Freya- serija je super, ali baš jako jako teška emocionalno, čak je moj muž rekao u par navrata da mu se plače od muke
Maslačak i Clarissa- nasmijala sam se na vaše postove onako baš od srca, s nekim (bojnim) situacijama sam se totalno poistovijetila 😂
Lori- ja sam isto bila asmatičar i alergičar, zasad se starija curka malo bori s dermatitisom, ništa strašno ali vidim točno tu povezanost pa ću se ovaj put potrudit da to čim više izbjegnemo
Novasrećica- tetre su DIVNE! Gdje si ih ono uzela? Jesu li ove točkice onako naljepljene da mogu otpasti ili je baš tisak?
Bela- brzo ozdravljenje želim!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure moje... Ja ne mogu sve povatat ko je sta napisa dok dođem do kraja, pamćenje mi je postalo ka u zlatne ribice u trudnoći 😂😂
Mene je moja sinoc bubala u mjehur, mada ni ne znam di mi je sad mjehur😂 Al bas sam osjetila kao par udaraca u njega. Nisam imala osjećaj da moram na wc. Odem i naravno popiskim se, očito je nasila glavom na njega. Svaki dan neka bolja nova😂
Ovo za naknade tj komplikacije, ja sam na komplikacijama od 6 miseca. I ove godine sam bila 2 puta na bolovanju zbog postupka, i smanjili su mi prosjek za 80-ak kuna.
A ovo za 3000kn nakon 90 dana komplikacija, mislim da mi koji radimo u privatnika nećemo vidit😂😂😂
Prvi put čujem za to sad.
Ja sve imam osjećaj da ću se priladit. Imam osjećaj da sam malo vruća i malo me grlo zna zapeckat. U slučaju temperature sta smimo popit?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Drage moje,ne stignem sve pohvatati ovih dana,kako je dragi dosa kuca nakon duga 3 miseca,stalno smo u nekom djiru i obavljanju stvari. Mene isto ujutro pece grlo i slinim,imam osjecaj da je kombinacija alergije i neke prehlade. Zao mi je za sve sta su uvatili neke viroze 😓
Mi smo narucili cybex balios s lux 3 u 1,malm komodu iz ikee sa podlogom za presvlacenje i gledamo krevetic koji cemo 😊
Koliko je vas strah korone i imate li kakvih iskustava da je sve proslo dobro u trudnoci?
Meni pocinje udarat na psihu ovo svakodnevno obavještavanje da je netko zaražen,sve me to nekako uznemiruje..mislili smo otputovati oduci tjedan autom do italije,sta vi kazete? Ja racunam-isli bi autom,bili bi samo nas dvoje,u zatvorene prostore s maskom i sta vise na zraku. Nekako mi se ne razlikuje od svakodnevnice ovdje. A opet,ne zelim biti nepromišljena pa ugroziti bebu. Jooooj sve me to skupa opterećuje.
Za sve sta misle da su teske u trudnoci jer se žale-niste,tj nismo! Psihicki ie jaaaako tesko biti trudna,stalno smo u strahu i osluškujemo svaki simptom i svaku bol, i to sve iz brige i ljubavi za ta nasa mala slatka najdraza bića..a o simptomima necu niti govoriti,stalno nesto smeta i bolj,debljamo se,a zene koje moraju mirovati ili koje su krvarile-to mi je vec posebna razina 😅😅 drzite se drage okruglice 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Ajme zaboravila sam komentirati naknadu za drugih 6mj porodiljnog...ja se nadam da će nas to zahvatiti!
Što se tiče ovih 10 dana za muža to mi je predobro, to nas izgleda neće zahvatiti ako kreće tek polovicom godine ali drago mi je da se netko toga napokon sjetio!
Neću se previše nadati ni za ovu punu plaću da se ne razočaram Realno prije 6,7 god je naknada bila 2500 kn tako da ovih 5600 nije tako loše. Živi bili pa vidjeli.
Clarissa imamo slične planove za vikend, ja jedino neću peći štrudle jer smo jeli slatko zadnjih tjedan dana nenormalno Ormar me već tjednima ružno gleda i pita kad je generalka. Nadam se popodne nekom suncu pa da nabacimo šetnju i kavu.
Što se bojnih otrova tiče, užasna sam u trudnoći, muž bježi od mene i tako to
Lorena nadam se da si popila nešto iz frižidera pa te zato grlo pecka i da se nećeš razboriti. Zapamtila sam da lupocet smijemo.
Novasrećica ja ti ipak držim fige da 4. beba samo klizne iz tebe, dosta je bilo 3x po 12h trudova, red je da i ti budeš među onim srećkovićkama sa savršenim porodom
Netko je pitao šta da kuha, ja ću juhu od buće, srdele i pomfri.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Jutro, cure! Joj, prva noć nakon dugo vremena da sam spavala u komadu, koji dobar osjećaj. Možda ima veze s masažom na kojoj sam jučer bila.
Vezano za porodični, godišnji, naknade...nešto mi zvoni da ako je prekid između rodiljnog i roditeljskog manji od 30 dana, da ne treba nositi nove platne liste. Znaci, ako ćete nakon rodiljnog uzeti 20 dana godišnjeg i nakon toga otići na roditeljski, mislim da ne bi trebalo. Ali najbolje poslati mali u hzzo i provjeriti, meni su se pokazali stvarno ažurnima i korektnima.
I meni su na poslu rekli da imam pravo na pomoć zbog dugotrajnog bolovanja, trebala bih je dobiti sad u listopadu.
Lorena, paracetamol možeš bez problema i vitamin c. Ja povremeno popijem sumeci c s cinkom kad se osjetim šmrkavo, bas me vrati u zivot.
Želim vam svima lijep i ugodan dan! Ja odoh na plac po kupus i meso za sarme pa se javim kasnije.
Hej cure, samo da vam se javim. Noćas sam počela krvariti tako da sam trenutno u bolnici. Cerviks se nije promijenio od prošlog pregleda tj nije se dodatno skrstio i dalje je 30mm samo je sad omeksao. Beba je dobro, okrenuo se prema dolje s glavom.
S posteljicom je sve ok, tako da se ne zna točan razlog krvarenja.
Ostavili su me u bolnici, dobivam inekcije za razvoj bebinih pluća i stavili su me na tokolizu.
Koliko je vas strah korone i imate li kakvih iskustava da je sve proslo dobro u trudnoci?
Meni pocinje udarat na psihu ovo svakodnevno obavještavanje da je netko zaražen,sve me to nekako uznemiruje..mislili smo otputovati oduci tjedan autom do italije,sta vi kazete? Ja racunam-isli bi autom,bili bi samo nas dvoje,u zatvorene prostore s maskom i sta vise na zraku. Nekako mi se ne razlikuje od svakodnevnice ovdje. A opet,ne zelim biti nepromišljena pa ugroziti bebu. Jooooj sve me to skupa opterećuje.
Ne vidim problem s Italijom, kao da odeš tu negdje kod nas na par dana. Biti će lijepo vrijeme, možete biti većinom na zraku, nećeš sigurno navečer ići u noćni provod
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Hej cure, samo da vam se javim. Noćas sam počela krvariti tako da sam trenutno u bolnici. Cerviks se nije promijenio od prošlog pregleda tj nije se dodatno skrstio i dalje je 30mm samo je sad omeksao. Beba je dobro, okrenuo se prema dolje s glavom.
S posteljicom je sve ok, tako da se ne zna točan razlog krvarenja.
Ostavili su me u bolnici, dobivam inekcije za razvoj bebinih pluća i stavili su me na tokolizu.
Žao mi je. Vjerujem da nije ništa i da će te brzo pustiti da se odmaraš doma. Čuvaj se!
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Ma da,Lori,slazem se sa svime sta si rekla,Al trazim i vasu potvrdu da nekako budem sigurnija da je to okej 😂😂 forum za sve nedoumice i strahove 🥰
Piba, uhhhh,dobro je sta je s posteljicom sve u redu o s bebicom! Zasto su ti dali tu injekciju,to je povezano s tokolizom?bit ce sve dobro,pod nadzorom si,dogurat ces do termina svakako!drzi se! ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipab, i ja ne vidim problem s Italijom i putovanjem :) nemam problema niti strah zbog korone...
Piba, drži se draga, bit će to sve okej, nadam se da krvarenja više nema i da ćeš brzo doma 🤞🤞
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji