trudnoci pa su.mi rekli da je prekasno jer moze izazvat trudove
Netko je pitao za hranu, ja pazim da toga sto se ne smije ne jedem ouno i ne cesto, ali nekad si za gust uzmem malo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji