Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    23. Rujan 2021. 16:14

avica

Evo i mene s pregleda, sve je okej s bebom, odgovara tjednima i ima nesto manje od 1 kile 😃. Za ogtt koji mi je bio granican (srednja vrijednost malo povisena) su mi rekli da ce dovoljna biti dijeta i da ce mi svaki put na pregledu izvaditi krv iz prsta. Dobila sam isprintanu tu dijetu, vise se jede ugljikohidrata nego sto ja inace jedem 😆 ali ok, moram smanjiti voće i izbacit cu bilo kakve slatkiše.

Jel i vas bole prepone? Mene evo zadnja dva dana bas bole, sva se ukocim dok spavam i treba mi malo ujutro da se razgibam. Rekao mi je doktor danas da je to priprema tijela za porod, da se misici opustaju i da znaju boliti prepone, donji dio leđa i zdjelica.

Bravo čestitam 🥰☺️
    Mene bole prepone, zdjelica i stidna kost od 20.tjedna tako da to nije ništa čudno 🤣 od prije par dana počela i leda boljet, al kažem sve je to normalno, normalan tijek događaja :)

Lucija 16.12.2021.💗

Birdy 🧚🏻
    23. Rujan 2021. 16:17

Bela le ja odkad mjerim tlak ovih 10 dana vidim da mi je puls u mirovanju oko 95 svaki put.. osjetim ga bas.. i uspusem se na svaki aktivnost 🙈pogotovo kucanski poslovi..Hm 130 bi ja spomenula gin sigurno.. 
    Angel cestitke na pregledu! I moj gin je reagirao zadnji put kao jos se nije okrenula, 29+3 sam bila.. danas sam 30+5 i ne vjerujem da se okrenula, mozda se varam al pretpostavljam da se osjeti nesto tako u ovim tjednima..
    Cestitke Avica! Onda ti nece biti jako tesko ako jedes manje od navedenog ☺️ 

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Josipab
    23. Rujan 2021. 16:25

Clarissa, fala na pitanju, danas nema nicega,ocito sam digla paniku zbog ranice od depilacije. I nek je tako,bolje da sam probdila noc zbog lažne uzbune 😂😂😂
    Svakako ujutro idem do svoje soc.gin.pa cu valjda vidit bebu na kratko i umiriti se 😊
    Slee, kad si radila briseve zadnji put?ja sam to sad rijesila prije 3-4 tjedna,pa sam mirna…moze biti i od neke upale,bakterije,nije lose to ponoviti 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Lorena3009
    23. Rujan 2021. 16:28

Slee

Cestitam cure na dobrim pregledima, super vijesti!
    Lorena, ja imam mutacije blage i pikam se clexanom i pijem andol i aktivni folat. Ako ce ti bit lakse pocni do nalaza piti andol i aktivni folat je uvijek bolji nego folacin, ali ne panicari unaprijed!

Ja sam odlucila danas ponovit briseve privatno. Isprepadala me prijateljica da je to najcesci razlog skracivanja cerviksa i otvaranja pa bolje da to obavim nego da se kasnije mislim. Ugl strah me i da kopkaju po meni, al to je jedan bris i mislim da cu biti vise na miru ako znam da je to sve ok.

Ja pijem Aspirin od 100 od dana vadenja folikula. U 12.tjednu sam išla vadit krv na trombofiliju. I nalaz taj dan je bija dobar, sve je u granicama bilo rekla je dr. Poslala me na te mutacije čisto da budemo mirniji mada ona kaže da zna da će nalaz bit dobar, jer u protivnom ne bi ni ovaj sta smo taj dan vadili.   Sad uz aspirin pijem i ove Elebaby vitamine. Jel smim pit i taj aktivni folat ut to? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Leoni
    23. Rujan 2021. 17:32

Cestitam na lepim vestima sa pregleda 🤩🥳🥰
    Neko je pominjao puls, meni je normalan vecinom, ali kad legnem zna se ubrzati jako nekad, sam po sebi dodje i ode... 
    Ja sam danas imala curenje krvi iz nosa, eto drugi put u roku nedelju dana. Jel se javljali nekoj to? Puna maramica krvi prilikom duvanja, ali ne tece sam inace, samo kad dunem. 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Lorena3009
    23. Rujan 2021. 18:06

Leoni

Cestitam na lepim vestima sa pregleda 🤩🥳🥰
    Neko je pominjao puls, meni je normalan vecinom, ali kad legnem zna se ubrzati jako nekad, sam po sebi dodje i ode…
    Ja sam danas imala curenje krvi iz nosa, eto drugi put u roku nedelju dana. Jel se javljali nekoj to? Puna maramica krvi prilikom duvanja, ali ne tece sam inace, samo kad dunem.

Meni se to desava. Ne često Al je. Evo prošli tjedan bas iz desne nosnice jedva zaustavila. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Slee
    23. Rujan 2021. 18:48

Evo napravila briseve pa da sam na miru. Radila sam ih zadnji put krajem 8. mjeseca. To je nedavno, ali sam cula da ureaplahma zna raditi problema, a ja streber odmah moram sve provjeriti. 
    Cure, cestitam! Cuepr danas samo lijepe vijesti! 

Srce - meni na pregledu bilo 120 puls, kasnije drugo mjerenje 93. Zna mi preskociti i zna mi u morovanju krenut jako brzo kucati. Doktorica je rekla da srce brze pumpa i da je to ok sve osim ako ne postane ucestalo
    Krv iz nosa javlja mi se skoro svako jutro. Isto normalna pojava

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bambina
    23. Rujan 2021. 18:51

Evo i nas sa pregleda, sve je u redu sa bebijem! 💙💙😊
    Pregledavao me i vaginalno, zatvoreno ušće, cerviks uredan.. Sada malo imam grčiće, nadam se da je to normalno nakon pregleda i preko trbuha i vaginalno dok ne dođe sve na svoje mjesto.. 

Bela_le
    23. Rujan 2021. 19:05

Angel bravo za bebu, ti samo laganini, moj prosli put (23tt) nije bio okrenut
    Vidim da se nekim javlja tak visok puls, a nekima ne, valjd je to individualno 🤷‍♀️, spomenit cu doktorici
    Lorena nemam iskustva s tim, ali mislim da je domtorica htjela nalaz sto prije cisto da ako je nesto da se moze dati terapija, vjerujem da je sve uredu
    Avica cestitam na dobrom pregledu, mene u zadnje vrijeme boli sve dolje, isto mislim da je priprema za porod
    Leoni meni se znalo dogodit na pocetku trudnoce, normalno je za trudnocu jer je sve vise prokrvljeno
    Bambina cestitam na dobrom pregledu
    https://ibb.co/x8QDq9h pozdrav od mene i Izaka 💙

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Josipab
    23. Rujan 2021. 19:31

Bela,preslatki ste!🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.