Evo nekako tradicionalno je ispalo da se cesto javim na puni tjedan ☺️ i jako malo odbrojavam i nisam svjesna jos.. Slee da da doci ce i tebi zacas 30. Tt
Evo ja odradila jucer i danas dva rockasa, dobro sam se drzala, pojela sam pola deserta, al od pon krecem strogo i ozbiljno, ovaj mi je bio kao uvod i priprema 🙈
Nelanr potpuno se slazem s tobom u vezi mini ispovjedaonice, cak bi voljela da imam gdje svoje postove vidjeti pa imam dnevnik trudnoce 😅
Tierra bas si me nasmijala s dragim i plinovima 🙈 i ja se pridruzujem skupini bojnih otrova 🤣
A i znoj i urin mi od pocetka drugacije mirise tj smrde 🤪
Suhomesnato sam jela tu i tamo za dorucak 🙃
Bela le brz oporavak 😇
Lorena i ja mislim da kod privatnika necu vidjet tih 3 tis
Josipab zavidim na Italiji, taman mi ostala Juzna Toscana neispunjena zelja.. sretno ako idete, mislim da si jos u tjednima kada mozes bez problema..
Piba sretno i nadam se brzom otpustu 😇
Mamasita super si napisala komentar za ignoriranje, svima ce jos jako dobro doci savjeti sa grupe..
Ladyd super za renoviranje, bas sam za to anitalent i nemam volje, sretno i cekamo rezultate 👌
Anemi ajoj radovi i nered 🙈 vec mislim da sam dosadna sa svojim radovima, sve u neredu i prasini, i jos nije na vidiku kraj, a ja moram kao ne nervirat se al mi nejdee..
jelenas tnx za dojavu kompletica, ovaj Bozic ce biti vec drugaciji od svih 😍
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Piba7, kako si? Jesu te pustili doma ili si još uvijek na promatranju?
Nadam se da si bolje ❤️💋💋
Tu sam minimalno do ponedjeljka. Moram primiti 4 doze inekcija za razvoj pluća. Svakih 12h dobivam jednu. I čekamo nalaze briseva koji će nadam se biti u ponedjeljak. Pa ćemo onda valjda vidjeti situaciju.
Ne znam što da vam kažem kako sam, u strahu sam velikom.
Drži se, odmaraj i pokušaj što više pozitivno razmišljati 💪😍🥰 ja vjerujem da će biti to sve dobro, da će brisevi biti dobri i da će te pustiti doma brzo. Javljaj nam se i nemoj klonuti duhom, tu smo za tebe sve da te bodrimo i damo riječ podrške i pozitive! Šaljem veliki hug 🤗🤗💋
Lucija 16.12.2021.💗
Piba bas se nedavno ovdje javila cura koja je imala neko krvarenje u kasnijim tjednima i nije se znalo zbog cega. Ako ne vide razlog, znaci da nije nista opasno jer bi to vec vidjeli. Sto se tice cerviksa - super je sto ti se nije kratio, sto se tice toga da je mekan - to isto nista ne znaci jer se ipak nisi pocela otvarati. Ja vjerujem da ce sve biti super! Stvaaaaarno ima jako jako jakoooo puno pozitivnih iskustava. Samo pozitivno, znam da ti fali u tvoje dijete, ali ovo radis i za jedno i za drugo dijete! Bit ce to sve super! Saljem ogrooomno zagrljaj!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Piba bit ce sve u redu, samo odmaraj i slusaj doktore, a ako osjetis da nesto nije u redu ne daj da te salju doma bez da sve provjere. Zelim ti puno srece, da izdrzis ovih par dana i da sve bude kako treba ❤ Ne znam jesi li vjernica, ja nisam bas idealan primjer ali molitva mi je puno pomogla u trudnoci. Muz i ja se svaku vecer pomolimo za naseg deckica i bebice nadih prijatelja koje su na putu, pomolit cu se i za sve nas ovdje da nam bebice stignu sretno i sto blize terminu 💛 Meni je i to puno pomoglo da se malo smirim dok sam mirovala jer su takve situacije bas stresne. Javljaj nam kako ste 😘
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure mi smo maloprije narucili kolica, trebala bi doci za 7-10 dana i draze mi je da nisu odmah tu jer jos nisam opustena oko kupnje. Trebala bi doci kad budemo blizu 28 tj. 💙 Svratili smo i u lesninu pogledati komode i nevjerojatna mi je razlika u kvaliteti za komode slicne cijene. Najjeftinije su 1500 kn i vec su u ducanu rasklimane i potrgane, a malo bolje su 2200-2500. Mislim da cemo uzeti sa 3 ladice jer sam visoka i nezgodno mi je saginjanje do 3.i 4.ladice kad su 4.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Piba, baš mi je žao što ti se događa, ali iskreno vjerujem da će sve biti u redu. Samo hrabro i pozitivno, budi jaka i drži se, mislimo sve na tebe! 🙏
Meni proletio dan, bili kod svekija, u Lesnini i Bauhausu, bas sam krepana.
Što se masaža tiče, nitko mi nije rekao da trudnice ne smiju, dapače...ginić mi je rekao da to jako moze olakšati ove zadnje mjesece, pomoći s bolovima u leđima i nakupljanjem vode. Naravno, samo treba ići kod nekoga tko zna posao. Ja idem u salon koji vodi fizioterapeut i prije svake masaže me pregledaju, popricaju sa mnom i stvarno su fenomenalni. I baš dosta trudnica im dolazi.
Offtopic:
Curke, tko je bio stavio onog svog divnog gustera? Ja njega ne mogu izbit iz glave kako je to lijepo stvorenje. Pleaseee samo info kako se to cudo zove pa cu istraziti sve dalje (ali to ne radi nikakvu stetu u stanu, nema dlaka i nema razloga da nam stanodavac ne dozvoli da si tako nesto nabavimo, jel da? )
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala curke na željama ali tek idući petak je svadbica. Do onda još stignem kosu počupat i posvađat se sa svima i sa sobom 😂
Piba šaljem dobre vibracije u tvom smjeru! Drž se I budi jaka. Uvjerena sam da će to sve bit ok na kraju 🤗🤗🤗samo miruj i slušaj doktore.
Cure gdje ima najlonki za trudnice a da ne koštaju 100kn 😅? Znam da će bit u Lidlu od četvrtka ali ne znam jel ima još negdje? Ovo sve kaj sam gledala je 100 kn i više. A to mi je nebulozno za dat na jedne čarape
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Piba, žao mi je jako, ali bitno da si ti tamo u bolnici pod nadzorom.. Drži se i bit će sve ok! Šaljem pozitivne vibre.. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jutro cure
Ja sam jucer navecer prvi put imala lazne trudove, bas me boljelo, al nije bilo pravilno i nije ta jacina boli kao pravi trudovi, a danas pritisak dolje i bol u preponama, gegam se ko pingvin
Nadam se da vama lijepse prolazi vikend
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji