Eto ja sam imala dobru tjelovježbu, pobjegao nam pas iz dvorišta i prošli smo brda i doline da ju uhvatimo, kad sam se vraćala skoro sam odapela, sve uzbrdo i to pravo, stajala sam sto puta 😆 Sad kad sam legla mala udara na sve strane ne znam joj se svidjelo cupkanje ili ne🤣🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bela brz oporavak ti zelim.
Lili lijepo se provedi na vjenčanju 😊
Lorena mozes bilo koji paracetamol, za grlo isla pastile ili propolis sprej bez alkohola (djeciji).
Josipa mislim da nema nista lose u tome da malo odete do Italije, setali tu ili kuci isto dodje.
Piba zao mi je sto prolazis kroz to. Drago mi je da je sve s bebom uredu i nadam se da ces ubrzo kuci da odmaras i da budes sa svojim djetetom🤞
Freya ne idem na masaze, a vjerujem da gode. Masira muz po potrebi 🤣
Mi smo danas napokon isli na planinu. Bas mi je prijao svjez zrak. Curka je prespavala u autu kad smo se vraćali, meni se sad spava, ali uz nju nema sanse 🤣
Sutra dolazi muzev brat sa svojom porodicom pa ćemo biti svi zajedno na rucku kod svekrve na prvom spratu (mi smo inace na trecem) i eto, relativno ispunjen vikend
Scarlett nadam se da je vjenčanje prošlo kako si zamislila i velike čestitke!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Scarlett nadam se da je vjenčanje prošlo kako si zamislila i velike čestitke!!
Pridružujem se čestitkama 🎊🎊🎉🎉
Lucija 16.12.2021.💗
Nelanr - ja moram priznat da se bas ne hranim najzdravije. Jedem za rucak zdravo, ali ubiju me medjuobroci i slatkisi, ne mogu si pomoc
Jelenas - hvala ti, knjiga je stigla 💗 nisam jos otvarala, javim ako bude kakvih komplikacija
Alin - hvala za dojavu za neutralne joje terica i bodica, idem odmah baciti oko
Mamasita - meni nisi nevidljiva nikada 💗
Piba - divna je ova radosnicaaa
LadyD - ja svakako preporucam razgovor s nekim ako se tako osjecas ponekad. Meni bas dobro dodje da se nekom sa strane izjadam. I super pohvalno za retauraciju, meni je to divno tako nesto osobno, ali ja nemam bas zivaca 😂
Sirenita - hvala ti za info, bas cu se raspitati kako je to kod nas u skoli.
Bea - ti bas uvijek imas utjesne rijeci i uvijek svima nesto lijepo kazes :) bas mi je to lijepo!
Mo_zg u istoj sam kasi s bankrotom, ali jos nista nisam kupila, samo stavljam na popis sve sto cure savjetuju i vec mi muka kad vidim sto cu sve morat kupiti slatkoga
Anemii pa sto ne kazes da masiras, odmah si mi jos draza! 💗
—
Ajme ovo bozicno odjelceee! Nadam se da necu roditi prije bozica, ali mozda ima tako neka tutica da se ja u to uguram 😂
—
Teeny - ajme priroda i svjez zrak! Blago ti se!
Scarlet - cekamo dojmove!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Piba7, kako si? Jesu te pustili doma ili si još uvijek na promatranju?
Nadam se da si bolje ❤️💋💋
Lucija 16.12.2021.💗
Mi smo danas odabrali malome ime! Napokon! Zadrzat cemo ga jos malo za sebe dok ne budemo 100% i dok se ne naviknemo, ali bas bas sam sretna nekako i postaje mi sad kad ima stvarnije!
Dobio je danas i prvu pidzamicu od bake, mama i tata bili u Trstu. Bez problema su prosli graniceu, skoknuli i do Slovenije kasnije, nigdje im nisu radili probleme. Guzva nije bilo, samo kazu da im se cini da su cijene skocile. Mi smo inace bar jednom mjesecno odlazili do Trsta po spezu, to je nekako ostala tradicija nama iz Rijeke
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Mislim da smo s bankrotima zapravo svi nekako u istoj situaciji, samo vi kojima su to prve bebe imate opravdanje, i normalno je da vam sve treba🤩 ali meni je druga beba, i to opet deckic, opet zimska beba, dakle covjek bi pomislio da sve imamo, ali opet, opravdavam se time da je zasluzio da ima nesto novo😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Mo - naravno da mora imati nesto novo, pa miiiiisliiiim! Mi cemo isto sve skoro dobiti osim kolica, ali moj popis za shoping se razvukao van nasih mogucnosti, ali jedan je zivot 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Piba7, kako si? Jesu te pustili doma ili si još uvijek na promatranju?
Nadam se da si bolje ❤️💋💋
Tu sam minimalno do ponedjeljka. Moram primiti 4 doze inekcija za razvoj pluća. Svakih 12h dobivam jednu. I čekamo nalaze briseva koji će nadam se biti u ponedjeljak. Pa ćemo onda valjda vidjeti situaciju.
Ne znam što da vam kažem kako sam, u strahu sam velikom.
Sortiraj odgovore
Najstariji